Картичка от другия край на света! - тема 5

• 22 462
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • В Космоса
Ейй, че неприятно... Sad И аз се бях притеснила, че не пристига при теб missing. Както и при Сабинка до Бургас. Пратих ги заедно, хм... Thinking

# 571
  • Габрово
Е, случва се, не е болка за умиране.  Flutter
А за скоростта... Тъкмо се зачетох в една дискусия във фейсбук, явно напоследък бавната поща е глобален проблем. А чакам толкова много неща да пристигнат... Онзи ден ги смятах, имам близо 30 пътуващи картички  Crazy Дано до Нова Година всичко пристигне  Mr. Green

# 572
# 573
пощата днес...най-после ми се развали черната статиситка от
Postcrossing--имам си Японче.....като гледам  братовчед на
Хачико който си има Вива Grinning

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 20:37 от ♥reni-pld♥

# 574
Е, случва се, не е болка за умиране.  Flutter
А за скоростта... Тъкмо се зачетох в една дискусия във фейсбук, явно напоследък бавната поща е глобален проблем. А чакам толкова много неща да пристигнат... Онзи ден ги смятах, имам близо 30 пътуващи картички  Crazy Дано до Нова Година всичко пристигне  Mr. Green
леле...аз чакам 9 и мрънкам че ги няма Blush

# 575
  • София
Ох, една полякиня пусна снимка във фейсбук групата, кои държави и трябват.И аз се записах, сега пишем на лични във фрйса, а аз имам голям проблем с английската граматика  Joy  Много ми е трудно на момента да свържа изречението и се стресирам сега  Laughing

# 576
  • Габрово
Онзи ден ги смятах, имам близо 30 пътуващи картички  Crazy Дано до Нова Година всичко пристигне  Mr. Green
леле...аз чакам 9 и мрънкам че ги няма Blush
Ми аз разменям на едро..  Embarassed Embarassed

Ох, една полякиня пусна снимка във фейсбук групата, кои държави и трябват.И аз се записах, сега пишем на лични във фрйса, а аз имам голям проблем с английската граматика  Joy  Много ми е трудно на момента да свържа изречението и се стресирам сега  Laughing
С тези карти с липсващи страни е голяма краста. И повечето хора нямат картички от България.  Crazy

# 577
Днеска ми е много хубав ден . Първо официоното , полячето си е получило картичката за 7 дни  и ми е написало ,че много му харесват българските сгради (имаше изискване да има сгради на картичката) и си я е добавило в любими .

Получих три красоти от директна размяна със съфорумка . Много красиви  Heart Eyes Благодаря  Hug

И марките са много красиви - с кончета .

И освен това една приятелка ми донесе 5 картички от екскурзия в Тунис  Crazy

Тука бил сниман "Гладиаторът"

# 578
P.Sawyer===аз не виждам картичките.. Sad

# 579
Хм ... Rolling Eyes Нямаш ли регистрация в гугъл ?

# 580
Хм ... Rolling Eyes Нямаш ли регистрация в гугъл ?
не....не ми е трябвала..може би затова не ги виждам Peace

# 581
Явно да  newsm78

# 582
Добър ден момичета, да помрънкам и аз, вчера и днес поръчах поръчаните картички, не съм очарована като качество, уж от сайтове пък нещо. Ама нали гледам да са все от Холандия, че по автентични  Crossing Arms
При мен раздвижване няма. За марките много се чудя да поръчам ли със снимка на децата, но пък нали много хора пишат, че не искат направени картичик, та и за марките си мисля може да се разсърдят, а и да им кръстосват лицата из цял свят, още не съм се решила

# 583
  • Габрово
P.Sawyer, а има ли вероятност ти да си си скрила албумите? Wink
И аз не виждам снимките, нямам регистрация в Google+, но ако албумите са публични могат да се разглеждат и без регистрация.  Wink

# 584
  • София
Полякинята май е мерналя в профила ми, че харесвам картички с мотиви от грядовете Рим и Париж и каза, че освен полска ще ми прати и от Рим, била ходила миналата година. Аз така и не си купих ни от там, ни от друга държава, където съм ходила  Crossing Arms

Утре няма да ми стане сафарито, половинката иска да ходим при баба му и дядо му.Селото му е до Сопот и Карлово, та мисля да се обзаведа с някакви картички от там Crazy А на майка ми съм поръчала другата седмица от Ловеч, Луковит или каквато намери на село.

Общи условия

Активация на акаунт