Лондон - 5

• 83 360
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
[Аз се чудя все още как да организирам всичко в 4 дена и ми се струва, че или Грийнуич, или Хемптън ще отпадне. Двоумя се още ...

Мерси! Hug
При нас решението беше взето в полза на Грийнуич, защото така или иначе що ходим с корабче до там. Имам обаче леки съмнения, защото майка ми и баща ми ходиха в Хемптън и според тях много си заслужвало!

Аз се успокоявам, че ако останат много непосетени места - може някой ден да повторим! Mr. Green

# 46
  • на третия етаж
Привет, дами! След дълго умуване решихме да оставим Уиндзор и Стоунхендж за по-топло време догодина   Wink. Аз се насочих към дневен тур до замъка Лийдс и Кентърбъри, а синът ми ще посети Манчестър. Посъветвайте ме кога е по-добре да направим това - в събота или неделя? Чудя се и за автобусната обиколка на нощен Лондон? newsm78

# 47
  • срещу двата комина :)))
Здравейте, записвам се и аз в новата тема  Hug

# 48
  • На планетата Земя
Здравейте!

В процес на планиране сме на късно пролетно пътуване до Лондон. Гледам оферите на Изиджет - на отиване кацане на Getwick, на излитане от Лондон - от Stansted.  Кажете ми как са двете летища, има ли организиран транспорт до центъра на града, колко минути е , далече ли е?

Много ви благодаря!   bouquet

# 49
50-60 км. до центъра.
Има си експресно влакче и еаsyBus . 30 мин. с влак и 1 час или малко отгоре с автобус.

# 50
  • На планетата Земя
Много благодаря!   bouquet

# 51
# 52
Здравейте! Записвам се да Ви следя и се връщам да прочета пропуснатото. Междувременно моля ако някой е бил на футболен мач в Лондон да сподели как се е сдобил с билети. Много ми се иска да изненадам половинката си, който следващата година има юбилей и ще остане очарован   bouquet

# 53
Merivas, за какъв мач говориш? Ако е някой от големите - билети се намират трудно. Купуват се до колкото знам само през съответния футболен клуб. Освен всичко друго и цената им е доста солена  Peace Потърси в интернет за отбора, който искаш.

# 54
  • Belgium
Записвам се в темата, Нова година ще празнуваме в Лондон  Party

Има ли конкретно място, където всички излизат малко пред 00.00 часа както а Таймс Скуеър в Ню Йорк? Laughing

# 55
Трафалгар Скуеър , но не очаквай чудеса и избягвай градския транспорт след полунощ  Wink

# 56
  • Belgium
Благодаря за информацията, ние ще бъдем с приятели, които живеят там.

Така че те ще ни водят, но искам да съм предварително подготвена  Laughing

# 57
... Междувременно моля ако някой е бил на футболен мач в Лондон да сподели как се е сдобил с билети. Много ми се иска да изненадам половинката си, който следващата година има юбилей и ще остане очарован   bouquet
Ако не се уредите с билети за мач, има компромисен вариант.  На Уембли има много хубави турове за туристи - с много инфо от гид и много снимки, вкл. и с купата на лигата. Емоцията не е като посещение на мач, но също е впечатляващо.

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 20:30 от idra

# 58
Централно място за зарята е около Биг Бен, но ако искате да сте там трябва да отидете около 18ч.
На Трафалгар има телевизионни екрани, на които може да гледаш зарята.
Като цяло е лудница... Последната нова година ни отне около 3 часа да се доберем до най-близката работеща метростанция, за да се приберем Joy (тогава изобщо не ми беше смешно  Crazy )

# 59
Средно около 40-50 паунда за мач билет за възрастен . За някой по-безинтересни срещи може да се купи и на касата на стадиона иначе само за членове на клуба и доста предварително онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт