90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 238

• 30 985
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • Overijse, Belgie
Добро утро!

Има ли някой от вас, която е прескачала водните дни? Аз имам още доста до първия воден, нямам много за сваляне и засега диетата върви много добре - без качвания, само надолу, от по 200-300 грама на ден, което за мен е предостатъчно, бавно, но славно Simple Smile. за 12 дни - - 3кг. Спазвам всички условия, с изключение на сутрешното кафе, което е с мляко. Притеснявам се, че ако почна водния ден, ще го оплескам здраво - първо, защото съм лакомия, второ - почва да ми се вие свят и да имам ацетонов дъх като не ям... В книгата прочетох, че ако не може да се справиш, по-добре да не го правиш, а да продължиш с останалите дни.
Какво мислите?

# 646
Нан, мерси за рецептата  Hug
Каквой това жива мая. Аз имам суха, в пакетче. Срам, не срам - друга не съм ползвала.
Ако кажеш че е жива, почвам. Имам другите продукти  Crazy

Кантара не мърда надолу, но не е виновен той
утре ще ме зарадва

ето докато чакаме Бонтито
Скрит текст:

# 647
В книгата прочетох, че ако не може да се справиш, по-добре да не го правиш, а да продължиш с останалите дни.

Сама си си отговорила.Да не започваме с критиките за млякото... Naughty

Инка,живата мая е тази,която е на кубчета.Мисля,че Нана е дала рецептата в 2 варианта- с количество жива мая или със суха.

# 648
Аа да, в скобите  Hug

# 649
  • София
Каквой това жива мая. Аз имам суха, в пакетче. Срам, не срам - друга не съм ползвала.

Инче, живата мая е тази на кубчета.
Няма проблем да сложиш и суха мая.
Аз понеже тестото го правя в хлебопекарната тоест тя го меси и втасва за двойна доза от тестото сложих 2 чаени лъжички суха мая с мерителната лъжичка от пекарната.
Ако нямаш такава мерителна лъжичка, прочети на пакетчето мая за колко брашно е и така ще се ориентираш колко да сложиш.
Ако ползваш жива мая за двойната доза ти трябват 36 грама жива мая - едно кубче от магазина е 42 грама.

# 650
  • Overijse, Belgie
В книгата прочетох, че ако не може да се справиш, по-добре да не го правиш, а да продължиш с останалите дни.

Сама си си отговорила.Да не започваме с критиките за млякото... Naughty

Да, така е, но така да се каже, съм направила информиран избор  Laughing Затова и пиша, че не е режимно, да не си помисли някой, че може Wink

Аз понеже тестото го правя в хлебопекарната тоест тя го меси и втасва за двойна доза от тестото сложих 2 чаени лъжички суха мая с мерителната лъжичка от пекарната.
Ако нямаш такава мерителна лъжичка, прочети на пакетчето мая за колко брашно е и така ще се ориентираш колко да сложиш.
Ако ползваш жива мая за двойната доза ти трябват 36 грама жива мая - едно кубче от магазина е 42 грама.

А в хлебопекарната ли го печеш?

# 651
Аз съм много горда от себе си Mr. Green Снощи бях на Димитровден и  масата беше отрупана с какво ли не, а аз пих само вода и опитах една хапка от баклавата! (беше ми въглехидратен ден). Днес нямам минус, нямам и плюс, но за 2 дни свалих близо килограм и мисля, че е нормално малко да се забави темпото. Днес плодов, до тук съм на 2 малки ябълки, нямам планове за следващите хранения, сто на сто ще има още ябълки и може би някакви сурови, неовкусени зеленчуци.

Приятна неделя и много минусчета на кантара ви желая! Hug

# 652

Инче, живата мая е тази на кубчета.
Няма проблем да сложиш и суха мая.

еееееееее ужасна си!?!
на фейсбука сега пък ти видях кифличките!!@&*!@!???  #Cussing out
стой на стенд - бай с рецептата и за тях!
След 2 дена ще ми я дадеш, да смъкна малко  Laughing
напрайх го сега това, малко да втаса и го мятам- хич не ми дреме за качеството  tooth  каквото и да е станало, поне съм спокойна че ще се изяде от мъжете  hahaha

# 653
  • София
А баница в някой ден може ли да се яде. Аз не обичам, ама детето пита.
Например, мога да я направя без яйца... Иначе сирене, извара, масло (аз не правя с олио) - все пада към режимното, а кори... като хляб... Или греша?

# 654
А баница в някой ден може ли да се яде. Аз не обичам, ама детето пита.
Например, мога да я направя без яйца... Иначе сирене, извара, масло (аз не правя с олио) - все пада към режимното, а кори... като хляб... Или греша?
В млечен и варива може хляб, но трябва да е пълнозърнест т.е. не може с тези кори да заместиш хляба Ако направиш някаква сладка баница може да я хапне на въглехидратна вечеря, ако е постна и солена - на въглехидратен обяд. Класическа, с яйца и сирене не е режимна в нито един ден.

# 655
  • София
Баница не може да се яде изобщо.

Инке, тук съм бе. Чакам кротко и възпитано  Mr. Green Само трябва да скокна за едни четири зимни гуми де, че метлата ми е още с летни. Пък във фб можеш да видиш още много неща, че да стана още по-ужасна  hahaha

Just a Girl не, разбира се. Ползвам я само за тестото - месене и втасване.

# 656
  • в окото на щастието !
Айде, Бобито си дойде . Купи си само 1 чифт нови гащи , че нали ще слабее още hahaha
Фотнаха ме набърже , че тия дънки ми посиниха ръцете от мастило , ама за идеята и да ви се покажа  , каква съм Убавица .  Embarassed Това са снимките, дето ме стреснаха
Скрит текст:
Скрит текст:

А тази е от днес
Скрит текст:
и разликата между чифтовете от първия ден на първата почивка и от днес , не се вижда много на снимката, но на живо чак аз се изненадах към 12 см разлика е .
Скрит текст:

Имам още да поработя , но съм на правилното място . Grinning

# 657
  • Overijse, Belgie

Just a Girl не, разбира се. Ползвам я само за тестото - месене и втасване.

ок, мерси!

Браво, Боби!!!!!

# 658
 Боби браво.   bouquet
Инке ти хубаво сготви, мЪ не се ли изкушаваш. newsm78 Виж ме мен с какъв + се издокарах Crazy
тя бабс многоо неща готви и аз я гледам У файсУ Mr. Green
ей ми менюто
з- 2 ябълки
о- 2 ябълки и шепа микс ядки
в- пак ябълки Crazy вече ще ми се доповръща, колкото ги обичам Stop

# 659
 Браво,Боби!Има огромна разлика и на килограми,и на години доста си смъкнала!Още едно доказатеслтво,че има ли желание и воля всичко се постига!

Скрит текст:
Кой размер са дънките сега?

Общи условия

Активация на акаунт