Картичка от другия край на света! - тема 5

• 22 417
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Леле, колко съм тъпааа  ooooh!
Не знаех, че в Холандия са под морското равнище  Blush
Врабчо, много добре си ги измислила, но аз имам едни подозрения, че малко трудно ще ми е да намеря пощенска коледна картичка.
Тези, за които се сещам са сгънати на две.

# 181
От малтийската поща се опитват да ме направят на луда калинка покрай поръчката ми за картички от Полша.  Sunglasses
Вчера ми пуснали известие за колет. Звънели са ми, нямало никой. Хубаво. Отивам днес - ааа, не бил в пощата колетът, днес пак щели да го разнасят и да ми звъннат. Пак хубаво. Прибирам се у нас (пощата е далеч, нещо като разходка Младост - Орлов мост, пеша). И пак бележка - и днес минахме, и днес ви нямаше, елате до пощата. Ш'са гръмна  Crazy

Силви ., много са хубави, ех...

Лем, извинявам се за офтопика, но събитието в подписа ти днес ли?

buttinsky, то няма грижа и сгъната да е, аз по-скоро имах предвид картичка с марка да е базовата идея, а всеки да си я надгражда какво иска.  Simple Smile Например на мен ако ми се падне някой, който е споменал че събира чайчета, и чайчета ще му сложа. Според човека, нали.

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 14:17 от Врабец

# 182
  • España (Плевен)
Здравейте, момичета..  Hug
Страхотна идея обмисляте. И аз съм съгласна. Ще участвам.
Щом има желаещи да го организират - давайте.
Ройс е много права. Харесва ми да се занимавам с темата, да пиша, чета... но просто не съм постоянно вкъщи и нямам толкова време.
Ерин, Мисинг и Врабчо, разберете се как да го направите..  Hug Hug

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 14:00 от К А Т И

# 183
  • Ямбол
Аз броя с Лем дните до концерта на ДМ  Heart Eyes
Тази година имах щастието да ги видя на живо в София и се моля при следващото им турне да има отново дата в България  Heart Eyes  Heart Eyes

# 184
Юхууууу:)

Ето ме и мен. В момента се купуват австрийските картички и в понеделник ще са при мен. Ще ги изпратя най-вероятно в сряда на момичетата , с които се уговорих на лични.
Не успявам да намеря начин да ви покажа красотите, които получих от Врабчо и Фенси. В пдф формат са и не мога да ги кача никъде. Ако някой има опит, моля да даде жокер, наистина си залужават да се видят.
Междувременно, страшен карък в посткросинг, един адрес ми се блокира заради една китайка, която си е написала, че адресът не е действащ, а не го е деактивирала.
Отделно един американец и една рускиня не са влизали от 100 години и май и тези картички ще отписвам. Разчитам на една холандка и една финландка.

Момичета от четворната размяна, нещо получихте ли от мен? Изчетох темата, но не видяхда сте споменали, а мина вече доста време... Аз от Врабчо получих за 3-4 дни, та ми е странен този дълъг път.

# 185
Момичета от четворната размяна, нещо получихте ли от мен? Изчетох темата, но не видяхда сте споменали, а мина вече доста време... Аз от Врабчо получих за 3-4 дни, та ми е странен този дълъг път.

Аз още не съм, но този път повредата е в нашия телевизор. Чакам около 12 картички от директна размяна, от цяла Европа. Повечето хора са получили моите още преди седмица или най-късно в началото на тази, а аз нямам ни-що. Не са ми носили поща от 3 дни, мисля, даже от 4. Малтийската поща пак се е счупила.

# 186
  • КиТ
Днес баща ми ми каза че имам картички в пощата и направо слязох до пред входа по пижама Joy Пламиииии, картичката е много, много красива. Първо тя ми направи впечатление и се зачудих кой ми е пратил. Така се зарадвах като видях че е от теб  love001

Sunglasses Изненадах те викаш,радвам се,че ти е харесала  Hug Heart Eyes Hug
Като имаш време снимай да я покажеш  Hug

# 187
  • София
Аз ходих до пощата да си пусна 2 картички до Украйна и Китай.Май сгреших, че не пуснах китайската препоръчана  Tired Нищо..ще се надявам да пристигне близките 3 месеца.
Питах за нещо, за мен.И нищо  Sad Вече 7 картички съм пратила, а до мен няма нищо.

