Тема 3 - МАЙски коремчета започват да личат

• 26 295
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте слънчеви момичета! Днес е страхотен ден, слънце, разходки, много е приятно!
Сутринта направихме една разходка с малкия, следобяд се надявам да повторим Grinning Поне да се възползваме от хубавото време докато го има.
Много сватби се заформят, това е чудесно! Ще си осигурите много положителни емоции, които определено ще се прехвърлят и на бебо Simple Smile И ние догодина се очертава да сме сватбари, но на сватбата на брат ми, но също много се вълнувам покрай него.
За подстригването да ви кажа, че изобщо не съм суеверна. И през първата бременност ходих на фризьор и сега също не мисля да се лишавам от това удоволствие. На мен лично ми е много приятно да посещавам фризьорката. Искам да ви кажа че с нищо подстригването не е повлияло на детето ми. Смятам, че когато ние се чувстваме добре, това се отразява положително и на бебето Grinning
Мимолетка косопад и често сърцебиене го свързвам с повишена функция на щитовидната жлеза, имам известен опит. Обърни си внимание и се консултирай с лекаря. Може пък просто хормоните на бременността така да ти се отразяват, при всеки е различно, знаеш.
Страхотен ден и положителни емоции на всички Hug

# 166
Здравейте мами  Hug Hug
 Praynig Praynig За щастие прегледа мина много добре - пораснали сме и сме цели 43 мм. За отлепване вече не става дума и даже ще си намаля дозата хапове  #Crazy
От другата седмица минавам на ЖК и така. Предполагам, че тя ще ми пусне кръвни изследвания и т.н.  newsm78
Но ще си ходя и на 2те места, че съм доста страхлива и искам 2 мнения. Пък и тази с ЖК няма практика и не изражда деца. А тази на частното - изражда. Другия път на частно, ми каза, че ще ме гледа за разкритие и дали ще трябва да се шием.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire ужасс, за 1ви път го чувам това за зашиване на матката.
Добре дошли на новите мамчета.   friendship  friendship

# 167
Здравейте момичета и от мен!

Как ви завиждам , че сте се порадвали на слънчевия ден , аз бях на работа. И като се прибрах бързам да пусна пералня, че да видят дрехите слънце , ама няма да ми се получи.

Добре дошла Диди!! Hug

И да ви се оплача страшно започва да ми се гади след като си измия зъбите . Особено вечер и постоянно си оставам без вечеря , защото  Sick

# 168
Здравейте мами Simple Smile Липсвахте ми малко  Hug

Аз утре ще се боядисвам, че не можах в супермаркета да си намеря моята боя(Гарниер - ледено рус)
Обмислям да сменя цвета с нещо по-натурално, но не смея и не знам.

Да ви се похваля мама вече мисли за колички и за дрешки и приема всичко спокойно, даже ги чух с татко да си говорят и тя да му обяснява(хубаво е да си раждат бебета докато са млади децата и да им помагаме докато можем и татко вика да съгласен съм на 100%)
 newsm44 остава само да му съобщим, че ще става дядо Simple Smile
хайде оставям ви, че вечерята ме зове...скоро пак ще се включа надявам се

# 169
Благодаря ви за топлото посрещане! И ние днес бяхме на разходка с малката за час два  Simple Smile От време на време ми се гади, даже в момента ми се гади, но не мога да повърна. С първата ми бременност не беше така, бях като кон, нищо ми нямаше, но след четвъртия или петия месец получих контракции, влезнах в болница и бях на система и се пазих доста до деветия месец. Надявам се този път да не получавам такива контракции по време на бремеността. Родих първия път секцио и може би заради това сега от време на време ме заболява и коремчето, вече не знам какво ми става. Това е от мен засега  Simple Smile

# 170
май-чета да се похваля Казах на мама и тя го прие добре.Тя не е от ревливите или поне не пред мен.Зарадва се,но и почна да знаеш,че е трудно и т.н Ама това си е такава.Аз си мислех,че гаденето отминава но неби. Важното е бебо да е добре Диди добре дошла в нашия отбор

