Правеше ли казармата от мъжете повече мъже?

• 80 191
  • 706
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе
 Е, понякога трябва да се отстъпи .... сега е момента явно.

# 526
Ей такива като тоя Венсеремус са най-лошите бойци...Тоя може да те разстреля с "приятелски огън" на първия пост, който го поставят от едно "ПА" , ако му кажат...  Laughing
Ще напълни брюките до горе...
Нешов, моля те предупреди началството да те сложат в кухнята 1dishes...

# 527
  • София
Ей такива като тоя Венсеремус са най-лошите бойци...Тоя може да те разстреля с "приятелски огън" на първия пост, който го поставят от едно "ПА" , ако му кажат...  Laughing
Ще напълни брюките до горе...
Нешов, моля те предупреди началството да те сложат в кухнята 1dishes...

...Ама сега, ако се чувствате разстреляни още от първия пост, или сте го писали застреляни...сяяя на калпав войник пушката му виновна. chef

# 528
   Интересна тема за форума!
Карах военно училище и там намерих много добри приятели,на който мога да се опра и днес.
  В това училище мога да кажа,че за първи път като бъдещ мъж се изправих срещу „матрицата“.Научих се на ред,дисциплина,работа в отбор,но не и да склонявам глава.

р.р.Правете любов  bouquet ,а не война  #2gunfire

# 529
  • София
Карах военно училище и там намерих много добри приятели,на който мога да се опра и днес.
  В това училище мога да кажа,че за първи път като бъдещ мъж се изправих срещу „матрицата“.Научих се на ред,дисциплина,работа в отбор,но не и да склонявам глава.

Ето виждате ли, когато човек е мотивиран и по собствен избор е избрал военно обучение - през съвсем различна прзма гледа на това. Това казвам и  аз - не трябва да има елемент на принуда, всеки трябва сам да си реши иска ли не иска ли такава професия.

# 530
  • Русе

Ето виждате ли, когато човек е мотивиран и по собствен избор е избрал военно обучение - през съвсем различна прзма гледа на това. Това казвам и  аз - не трябва да има елемент на принуда, всеки трябва сам да си реши иска ли не иска ли такава професия.
Професия? Професия мъж?
Кой говори за професия, тук не става въпрос за това. Ще искат 2-3, хайде 1000, и то ако заплатата е добра, това е основното в амбицията на "съвременния човек". Но не дай Боже, някога може да не е достатъчно.
Едно време, говореха умните хора, че който не храни собствена, храни чужда армия и за жалост това става све по-актуално.

# 531
  • София

Професия? Професия мъж?
Кой говори за професия, тук не става въпрос за това. Ще искат 2-3, хайде 1000, и то ако заплатата е добра, това е основното в амбицията на "съвременния човек". Но не дай Боже, някога може да не е достатъчно.
Едно време, говореха умните хора, че който не храни собствена, храни чужда армия и за жалост това става све по-актуално.

Аз предпочтам държавата да е богата, така че да може да поддържа отлично обучена и оборудвана армия. Всичко друго е "дайте да дадете", нечем тая песен.

# 532
  • Galaxy 13197853088
А когато държавата не е богата?

# 533
Скрит текст:

Професия? Професия мъж?

Аз предпочтам държавата да е богата, така че да може да поддържа отлично обучена и оборудвана армия. Всичко друго е "дайте да дадете", нечем тая песен.

само дето едното не пречи на другото, както показат примерите на Швейцария и Израел - богати държави с повече от добре оборудвани армии, където в едната всички навършили пълнолетие мъже имат задължителна двуседмична служба всяк година, а в другата военната служба е задължителна и за мъже, и за жени. при евентуален конфликт само с дипломация и дупе да посрещаш противника не става...

# 534
  • Galaxy 13197853088
Остави ги тях, те са тъпаци, принуждаващи всички да
губят по толкова време във военна подготовка.  Joy

# 535
Остави ги тях, те са тъпаци, принуждаващи всички да
губят по толкова време във военна подготовка.  Joy

така е. само 'тъпаците' в днешно време си защитават със зъби и нокти националните интереси, културните традиции и родови ценности. 'умните' се асимилират и събират дарения и помощи за прииждащата сган, която ще ги претопи.

# 536
  • Galaxy 13197853088
И се пишат "граждани на света"  Laughing

# 537
Не харесвам оръжията и всичко свързано с тях!Избрах военно училище заради гражданската специалност.Реда,на който се научих там обаче беше от полза.Показа ми като млад мъж как да се изправя срещу „матрицата“.

# 538
  • Русе
 Именно заради това, че не обичам оръжията и идеята заради която са направени, никога не бих избрал и никога не бих посъветвал децата си да изберат това за професия. Надявам се да не се наложи, но все пак ако има такъв момент, макар и убеждения ми не бих се колебал дълго да упражня знанията си в употребата им (на пушкалата). Мисля, че всеки (мъж) трябва да има тази подготовка.

# 539
две седмици на стрелбище и си готов.Защо трябва да си ГУБИШ година от живота по най-малоумния начин -в казарма.

Общи условия

Активация на акаунт