Картичка от другия край на света! - тема 5

• 22 435
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Денят не се познава от сутринта  Laughing
Моята сутрин започна не много приятно, но на обяд настроението вече ми е на 6 +  newsm10
Днес ми е ирландски ден - от регистрацията -прекрасен изглед от Ирландия със страхотни марки отзад /едната е с Джон Кенеди Heart Eyes/ и две от Лем.
МНОГО ти благодаря Лем за прелестната картичка с овцете.Харесах я още първия път като я видях, а сега я разгледах с още по-голямо любопитство и направих заключението, че са много тренирани тези овце, само как изкачват тези стръмни стълби  Joy
Текста прочетох с голям интерес и даже малко ми повдигна националното самочувствие  Peace
Втората картичка Лем я видяла в моите фаворити и решила да ми я изпрати.
Просто нямам думи...ХАРЕСВА МИ И ТО МНОГО  newsm51
Днес ми  един щастлив ирландски ден  Grinning

http://merypoppins.snimka.bg/hobby/postcrossing-kartichki-ot-cya … t.778489.31793402

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 15:12 от mery_poppins1

# 76
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте !
Отскоро пращам и получавам, имам 5 получени и шест пътуващи  Simple Smile
Отметнах, че желая директна размяна, засега един французин ми писа, че иска картичка ,която му изпратих ; Изпратих му и майл със  моя адрес ,но  засега не е писал ,че е получена или, че той ще прати  Laughing
Но днес една дама, германка, ми праща следното :
Hello!
My husband has on *******  birthday and ill be 50 years old.
For his birthday, I would like to give him birthday greetings from around the world.
Would you send him a birthday card with greetings from your home?
That would be so nice and would make me very happy.
Please put your card in an envelope and occasions a heart on it.
I know it's a birthday card.
If you write your address on the envelope I will gladly send you a card back.
I would be very happy. * And my husband ****** * have a great gift.
Please send the card to:

И сега съм в чуденка как да действам  Thinking
Наистина ли ще се зарадва този господин на картички от непознати хора ,още повече ,че дамата иска картичката да е в плик и да е адресирана до нея?

# 77
Здравейте, мисля да си поръчам тези картички, но размера им е 14,3 х 9,3. как мислите, много ли ще са малки. http://www.aliexpress.com/item/Castle-High-quality-creative-gree … ng/654170527.html

Много са хубави картичките с репродукции на Моне, но са поздравителни, а не пощенски. Струва ми се, че са разпечатани на по-тънка хартия. За големината са си добре, не са малки.
Ако това не те притеснява , може да си ги поръчаш.

Здравейте !
Отскоро пращам и получавам, имам 5 получени и шест пътуващи  Simple Smile
Отметнах, че желая директна размяна, засега един французин ми писа, че иска картичка ,която му изпратих ; Изпратих му и майл със  моя адрес ,но  засега не е писал ,че е получена или, че той ще прати  Laughing
Но днес една дама, германка, ми праща следното :
Hello!
My husband has on *******  birthday and ill be 50 years old.
For his birthday, I would like to give him birthday greetings from around the world.
Would you send him a birthday card with greetings from your home?
That would be so nice and would make me very happy.
Please put your card in an envelope and occasions a heart on it.
I know it's a birthday card.
If you write your address on the envelope I will gladly send you a card back.
I would be very happy. * And my husband ****** * have a great gift.
Please send the card to:

И сега съм в чуденка как да действам  Thinking
Наистина ли ще се зарадва този господин на картички от непознати хора ,още повече ,че дамата иска картичката да е в плик и да е адресирана до нея?

Аз вече надписах и приготвих картичка за съпруга на германката. Вътре написах неговото име, какво като на плика е  нейното. Мисля, че хубав подарък му  е замислила жената.

# 78
Здравейте, мисля да си поръчам тези картички, но размера им е 14,3 х 9,3. как мислите, много ли ще са малки. http://www.aliexpress.com/item/Castle-High-quality-creative-gree … ng/654170527.html

Много са хубави картичките с репродукции на Моне, но са поздравителни, а не пощенски. Струва ми се, че са разпечатани на по-тънка хартия. За големината са си добре, не са малки.
Ако това не те притеснява , може да си ги поръчаш.

Те в заглавието са написали, че са и коледни, и за рожден де. Явно да излизат по какъвто и начин да се търсят. Изглеждат ми единични.
И тези м ного ми харесват. А всичките са без пари. http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-Postcard-16-pcs-set-Eur … m/1373321154.html

# 79
Преди малко ходих да изхвърля боклука и в пощата ме чакаше ето тазки красота

Много съм доволна , макар че някой беше решил да си хвърли използваните клечки за уши в пощенската ми кутия  Shocked

# 80
Току-що едно HURRAY от Португалия за 20 дни. Харесало я момчето!

# 81
P.Sawyer
Красив вълчо Simple Smile
 Rolling Eyes
Аз само фасове съм намирала, значи има още какво да чакам, значи

# 82
Аз харесвам, изпращам и ще продължа да изпращам поздравителни картички. Точно една моя "поздравителна" картичка има 10 харесвания. И една друга от един колекционер на картички с животни. Пощенските картички не са задължителни. Simple Smile Изпращам и пощенски картички. Гледам да нацеля човека. Ако не успея - здраве да е. Важен е жестът.
Картичка от Моне? Ами разкошна ще бъде. И поздравителна. И пощенска. Wink

# 83
mery_poppins1 ,
Просто ми стана странно и споделих, извинявам се,ако съм сбъркала!
Дамата,не споменава,че съпруга и има хоби да получава и праща картички...
В такъв случай, ще трябва да търся такава с мотиви за рожден ден.
Или не е задължително?

# 84
  • София

Аз това го имам само, че на магнит (другата ми страст, но е в комбинация с мама) . И е страхотно магнитчето.

# 85
Намерих ги от друг продавач, на по-добра цена и ги поръчах. Ако са добри, че поръчам и други, има и с животни, цветя и какво ли не. Най-добрите които видях обаче. не се доставят до България.

# 86
  • Вече в моята си приказка...
Здравейте от мен! Днес да се отчета с цели две картички - от мила баба от Финландия
Скрит текст:
дъщеря ми ще се зарадва на това пухкаво дебеланче

И една картичка от Полша. Жената ми е писала, че това е репродукция на снимка от известен фотограф, от 1891 година. И че много й се искало да пътува 100 години назад във времето. Много приятно ми стана... Аз задължително благодаря за картичките...
Скрит текст:

Честно да си призная малко се учудих на това, че съм получила две картички. Очаквах една, сметките ми са такива - четири регистрирани картички, които съм изпратила аз, значи би трябвало да получа и аз 4. Да, ама не - имам в колекцията си вече 5 картички. И съм много щастлива.

Не издържах и изтеглих два адреса - на финландка, която живее в Холандия, луда по ягодите. Сега ще обикалям да търся картичка с ягоди - дано не е мисия невъзможна. И вторият - на американка, която иска да й напиша отговорите на малък въпросник, да видим дали ще намеря място върху картичката, каквато съм словоохотлива... На нея смятам да намеря /дано!/ от онези картички, които са във формата на България. Дано днес успея, ако не пращам от наличните...

Гледам напред и за кутии сте писали. Страхотни видях. Аз моята скромна колекциика все още в един тефтер я събирам, но набъбне ли достатъчно, за да ме вдъхнови, правя и аз кутийка специално за картички!

Разбъбрих се, ама ще ме прощавате! Да питам - писах до една девойка от сайта, китайка, че искам да си разменим картички. А сега не знам къде да търся отговорът й - в Рostcrossing-а ли или в личната си поща? newsm78

П.П. Редактирам се, но няма да трия въпроса си - получих отговор от девойката в личната си поща... Ще пращам до Китай, няма как! Wink

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 16:08 от MiRa_55

# 87
По е-мейла, от който си се регистрирала трябва да ти отговори. Peace

# 88
mery_poppins1 ,
Просто ми стана странно и споделих, извинявам се,ако съм сбъркала!
Дамата,не споменава,че съпруга и има хоби да получава и праща картички...
В такъв случай, ще трябва да търся такава с мотиви за рожден ден.
Или не е задължително?

Нищо не си сбъркала. Попита и аз ти отговорих. Адресирах обща картичка ,но отзад написах пожелание за РД. Нямам време да ходя да търся точно за РД.

Аз харесвам, изпращам и ще продължа да изпращам поздравителни картички. Точно една моя "поздравителна" картичка има 10 харесвания. И една друга от един колекционер на картички с животни. Пощенските картички не са задължителни. Simple Smile Изпращам и пощенски картички. Гледам да нацеля човека. Ако не успея - здраве да е. Важен е жестът.
Картичка от Моне? Ами разкошна ще бъде. И поздравителна. И пощенска. Wink

Да, всеки преценява каква картичка да прати.
В някои профили пише изрично, че не искат поздравителни, а други искат задължително да са без плик. От тук изхождам, че не искат поздравителни картички, защото те не могат да пътуват в плик.
Щом е хубава картичката и получателят няма претенции, може да се изпраща каквато прецениш..

# 89
На какво казвате поздравителна картичка

Общи условия

Активация на акаунт