# 171
  • Burgas
Привет и от мен момичета!
Не съм писала скоро, но цяла седмица си боледуваме с малката.
Тя се разболя в понеделник и във вторник естествено аз с болки в гърлото. Ходихме на лекар, на нея сиропчета и на мен сиропче:). Синузита ми  се обади и тогава вече стана лошо. Слагах си едра сол на челото, опитах и една ужасна рецепта - сок от лук в носа (еййй няма такова нещо неприятно) обаче имаше ефект, днес дишам:))) Още не сме съвсем излекувани, но има напредък  Peace
Незнам дали е от боледуването или от бременеенето, но от 2 дена не ми се яде месо и течни храни. Карам го само на филийки със сирене. Мнооого хубаво ми става като хапна сиренце:)) А преди това само месо ми се ядеше. Луда работа  newsm78
mimoletka и на мен много ми пада косата, но предполагам, че е по-скоро от сезона. Дано да спре докато имам коса по главата:)) За задъхването същата работа. Дори понякога като говоря повечко пак се задъхвам, сякаш не ми стига въздуха. И сърцебиене имах няколко пъти, и предния път ми се случваше, когато бях бременна. Ходих на кардиолог тогава и всичко беше ок. За щитовидната жлеза не предполагах, че може да е свързана с тези симптоми. Ще попитам лекарката, когато отида да ми даде бележка за ЖК.
cherry_spa моята коса е на кичури и  смятам скоро да отидана фризьор. Само малко да се пооправя, защото сега не се чувствам добре и от настинката и едни киселини по цял ден  Sick  Предната бременност пак бях на кичури и си ги поддържах редовно. Все пак няма допир с кожата на главата, не мисля, че е проблем  :peace
Ох, много дълго стана  Embarassed Отивам да си къпя детето и да лягаме Simple Smile
Лека вечер на всички и хубава седмица Hug

# 172
Момичета здравейте! Днес в Бургас беше приказен ден, направихме хубава разходка с мойто момче и се чувствам много добре  preggo
Добре дошла, Диди Simple Smile Hug
Daylight88 много се радвам, че прегледа е минал добре   bouquet не се стряскай за зашиване на матката..разкрития и аз за първи път чувам, но изчакай да си се запишеш на жк и ти пожелавам всичко да върви по вода и да не се наложат такива процедури  Hug
за боядисванията момичета и аз мисля след две- три седмици вече да се боядисам, мисля да заложа на гарниер олия дето е с наторални масла. за постригването аз се постригвах,когато вече съм била бременна на 2 дни закъснение, ама не бях направила теста и неочаквах.
Наташка, браво, че близките се вълнуват няма по - хубава радост от това, ще чакаме да споделиш и за това как сте съобщили на баща ти Simple Smile
Niki Sb хубаво е, че си и казала, с всеки изминал ден ще се радва все повече, като осъзнае, че ще става баба.
dely пожелавам ви напълно оздравяване
Към бъдещите мами от Бургас: предлагам ви да си направим тая седмица среща за запознавахе, докато не е станало още много студено. Моля, ако сте съгласни, да пишем на лични да се разберем за ден, час и място  Hug

# 173
Дейлайт, чудничко, че си щастлива от прегледа!  Simple Smile Айде дано винаги да е така!
За зашиване на матката съм чела някъде, но единственото, което се сещам е, че се прави в напреднала бременност. Би трябвало да имаш време да поразпиташ и другаде, в случай, че докито реши, че си за шиене. Но дано да не се наложи!  Praynig
Наташке, събрахте се значи, вашите говориха как би било чудесно да си имате бебе, а не казахте на баща ти. Ами кажете му де, за къде отлагате? Може да му стане мъчно на човека, че не сте му казали по-рано.
Ники, и аз мислех, че гаденето ще отмине, но не минава. Хубаво, че майка ти се е зарадвала и няма как иначе - ще става баба!  Simple Smile
Дели, дано да ви минава вече, че да можете да си играете и да се разхождате докато още е топличко навън!
За срещата съм ЗА, но предложението ми е да се уговорите и да ми кажете ден, час и място на срещата. Аз принципно съм свободна, но понякога ставам и съм добре, а след два часа вече лежа или просто нямам сили да ходя където и да било. Така, че не мога да обещая нищо, зависи как се чувствам. Иначе нямам претенции къде ще се видим.