# 188
Аз ходих до пощата да си пусна 2 картички до Украйна и Китай.Май сгреших, че не пуснах китайската препоръчана  Tired Нищо..ще се надявам да пристигне близките 3 месеца.
Питах за нещо, за мен.И нищо  Sad Вече 7 картички съм пратила, а до мен няма нищо.

ще пристигне спокойно...моята до Китай пристигна за 22дни Peace
 ако я пуснеш препоръчана пристига още по-бавно защото ги чекират на всяка станция Peace

# 189
  • София
А добре  Laughing 
За играта, може всеки, който участва, в личното съобщение, където си праща адреса да си напише и няколко "желания" или "правила".Примерно "коледна, едностранна, без плик"
Аз често участвам в такива неща във форуми, но са чуждестранни на съвсем друга тематика.
Имат си отделни теми, първо всеки желаещ се записва и си пише желанията и какви неща въобще не харесва.После организатора ги тегли и на лични ти праща другарчето и линк към постинга му с желания и някакъв адрес(или реален, поща, скайп...нещо). Като дойде Коледа пращаш(защото обикновено са виртуални нещата), после си има специална тема, където хората си показват подаръците и ако желаят ги "споделят" с останалите. Нещата са под формата на файлове, които се теглят. Различни графики са, фотошоп рисунки, печати,actions и разни екстри за фотошоп, скинове за различни игри. Затова могат да се пускат за теглене и всеки друг също да се възползва.Някои са скръндзави и си ги пазят за себе си. Последно имахме Сикрет санта през Юли  JoyИ този, на когото пратих се стисна и не даде линк, после на лични ме тормозеха тайно да им ги пращам.
Но да не спамя.
Та идеята ми беше, че може всеки да си напише в 2-3 реда, кое наистина НЕ би го зарадвало. Мен всичко би ме зарадвало, аз нямам против и двойните, пликовете, както и нашенско другарче(не държа на чужбинско), също много обичам ръчно направени.

# 190
Набързо само минавам да ви се похваля, че най-първата картички, която изтеглих като адрес- до Москва, днес беше регистрирана. Ден 47  Laughing

И аз ще участвам в размяната, ура ура ура  Hug

# 191
Еrienne, благодаря за прекрасната картичка!!! Heart Eyes
http://prikachi.com/images/997/6670997v.jpg

До Москва за 47 дни -ужас, аз имам 3 картички до Русия и в тази до Москва ми беше надеждата, защото единия адрес е на около 4500 км. от България и не ми се мисли кога ще пристигне, но каквото такова. Аз засега съм много търпелива!

# 192
  • София
Много се надявам да ти е харесала, те всички са мултивю, освен с Александър Невски, който не е много интересен. В лъвчето ми беше надеждата  Joy 

На мен до САЩ ми е на 9500 км, не знам кога ще пристигне  LaughingА сега тази до Китай на 7300.
На китаеца е Черепишкия манастир, даже му написах това онова.А на украинката е Александър Невски, тя искаше големи религиозни сгради. Сега ще има да си чакам.
Сега чакам да ми регистрират една друга до Русия, Беларус и САЩ. Може би руската ще е първа, че преди 25 дни съм я пуснала.

# 193
  • Vaudreuil Canada
Аз няма да участвам в размяната, така че ако искате мога да ви разбъркам имената - пращайте адресите на лични и моля пишете дали сте навити да пратите на повече от 1 човек (ако се наложи). Няма проблем да си напишете и желанията ще ги препратя заедно с адреса.
ОСТАВА ЛИ УСЛОВИЕТО българче-чужбинче или както ви изтегля?

Срок до 5-ти ноември Simple Smile

# 194
И аз да се запиша за коледна картичка. На кого да пращам адрес? И нямам предпочитания и изисквания, ако искате мога да пратя и на повече хора, все пак Коледа ще е.

Общи условия

Активация на акаунт