Картичка от другия край на света! - тема 5

• 23 093
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, имам един може би странен въпрос. Получих съобщение за обмен от една рускиня
http://www.postcrossing.com/user/cathrine
а не си спомням да съм й писала. Да не би да е отговорила на мен вместо на някоя от вас? Ето какво ми пише:

tsvetna84, аз писах на тази рускиня, но не знам дали няма да стане объркване и да не е предназначен отговора за мен.
Защо не я питаш с какъв адрес е надписала картичката . Все едно се съмняваш дали не си пропуснала нещо в адреса.

А, добре - поне се намери кой е писал наистина, което ме радва Simple Smile Вероятно е пуснала вече към теб. Ако искаш ще ти пратя адреса й на ЛС. Аз вече й писах нещо подобно, за което ти предлагаш. Честно казано наистина помислих, че може и аз да съм пропуснала нещо и я помолих просто да ми припомни. Вероятно ще си открие сама грешката и ще ти пише и на теб след това. Simple Smile

Не знам как ще ми я изпрати като аз в първото писмо не си давам адреса. Чак като ми потвърди,че е съгласна на размяна, тогава й го пращам. Прати ми адреса й за всеки случай на лични  Peace

# 286
  • Габрово
Добре де, изтеглих си адрес. Падна ми се едно семейство от Германия. 4 човека са. Трябва да им пратя 4 картички ли? Аз така разбирам последното изречение...  newsm78  http://www.postcrossing.com/user/Wikinger
Хм надали очакват 4 картички. newsm78 Това последното изречение съм го виждала в не един или два профила (на отделни хора, а не на групички), така че не мисля, че трябва да се тълкува така. Дано не бъркам нещо. Peace Hug
Една картичка очакват, спокойно Wink
Последното изречение си е обръщение към хората в посткросинг като цяло, а не намек, че очакват много картички.  Flutter

# 287
  • София
КАТИ, не мисля, че очакват 4 картички. Просто обръщението трябва да е към цялото семейство.
"Моята" германка, която я чакам да ми регистрира картичката всеки момент има 4 деца, че и понито е споменала, и козичките, и въобще ... цялата семейна менажерия. Оставаше и на тях да им пращам картички hahaha

# 288
  • España (Плевен)
 hahaha hahaha hahaha hahaha

Благодаря, момичета за отговора...  Hug Hug Hug

# 289
Не знам как ще ми я изпрати като аз в първото писмо не си давам адреса. Чак като ми потвърди,че е съгласна на размяна, тогава й го пращам. Прати ми адреса й за всеки случай на лични  Peace
Ха, да не се окаже, че е писала и на друга посткросърка, която пък си е дала вече адреса? Grinning Така или иначе ще те държа в течение, като ми отговори. Wink

# 290
  • Vaudreuil Canada
Ю-хуууу Санта ще поработи над картичките тази година  Heart Eyes
На всички от които съм получла адрес съм потвърдила получаването - ако нямате лично съобщение от мен значи не съм получила адреса ви Simple Smile

# 291
Днес пуснах 2 - една до Германия, последната ми от колекцията на Дж. Дикинсън, нямам повече  Sad
Скрит текст:
и една до Белгия, от серията на Триша Романс, но и те ми свършват  Cry
Скрит текст:

Сега ще пиша на Шеметката ... лека нощ от мен!

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 04:18 от Гад Чевръста

# 292
  • София
Изтеглих си няколко адреса, пак Китай и Русия  Naughty На китайчето смятам коледна да му изпратя, и без това е писало, че са му любими. Тъкмо ще стигне дотогава

# 293
Аз съм заложила кога ще стигне 20 милионната картичка-датата на баща ми, час-моето любимо число.  Mr. Green

# 294
Включвам се на 20-тата страница  Crazy
Да се оплача, съседите, които помолих да пускат картичките в пощенската кутия, докато ме няма, всъщност са ги прибирали у дома си и едва днес си ги получих. Бях много ядосана като разбрах как са интерпретирали думите ми.
Получих много интересна картичка от приятелка в САЩ, свири китарно соло "Happy Birthday"  Mr. Green
Не мога да я намеря в Гугъл, но първоначално изглежда подобно така (моята е рок версия):

Грифа се издърпва нагоре на още 3 части и става като цяла китара.

# 295
Моят пич от Беларус снощи късно най-после е регистрирал картичката ми на 22-рия ден . Ама иначе ми е написал ,че много му харесват всичките подаръци вътре, даже я е сканирал с тях и си е добавил в любими.  Сега имам да пращам на някаква учителка в Белгия , която обичала плажове  Laughing

# 296
Днес получих две много, ама много красиви картички от България  Hug
Още веднъж ви благодаря, момичета!

Скрит текст:

Скрит текст:

# 297
Здравейте! Тази сутрин получих цели 2 картички, които много ме зарадваха! Едната е страшно красива от Вилнюс, а другата е от Япония - целият плик е с лепенки, много е готин. За пръв път получавам такъв Heart Eyes
Ето на който му е интересно:
Скрит текст:

# 298
иху, днес и при мен не дъжд, а порой от картички, пощальона е събирал сигурно седмица Grinning

Започвам със съфорумките Hug, Маме, tria77, благодаря ви от все сърце за прекрасните картички Heart Eyes

Скрит текст:
Мама Цоцоланка

tria77

Унгария от посткросинг

И от директна размяна с Румъния

# 299
  • Телиш/Плевен
Отчитам се с цели две "Hurray!" newsm44
Картичките до САЩ и Беларус са пристигнали (20 дни до Беларус и 13 дни до САЩ) и имам много мили съобщения от получателките. Казват, че много са ги харесали и че България им изглежда много красива. Heart Eyes
Ето картичките, които им пратих:
До Беларус: http://www.postcrossing.com/postcards/BG-23896
До САЩ: http://www.postcrossing.com/postcards/BG-24256

И да се похваля, че днес, след поредното ходене до прословутата плевенска книжарница (Грамма) се сдобих с картичката с козичките. newsm76

Общи условия

Активация на акаунт