Аватарно - котешка / Тема 41

• 21 687
  • 704
  •   1
Отговори
# 180
Роис   bouquet
Пламиии, Честит рожден ден, сладур такъв   bouquet Бъди много щастлива и обичана  Hug
Много хубава тема, ще гледам да успея да се включа в играта  Hug

# 181
  • Сопот, Пловдив
Преобличам се и аз за играта, повече съм хелоуинска, отколкото котешка, но така ще съм близките десетина дни  Mr. Green . Линка в подписа също е част от комбинацията.

Ако дублирам някой, обаждайте се, не ми остава време да следя много.

# 182
Готова съм

# 183
Готова съм за играта-представям се с Канадски сфинкс или безкосместата порода котки!

# 184
Добро утро  food010

Дали сме запаметени?

# 185
  • София
Добро утро!
Всички са запаметени.  Peace

# 186
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро  Hug

Аз ще участвам така: И котетата рисуват Simple Smile
Скрит текст:

Надявам се да не ми се сърдите, че няма да облека комбинацията ... Подписа не искам да си го сменям ..., а в тази дрешка той е важният ...

Пламка, да си най-вече здрава ... другото - ще те намери  Hug

# 187
  • Сопот, Пловдив
la vida loca, такава татуировка, като тази на аватара ти, бих си направила сега и веднага, ако бях сигурна в качествата на някой татуист в БГ.  Grinning

# 188
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
la vida loca, такава татуировка, като тази на аватара ти, бих си направила сега и веднага, ако бях сигурна в качествата на някой татуист в БГ.  Grinning

Ако знаеш как съм я спазарила ... за след като родя  Wink Само да не ми мине мерака до тогава ...

# 189
Ето ме и мен.  Flutter

# 190
  • Сопот, Пловдив

Ако знаеш как съм я спазарила ... за след като родя  Wink Само да не ми мине мерака до тогава ...

Ако не ти мине мерака, да покажеш резултат, може после да те моля за връзки с татуиста.  Mr. Green

# 191
  • В Космоса
Мом ичета, кога е Хелоуин? Thinking

# 192
Мом ичета, кога е Хелоуин? Thinking
На 31-ви Simple Smile Свекър ми има тогава РД, та за това го знам  Joy

# 193
·٠•violetka•٠· ако решиш да пускаш другите комбинации в търся/предлагам моля те запази ми 13, от тези които ми изпрати,  Praynig  Praynig  Praynig

# 194
  • В Космоса
Мерси, Ла вида. Hug
 Не ме устройва. Confused

Общи условия

Активация на акаунт