Нашите кухни- тема 51

• 87 923
  • 774
  •   1
Отговори
# 570
  • Нейде из лудите гори...
В последната ни кухня печката беше до хладилника  - проблем никакъв. Сега пък шкафовете са ми до тавана, за да не ми събират прах. Малко ми е висок горния ред, но така или иначе имаме стълбица  за детето(да стига мивката), аз си я ползвам за рафтовете и така.  Peace

# 571
  • Раковски
Много е важно да убедиш мъжа ти освен ако не мисли да готви повече той. Инак няма никакъв проблем фурната да е до хладилника, самата фурна не грее отстрани, ако грееше щеше да се запали шкафа.

# 572
ae, аз много харесвам бели кухни! Толкова, че като се преместихме и "наследих" кухнята от предните собственици, отделих цяла седмица само и само да боядисам всички врати бели... Стана доста подобно на показаната от теб снимка. Това, което мен лично не ми харесва е цветът на плота и гръбчетата - и моите са такива, каквито описваш... ами доста скучновато е. Ако гръбчетата бяха някой по-ярък цвят, или примерно плота... или ако не те, поне стените или пода... Казвам скучновато - според моя вкус! Иначе си изглежда съвсем прилично!  Peace (Аз лично съм се насочила към бледо тюркоазени цветове, да сменим белите, но да видим... )
Шкафове до тавана - такива ще са нашите - да събират всички излишни неща, които и сега стоят върху шкафовете и никак не е красиво. Нито практично. Или да кажем не повече от 10 см под тавана.

# 573
Здравейте,
Ето я и моята (не съвсем) завършена бяла кухня до тавана.  Помещението е тясно и високо и не става много за снимки. Реших да ви я покажа предвид последните постове, ако някой все още има колебания относно белия цвят и шкафовете до тавана - според мен се получи много добре. Наложи се да я завършим набързо накрая, тъй като настанихме там гости за празниците. Няма полилей, хладилник и разни други уреди все още, но те май и няма много да готвят..
Ако някой се интересува, механизмите са Blum (tandembox, aventos, servo drive), смесителят и мивката Blanco, плотът Silestone. За лампите бях писала някъде по-напред в темата..

Желая ви успех с творенето на вашите кухни и щастливо посрещане на Рождество Христово   bouquet

# 574
  • София
  Хубава и светла, с голяма вместимост, със здраве да си я ползваш и твориш в нея! Hug

# 575
pokita, харесва ми много! Ще си позволя да ти дам една идея (нали затова си пускаме снимките из нета...) - Ако боядисаш стената сиво, някакъв по-тъмен нюанс, рамката на прозореца ще изпъкне и мисля, че ще стане много добро! И примерно някакви цветни ярки столове/пердета/покривки/килим/лампа, според каквото предвиждаш да променяш... Ще стане много интересна!
Скрит текст:
Без да имам предвид конкретно това зелено, просто комбинацията от бяло/сиво и ярки акценти  Peace

# 576
Благодаря  Wink

# 577
  • Отвъд алеята зад шкафа
И моите шкафове ще са до окачения таван, дори да не ги използвам, поне няма да се праши отгоре. А и изглежда по-добре.

Pokita чудесна кухня, честито!

# 578
  • София
И още един вариант за гръб на бяла кухня:

Не съм я снимала с долепени плочки, ама и така се вижда. Като я боядисам в бяло, пак ще покажа.

# 579
  • България-Варна
Със здраве да си ползвате новите прекрасни кухни.Весели празници и да творите прекрасни гозби в кухните.

# 580
Здравейте момичета, записвам се във вашата темичка. Честито Рождество Христово!
Искам да попитам, още не сме избрали кухня, но ако някой може да ми предложи на лични съобщения кухня в червен гланц с добро качество и не много висока цена ,ще съм благодарна. По-скоро сме се насочили към кухня с долни шкафове в червено, а горни - в екрю или ванилия, една част от горните ще бъдат до тавана с цел по-голяма вместимост, а друга ще бъдат по-ниски, за да си слагам цвеКетата отгоре. Едната ни идея е червен гланц със светло, а другата - сиво-кафявото на Икея, някой ако има отзиви за тях, ще съм благодарна, разбрах, че в темата не препоръчвате фирми, затова моля за лични съобщения.

# 581
  • София
Червен гланц може да направи всяка фирма. Ако искаш, разгледай сайта на мебелни идеи, една съфорумка работи там, правят добри неща. Също shadowman прави кухни.

# 582
Честита Коледа на всички!Да сте здрави и щастливи! С голямо удоволствие да ползвате разкошните си кухни и да майсторите вкуснотии за семействата си в тях!Наздраве!

# 583
  • Някъде на път....
........... По-скоро сме се насочили към кухня с долни шкафове в червено, а горни - в екрю или ванилия, една част от горните ще бъдат до тавана с цел по-голяма вместимост, а друга ще бъдат по-ниски, за да си слагам цвеКетата отгоре. ...........

Ето един вариант:

И още един:

Грета Ей,   bouquet

Честито Рождество Христово на всички съфорумци! Здраве, късмет и много уют и топлина! Peace

# 584
Търся мнение или препоръка съответно,
става въпрос за аспиратор,спряла съм се на два единият е този http://fagor.bg/index.php?item=486&group=10
а другия този http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=3&pid=255
Стаята е с размери 3,45 на 3,45 ,височина 2.70м ,където ще го поставя
обаче кой от двата да избера?

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 18:25 от doroti1

Общи условия

Активация на акаунт