Картичка от другия край на света! - тема 5

• 22 355
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Нямам писмо от французойка  Confused Обаче имам от човека, строящ училище в Непал, благодарил ми е за дарението и ми е пратил картичка от Непал вчера. Да видим кога и дали ще пристигне  Grinning

# 241
  • Сопот, Пловдив
Изтеглих два адреса - последния свободен за моя профил, и последния от на детето профила. Паднаха ни се и на двамата холандки, без особени претенции, градчетата им са супер наблизо едно до друго.  Grinning

# 242
Добро утро Simple Smile

И при мен неочаквано съботно раздвижване в Поскросинг - една от двете картички, които бях отписала, е стигнала до Беларус.  Party

С което изпратените ми картички станаха 25 и изтеглих два адреса наведнъж. Едно 14-годишно момиче от Чехия и една супер претенциозна 70-годишна холандка. Ама да не е това, да не е онова и все в императивен тон. Написала е "Не обичам туристически картички, не обичам картички с животни. Сега вече половината свят ме мрази" Mr. Green
Ама така си е Simple Smile Не че я намразих, но на чехкинчето без претенции ми беше по-приятно да пусна картичка. И смятам, че тя получи по-хубава. Може би защото беше избрана с повече желание.

Сега адресът ми не се пада на никого. Нямам търпение да си активирам профила през ноември по някое време да има дъжд от картички  Grinning

# 243
На мен ми е малко чудно това с "мразенето" на туристически картички.
Първата асоциация, когато стане въпрос за размяна на картички от цял свят, са именно картичките с изгледи. Иначе какво ти пука, че картичката ще е примерно от Унгария, след като искаш да е непременно с череп. Те дори и да намерят хората такава, тя няма да е изобщо унгарска.
И аз колекционирам слончета, но ми е повече от ясно, че цяла Европа, Австралия и някои части от Азия не биха могли да ме зарадват с нищо слонско. Или като онзи с монетите: да тръгна да обяснявам на хората как именно да ми изпратят слонче, така че пощаджийката да не ми го открадне или да не се конфискува писмото.

Аз онзи ден реших да проверя и на други места за по-свестни картички на родния ми град.
Ходих пак в Историческия музей. Там са основно разни археологични находки, и онези ретро картички, които като картиники са хубави, но ужасно си личи, че са ги разпечатвали на хартия за снимки и във формат на снимки, което започва да ме дразни. Даже едни такива завити навътре им стоят краищата.

Ходих и до информационния център за града. Там ми извадиха няколко картички със много красиви и добре заснети изгледи, но отново на хартия за снимки - толкова са тънки, че е абсурд да се изпратят без плик... Rolling Eyes

# 244
Първата асоциация, когато стане въпрос за размяна на картички от цял свят, са именно картичките с изгледи. Иначе какво ти пука, че картичката ще е примерно от Унгария, след като искаш да е непременно с череп. Те дори и да намерят хората такава, тя няма да е изобщо унгарска.

Ей затова им се дразня на изискванията и много, много рядко им ги изпълнявам  Crossing Arms Аз предпочитам да си получавам точно туристически Laughing

# 245
ЛЕМ И ПЛАМИТО -ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Hug

и аз ще участвам в коледната размяна Hug

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 10:34 от ♥reni-pld♥

# 246
  • Габрово
Е има хора, които си колекционират други неща. Всеки с вкуса си.  Peace Заради това си бях поръчвала разни анимационни преди време - за да имам и НЕтуристически. Но пък ако ми се падне такъв с претенции за НЕтуристически, хич не му и избирам картичка, каквото хвана...  Laughing

Малко по-назад бяхте пуснали линк към някакъв китайски сайт. Поръчах си 2 комплекта (х26 броя) картички Despicable Me, нямам търпение да пристигнат.  Crazy Миньониииии  Crazy

# 247
  • España (Плевен)

Плами, Честит Рожден Ден! Много, много любов...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 248
  • София
Аз ще се радвам и на туристическа, защото досега само от съфорумка получих картичка.
Но по принцип не ме вдъхновяват.Е, интересни са някои, но като разглеждам из сайта и на някакви нощни изгледи се превъзнасят и са ги лайкнали 50 човека.Аз обичам картини, рисунки, ретро колажи, стари черно-бели снимки.
Но пък бих се зарадвала на всичко.Всъщност от "туристическите" най-ме радват с някаква природа, но не вода.А големи яркозелени поляни. Сгради обичам само от Италия или Париж.
Но не бих се разсърдила, защото някой ми е пратил друго, дори е възможно много да ми хареса.В профила си съм изредила доста видове, но по-скоро като помощ да ми изберат нещо, няма заповеден тон  hahaha
Само в профила на майка ми съм написала някои такива неща, защото не искам да я разочароват с някое парче картон.
И честит рожден ден на рожденничките   bouquet Много здраве и поводи за усмивки.

# 249

Ей затова им се дразня на изискванията и много, много рядко им ги изпълнявам  Crossing Arms Аз предпочитам да си получавам точно туристически Laughing

Ххахаха, и аз така. Искал някой с магаренце на три месечна възраст....ми нямам. Айде, една Рила планина. Joy Joy

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на рожденничките! Здраве и много поводи за усмивки!  bouquet

# 250
  • София

Ей затова им се дразня на изискванията и много, много рядко им ги изпълнявам  Crossing Arms Аз предпочитам да си получавам точно туристически Laughing

Ххахаха, и аз така. Искал някой с магаренце на три месечна възраст....ми нямам. Айде, една Рила планина. Joy Joy

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на рожденничките! Здраве и много поводи за усмивки!  bouquet

Съгласна Laughing

Единственото изискване, което стриктно изпълнявам е за мулти вю, т.е. когато не искат, изпращам един изглед. Разбирам това изискване и го намирам за уместно. Аз самата харесвам някои мулти вю картички, а други не /особено българските са ми много кичозни/ и затова не съм си го сложила в изискванията. Надявам се някой да ме изненада приятно с добър вкус Grinning

# 251
Да, това с мултивютата и аз се опитвам да го изпълня. Или примерно ако искат нощен изглед.  Simple Smile

# 252
Честит празник на рожденичките !   Gift

# 253
На мен досега са ми се падали или такива без никакви претенции (или по-скоро без описание в профила) и разни с изпълними претенции, така че досега съм се съобразявала. Ама ако попадна на някой супер претенциозен - пращам каквото имам и това е Crossing Arms
А в моя профил съм писала какво харесвам, в случай, че някой се чуди какво да ми прати, а не "искам само такива картички". Ама като започна да получавам от сайта ще разбера дали някой въобще го чете това Mr. Green

# 254
Момичета, помагайте ... пак  ooooh!
Така, значи пощенска картичка, отзад има място за адрес на получателя. Обаче от другата страна си е посланието, а къде да си пиша моя адрес?

Общи условия

Активация на акаунт