Нашите кухни- тема 51

• 87 911
  • 774
  •   1
Отговори
# 165
Кашарел newsm10 много смело и умело е подбрано всичко!Поздравления!

# 166
Кашарел, да ти е Честита новата кухня ! Хубава е и голямааааа ! МЕЧта !  Flutter

Разгледах и останалите снимки, толкова е хубаво всиЧко да е ново.

# 167
Най-накрая и моята кухня е готова! Simple Smile Не е дизайнерска, по-скоро търсихме бюджетно решение.
Нямах големи очаквания и съм доволна. Изцяло от готови модули е, от "Мебели Банко". Доставиха я много бързо, за по-малко от 10 дни, монтажниците също се справиха добре, работеха с желание и като цяло емоцията беше приятна. Снимки:

https://plus.google.com/photos/112684794495346894969/albums/5517 … 84794495346894969

# 168
  • София
Най-накрая и моята кухня е готова! Simple Smile Не е дизайнерска, по-скоро търсихме бюджетно решение.
Нямах големи очаквания и съм доволна. Изцяло от готови модули е, от "Мебели Банко". Доставиха я много бързо, за по-малко от 10 дни, монтажниците също се справиха добре, работеха с желание и като цяло емоцията беше приятна. Снимки:

https://plus.google.com/photos/112684794495346894969/albums/5517 … 84794495346894969

Браво!Честито!Много е хубава,а срока за доставката още повече ме изненада!Аз поръчах от тях едно шкафче само и го чаках цял месец.Накрая се обадих да питам какво става, та ми го докараха и сега седи на балкона, но още не е сглобено.

# 169
О, Тайна, дано да е изключение! Само веднъж имах леко неадекватен разговор с някаква служителка, но тъй като не получих необходимата информация, звъннах още веднъж и другата жена беше много, ама много вежлива. На място те ми изготвиха проекта, без да вземат пари. В процеса на плащането имах допълнителни въпроси и ми отговаряха веднага онлайн чрез сайта си. Наистина се надявам да е било инцидентно това забавяне, защото смятам и мебелите за хола да поръчам от там, дано не развалят доброто впечатление.

# 170
krasimilo много е хубава   bouquet От къде купихте плочките за гърба? Бях харесала едни в КАИ с крушки и ябълки, но тук в един магазин ни казаха че не се произвеждат вече  Rolling Eyes

# 171
Плочките ги взехме от "Ковко" в "Младост-3", но беше преди 3 години. Скоро ще ходя да видя дали имат още, защото когато ги слагахме имахме съвсем друга идея за разпределението на шкафовете и остана една непокрита зона, само на латекс е.  Ако не е спешно, до 1-2 седмици ще ти напиша дали са налични, цени и т.н. Предполагам, че ще е трудно чистенето, май не са вече модерни, но на мен си ми харесват Simple Smile))

# 172
krasimilo много е хубава   bouquet. Малко не по темата, но каква е пералнята. И аз съм се носочила към ЛГ. Твоята май е от по-тесните? Може ли точния модел?

# 173
Плочките ги взехме от "Ковко" в "Младост-3", но беше преди 3 години. Скоро ще ходя да видя дали имат още, защото когато ги слагахме имахме съвсем друга идея за разпределението на шкафовете и остана една непокрита зона, само на латекс е.  Ако не е спешно, до 1-2 седмици ще ти напиша дали са налични, цени и т.н. Предполагам, че ще е трудно чистенето, май не са вече модерни, но на мен си ми харесват Simple Smile))

Нямам претенции да съм модерна  Grinning Кухнята ще я правим напролет, така че не е спешно  Wink

# 174
  • В градината...
White_roses, как да не се произвеждат. Ние си купихме плочките направо от Исперих - много по-евтино. Звънни в завода и питай  Peace

# 175
Здравейте,някои може ли да ме ориентира от къде мога да си купя аплици с вграден сензор за управление?

# 176
Цитат
krasimilo много е хубава  bouquet. Малко не по темата, но каква е пералнята. И аз съм се носочила към ЛГ. Твоята май е от по-тесните? Може ли точния модел?
Пералнята е LG Direct Drive F1056ND, мисля, че беше 48 или 50 см дълбока. Средна работа, пере си, но все си мисля, че може и по-добре Simple Smile Но поне се побира идеално в шкафа (за разлика от съдомиялната).

# 177
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ето го моя първоначален проект, но предупреждавам, че доста от нещата няма да са като на снимката. Кухненските плочки за гръб ще са чисто бели, ето такива -
Скрит текст:
, шкафовете ще са осветени отвътре, гредите на тавана ги обмислям дали да не са бели, дървеният плот ще е по-светъл. Още се чудя и кухненската мивка дали да не мине върху острова. Кухненските столове също няма да са като на проекта, а дървото на пода ще е по-тъмно. Но горе-долу общата представа е ясна. На острова отстрани има поставки за вино  Mr. Green Аспираторът ще е вграден, трапезарният шкаф също ще е осветен отвътре.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 15:09 от gadamer

# 178
  • София
Кухнята е много яка!

# 179
Много добре се получава, но аз не очаквах и да е друго де  Wink, като знам че харесваме долу-горе един стил  Mr. Green
На мен лично само осветителните тела тип прожектор не ми допадат.  Simple Smile
А този вид плочки от къде смяташ да ги вземеш Simple Smile Моите са същите, но беше голяма одисея покрай покупката им  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт