Картичка от другия край на света! - тема 5

• 23 093
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • España (Плевен)
  Лем, Честит Рожден Ден!  Hug Hug Hug

И аз нямам претенции от къде е картичката и каква да е. Щом е картичка и е изненада - е супер!  Peace

# 211
  • София
Изискванията са за тези, които искат например някой от чужбина и да речем без плик.По скоро да помогне на този, който тегли, да ги разпредели и да няма разочаровани. Аз нямам никакви претенции, бих се смяла много дори на оня елен върху картон  hahaha   Има едни, Фреш Кардс май се казваха. Те са едностранни и има с пожелания, коледни също, доколкото помня. Единственият им недостатък е, че има прекалено много с Честит Рожден ден и са на по-голяма цена(мисля 2.40).

# 212
  • КиТ
Лем миличка,честит рожден ден и от мен,много картички в пощенската кутия и дано се видим наистина на живо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

Аз като си поръчах картички,имам една единична коледна,по книжарниците почнаха да зареждат между другото,та и там има доста хубави,та ще участвам на 100%,да пращам ли адреса си вече  Crazy Blush Joy Joy Joy

# 213
Най-накрая успях да наваксам с изчитането на страниците, които съм пропуснала!!!
Първо - ЧРД, Лем!!! Желая ти още много, много весели и цветни картички и хубави моменти!!!   bouquet
Второ - и аз съм ЗА инициативата за коледните картички, като ще се радвам на картичка-изненада и от България, и от чужбина. И аз не мога да гарантирам за единични картички тип пощенски, май повечето или даже почти всичките коледни са двойни.. Е..принципно го има вариантът да се отреже половината и да остане само предната шарена част.. Simple Smile
Трето - последните 2 дни не си бях вкъщи и междувременно съм получила няколко картички, които чак сега смогвам да прочета. Тук е моментът да благодаря специално на Гад Чевръста, plami89 и Врабеца за страхотните картички! Simple Smile
Гад Чевръста, страхотно есенно настроение ми донесе твоят плик, много ти благодаря! Simple Smile
plami89 котката е уникална, обожавам котки - как си улучила само, въпреки че не съм го писала на профила си в Посткросинг...Simple Smile
Врабеца, тази жена с малтийската "качулка" е уникална картичка! Винаги съм се чудила откъде се е зародила тази традиция с такива огромни качулки да са им част от традиционните облекла, описанието ти на картичката внася теория, за която не се бях замисляла. Simple Smile
Имам си и няколко картички от директен обмен от Тайланд и Русия. Малко по-късно ще кача линкове към всичките картички - всяка от тях е страхотна и нямам търпение да се похваля! Simple Smile

# 214
 nbirthday Лем, с пожелание цветовете от картичките да обагрят живота ти  Hug  bouquet
И успех утре  fingerscrossed

# 215
  • Монреал
Ако shemet neveroiaten организира адресите съм ЗА понеже я познавам лично, иначе съм против, че както някой по-нагоре беше писал, не ми се ще всички адреси да са в ръцете на 1 човек.

Не съм сигурна дали ще мога да намеря едностранна картичка, но защо пък да не се ползва двустранна и да се изреже задната част? Предполагам че така ще стане  Thinking или не? Какво мислите?

# 216
Не мисля, че ще е лесно да се намери еднастранна. Но надали за някой това ще е проблем.  newsm78.  Или бъркам? Някой държи ли да е такава?

# 217
  • КиТ
Цвети радвам се,че съм уличила картичката,общо взето двете картички които ти пратих са твои скрити желания  Hug Heart Eyes Hug

# 218
Лем, честит рожден ден! Здраве, успехи, щастие и много сбъднати мечти!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 219
Аз не бих рязала картичките. На някои от тези честитки красотата им е и в оформлението от вътрешната страна.
Ако си теглим само имената и в последствие поискаме адреса на получателя, ще отпадне проблема с адресите, но пък ще се намали съществено моментът на изненада.

# 220
  • España (Плевен)
Момичета от Плевен - искате ли да си поръчаме по един комплект от тези и да си разделим доставката?   Hug Hug Hug

# 221
Лем, ЧРД! newsm59

Аз искам , някой от Пловдив да ми помогне къде по центъра мога да си намеря хубави картички, ще ходя другата седмица там, но за съжаление не познавам много добре града и за това се ограничавам само в тази част на града!

# 222
  • Телиш/Плевен
Момичета от Плевен - искате ли да си поръчаме по един комплект от тези и да си разделим доставката?   Hug Hug Hug
Да, да, ДА!!! newsm51

# 223

Да

# 224
  • София
Аз не се притеснявам за адреса.Давам го на какви ли не сайтове за пазаруване, не мисля, че специално в тази игра някой ще злоупотреби.Поръчвала съм и поръчвам със съфорумки разни неща. Нямам проблем с това.

С две момичета направихме поръчка от полския сайт, но няма коледни там.Има само едни нарисувани с котки и вали сняг.Предполагам, че ще поръчам от някъде пак.

А кога трябва горе долу да се пратят, за да пристигнат навреме-примерно 22,23 Декември? Предполагам, че чужбина и България е доста различно.

Общи условия

Активация на акаунт