Правеше ли казармата от мъжете повече мъже?

• 80 074
  • 706
  •   1
Отговори
# 195
  • София
От друга страна, ако някое от децата ми случайно му се прииска военно училище или въобще военна кариера /без мисии Mr. Green/, няма да го спра. Но доколкото знам, това става в семейства с традиции.

# 196
  • Русе

Не бих си дала сина в такова нещо.

И мама така мислеше, само че никой не и искаше мнението.  tooth

Било каквото било, времето назад не можем да върнем.  Peace
 Аз лично също бих направил всичко синът ми да не ходи в такава казарма. Това не е армия, която защитава Родина, а защитава някакви неизвестни, спорни и чужди интереси.
  Иначе е вярно, и очевадно, само като погледнеш двама мъже, да определиш кой е бил и кой не в казармата Wink.
  То сега май жените станаха повече в казармата, Боже опази  Wink.

# 197
Абе каква защита на Родината бе? Я се замислете коя е единствената официална мисия на соц армията ни? Да, онова дето ходиха да помагат за Пражката пролет.... България беше република на СССР, както и половината ни съседи, кой ще напада? Просто партийците ги беше страх от преврат. Ако някой генерал от милицията му хрумнеше да става държавен глава, щяха да го спрът с армията. Ако някой генерал от армията беше решил да става държавен глава, щяха да го спрът с другите две армии и милицията, а трите армии +милицията натискаха населението да е послушно (например възродителният процес). Щели били елховските кашици да спират турските танкове — приказки за пионерчета.

# 198
  • Galaxy 13197853088
глупости.

# 199
  • по морето
Армията не участваше във Възродителния процес, Вътрешни войски и милиция - да.
Казармата правеше момчетата мъже, но има и материал с който както и да подходиш - не става. С какви ли не съм се сблъсквал и работил, различни националности, има разлика дали си свикнал на някакъв режим и дали си мамино детенце гледано като стайно цвете, това се учи и чрез спорт, възпитанието в семейство и образованието са много важни и т.н. не е задължително да се мине през казарма, има доста държави които нямат задължителна казарма, т.е. там как се оправят като не минават през казарма? Simple Smile

# 200

там как се оправят като не минават през казарма? Simple Smile

С какво как се оправят?

# 201
  • по морето
В живота как се оправят или не ме разбирате за какво съм писал?  Mr. Green
Сега по темата - завършил съм две военни училища, минал съм през военния флот, сега съм капитан от търговския, системата при нас е много близка до военната, работя за една фирма в Хамбург. За коментарите че обикновено това става в семейства с традиция : не е точно така, от нашата аз съм единствения възпитаник на военно училище и единствения моряк. Точно в БГ не бих пуснал сина си в тази измислена армия, много е западнала, само кражби и корупция накъдето и да се обърнеш.

# 202
  Аз пък помислих, че се научават да си оправят леглата и да си перат чорапите, тъй като това беше дадено за пример като полза от казармата.
  Иначе уважавам възпитаниците на военните училища, разбира се, особено моряците Laughing

# 203
да си перат чорапите, тъй като това беше дадено за пример като полза от казармата.

Хаха това е важно,значи не познавам един мъж който да може да пере.Моичкият като се запознахме,смяташе, че да переш означава да накиснеш дрехите и да им сложиш прах и после да ги извадиш...А друг индивид пък си ги накисвал в леген и чакал поне 1 седмица,така били ''чисти''.
Мами,учете си синовете  Laughing

# 204
  Важно е, ами Grinning

# 205
да си перат чорапите, тъй като това беше дадено за пример като полза от казармата.

Хаха това е важно,значи не познавам един мъж който да може да пере.Моичкият като се запознахме,смяташе, че да переш означава да накиснеш дрехите и да им сложиш прах и после да ги извадиш...А друг индивид пък си ги накисвал в леген и чакал поне 1 седмица,така били ''чисти''.
Оооо, сестра ми имаше приятелка, която переше дрехи, като ги трупаше на купчинка и ги заливаше с вода.

# 206
  • Русе
 Хората непрестанно оглупяват, не са имунизирани нито мъжете, нито жените. Не е съвсем по темата, но е факт.
 Колко ли пък от жените биха прали на ръка (смятам за това говорите), не се очудвам че също не знаят как става Laughing. Сега жените са инженери, заварчици, войници ..... и най-вече шофьори  Laughing.

# 207

Оооо, сестра ми имаше приятелка, която переше дрехи, като ги трупаше на купчинка и ги заливаше с вода.
Все съм си мислела,че жените поне знаем как се прави...ама на,опровергаваш ме Laughing

# 208
  • по морето
Ха ха, развеселихте ме с прането, един ден гледам го единия от моите слага дрехи в една кофа, налива вода и слага прах, питам го нещо много замърсено ли има, той казва, не бе сред 2-3 дена ги плакна и са готови!!! На борда имаше две перални помещения с няколко перални и сушилни наредени вътре   Joy

# 209
Ха, смейте се вие, ама аз, като дърта къмпингарка, точно така перях. Сутринта накисвам в коритото /което ползвах и за къпане на децата/ прането. Престоява някакви часове, после мачкам/меся дрехите около 5 мин. във водата, след това изплаквам. Излизаха дори петна от детски пюрета, лютеница, мазни лекета. Предполагам, че и общото замърсяване се е изпирало. Е, ако се слагат кирливи, носени по един месец дрехи, нямам представа дали този метод би подействал.

Общи условия

Активация на акаунт