Аватарно - котешка / Тема 41

• 21 687
  • 704
  •   1
Отговори
# 465
Moli88, в първия пост на темата ги има правилата.  Peace Накратко - в понеделник се преобличаме (някои още в неделя го правим  Blush), във вторник се пуска общия пост за гласуване и в сряда победителят обявява новата тема.

la vida loca ме изпревари.  Simple Smile

# 466
Ух, че хубави дечицаааа  Heart Eyes
И аз мислех да съм с моето  hahaha ама ще потърся нещо друго евентуално да не става навалица hahaha.
Ройс не знам дали съм ти казвала, че си направила чудесен избор с БНД Поне от към гледна точка на външни белези. Двамата със Симон Мартин сте като слънцето и нощта ... просто прекрасна комбинация.
Зеленоочке те не са за криене как няма да ги покажеш  Hug Великолепни.
Ленинка твоите снимки съм ги изпуснала, но гледаме да не изпускаме и минута от хубавото време.

# 467
Мамич,ми аз от фейса съм ги свалила и само в този размер ги имам.
Плами,моля подсети как се казват тези шарени неща дето съм облякла-нещо игра на цветове -подобно? newsm78 Да поизровим още снимчици от там Praynig Hug
О,Ла Вида Лока-тре биен за клипчено-точно в сърцето-и като изпълнител,и като град,пък и мястото за хорцето Laughing

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 19:19 от Sause baus!

# 468
  • КиТ
Аз го открих като цветен дъжд,има такива някви състезания Сосче  Peace Hug

# 469
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Мамич, това е най-големия вариант, в който намерих снимката:
Скрит текст:

# 470
Благодаря ви! Аз също я намерих в този размер! Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 471
Включвам се в играта с най-голямото щастие, което ме сполетя тази година - първа стъпка към създаване на така желаното от мен голямо семейство, предложение за брак от моята половинка. Лични снимки от самия годеж нямам, защото си бяхме само двата. Самото предложение е колкото романтично толкова и комично, но няма да ви го описвам понеже не съм добра в кратките разкази  Mr. Green В подписа е и датата на годежа.  Heart Eyes

# 472
Уау,значи LofYou,сватба се задава?
Честито за годежа Hug

# 473
Хайде догодина булка, после люлка.

# 474
Някой на линия за съвет PraynigДве комбинации имам и се колебая.

# 475
  • София
Tyon, тук съм.  Hug

# 476
# 477
  • София
Туонче,тук съм.
Аз сигурно утре ще се преоблека с нещичко.
Не мога да го измисля.Щастието за мен като член на зодия Близнаци,както и всичко останало има много измерения.Не е единично.Ще видя с какво ще участвам.

# 478
  • София
И аз съм тук.

# 479
И аз съм тук, ако има нужда . Simple Smile
След малко и аз се преобличам.

Общи условия

Активация на акаунт