# 174
С първата ми бременност не беше така, бях като кон, нищо ми нямаше, но след четвъртия или петия месец получих контракции, влезнах в болница и бях на система и се пазих доста до деветия месец. Надявам се този път да не получавам такива контракции по време на бремеността. Родих първия път секцио и може би заради това сега от време на време ме заболява и коремчето, вече не знам какво ми става.
Ехаааа, това направо си беше моя реплика, Диди, трябваше аз да я кажа Simple Smile, ама направо едно към едно, тъкмо днес исках да питам има ли други мами със секцио, че и мен понякога ми е доста странно на корема и си мисля, че е от това, а сега никак не ми се ражда пак секцио, ама каквото Бог даде.
За зашиването и аз си мисля, че се прави в доста по напреднала бременност, дано на никой не се налага, аз като бях на 04.10 на преглед тогава ме гледаха с вагинален ехограф и докторката провери и това, че се е затворило, каквото там трябва да е затворено Simple Smile, а с предната ми бременност бях с 2 см разкритие последните 3  месеца ако не и повече, но не са ме шили. Брррр
Мдаааа, кичурите наистина не ми опираха чак кожата, прави ми ги със фолио последния път фризьора. И dely, скоро да се оправяте, голяма досата са тея хреми и синузит чак си е уффф Hug
Наташка, ами хайде де зарадвайте го деденцето най после Simple Smile.
Аз пропуснах да кажа, че си записах час най-после за ЖК, не съм я виждала докторката, по прочетено от форума си избрах Симеонова в Олимед, избрах си я по това, че ми е под носа, остава си обаче дилемата с раждането и ще трябва да имам явно и още един доктор, при който ще ходяда ме проследява на частно и ще раждам при него после, не го измислих по друг начин.
Хайде стига толкова за сега, лека нощ момичета, и без повече  Sick, утре да се похвалите всички.

# 175
Еха, няма ме 2 дни и гледайте какво сте сътворили - цели 3 страници. Само така   love001
Много се зарадвах да хубавите новини от всички  newsm44
За коремчето - и моето е като на дебеланка, а не като на бременна  smile3518 аз искам вече хубаво оформено коремче, което да пъча с гордост  Simple Smile
За косопада - аз го имам постоянно, така, че за мен не е нещо ново - не мога да се отърва от него от може би 5-6 години. Никой не можа да ми каже от какво е.
Иначе аз си изкарах един прекрасен weekend на село. Искам да има още много слънчеви дни за разходки на въздух.
Ей, обаче не мога без вас - прибрах се, оправих си къщата (и себе си) и веднага на компа да ви чета и пиша.  Hug
Лека вечер от мен майчета и до утре   love001

# 176
Здравейте момичета, тръгнало ви е на Дидита... Приемате ли още едно?  Mr. Green Аз съм малко на границата април-май, но по последни данни се падам на първи май... Не съм от редовно пишещите но чета и следя когато мога. Много весела групичка ми се виждате! Това ми е първа бременност, с всичките там емоции естествено. Миналата седмица обявихме новината, всички много се радват, особено майка ми, която отдавна прави намеци за внуче  Rolling Eyes Засега всичко върви добре, имаме си първи снимки даже. В петък го разгледахме подробно и само какъв танц ни изигра  Laughing Но с баща му точно на танци се запознахме, така че му е в кръвта, дет' се вика.

И на мен много ми се гади като си мия зъбите. Мога само на празен стомах да ги мия, иначе...

Това със зашиването на матката е много опасно, мислех че вече не се практикува?  Shocked

# 177
Добро утро, момичета, лек и успешен ден, изпълнен с много усмивки и само с хубави емоции   bouquet  bouquet  bouquet
Дидитка добре дошла, хубави са емоциите като съобщаваме на близките Simple Smile а за танца на бебчо, толкова е мило, може и да има връзка с запознаването ви  newsm51

# 178
Привет и от мен,май чета!Така като гледам всички сме си изкарали един прекрасен и разтоварващ,слънчев уикенд!Браво!Много се радвам на всички,който са зарадвали своите близки с прекрасната новина. Hug
За косопада,моя намаля драстично от както съм бременна.И с предната си бременност бях така.Не знам защо,но не се оплаквам,а се радвам.
Аз съм си малко суеверна и не смятам да се подстригвам,но пък смятам да се къносам,уж по-безвредно.Всеки сам си решава. smile3503
Първия път и аз бях секцио и наистина сега си чувствам корема странно на моменти.Не е точно болка,не е и опъване,абе не знам странно усещане.Доки каза ,че било нормално, защото имало сраствания.
Този петък с ММ ,ще ходим да направим опит за записване на час при доц.Балев.Стискайте палци да успеем! newsm10
Пожелавам на всички лека,безпроблемна и много усмихната седмица! newsm51 Two Hearts  bouquet

# 179
Добро утро!
Хахаха, даже ако има и други бъдещи май-ски Дидита - пращайте ги насам!  Mr. Green
Нашите и от двете страни и те все намеци правеха. Даже не намеци, ами направо си казваха хората "Айде, кога ще има бебе?"  Simple Smile
Вероникааа, искам и аз да имам село, и да ходя там най-малко събота и неделя! Даже, ако имахме щях там да си карам бременността.  Simple Smile
Чери, душко, благодаря за пожеланието за без  Sick нощ, но на мен не ми подейства  Mr. Green
Хубав ден на всички от мен!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт