Картичка от другия край на света! - тема 5

• 22 395
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • КиТ
 hahaha hahaha hahaha
При мен е суша за сега  Rolling Eyes,чакам пътуващите към мен  Heart Eyes

# 106
Здравейте !
Казуса е следния ,пристигна картичка, но мога да я снимам утре,защото няма батерии за фотоапарата Sad Дали може да я регистрирам сега, а утре да добавя снимката?

когато я регистрираш би трябвало снимката да си излезе сама Peace

# 107
hahaha hahaha hahaha
При мен е суша за сега  Rolling Eyes,чакам пътуващите към мен  Heart Eyes

и аз така....регистрирани 7...получени 3..викам си па всички ли дет са ме изтеглили и
ще ми пращат са от Русия Crossing Arms Blush

# 108
Днес нямах нищо в пощенската кутия. No mail days are sad days. Sad  Laughing

Пфу, и аз така. Ха дано такива дни да са все по-редки  Grinning

Аз, ако може, бих искала предварително да си изпрося нещо от България  Hug

Някой по-напред беше споменал за тези старите новогодишни картички с топки, свещички и някое друго клонче бор. Помня ги от моето детство. Виждам ги всяка година, извадени на гишетата на нашата поща по празниците. Кой знае, от кой архивен кашон ги вадят  Laughing

Ако е удобно, много би ме зарадвало някой да ми прати такава през декември. В замяна на нещо от мен, разбира се. Пиша сега, защото сега се сетих. После ще забравя  Sunglasses И много благодаря! Simple Smile

аз искам да ти пратя Новогодишна...... Hug

# 109

Благодаря!  Hug

А аз утре ще ти изпратя една, защото първата, която ти пуснах, явно ще пътува до теб през Индия и ще дойде за Великден Wink

# 110

Благодаря!  Hug

А аз утре ще ти изпратя една, защото първата, която ти пуснах, явно ще пътува до теб през Индия и ще дойде за Великден Wink

стига де....ми бавно ама може пък да допълзи Hug
не пращай нищо...ще разменим в началото на декември...че сега календарчета има само със свети Георги и със коте....още не са изкарали много нови Hug

# 111
  • Вече в моята си приказка...
Вече ми се пращат и на мен Коледни и Новогодишни, ама още е рано или поне още ги няма в книжарниците. Потривам ръце вече и нямам търпение...

# 112
  • София
Момичета, може да си направим нещо като Secret Santa, да се запишат хора, после се теглят и всеки праща на някой, като не знае кой ще му прати.

# 113
Момичета, може да си направим нещо като Secret Santa, да се запишат хора, после се теглят и всеки праща на някой, като не знае кой ще му прати.

ами знам ли..аз бих искала да разменям с някой в чужбина....тези които има в
Пазарджик ще ги има и тук в Пловдив и в повечето градове...и за мен е безсмислено да получа нещо което мога да си купя от книжарницата до нас.. Peace
искам различна картичка Hug

# 114
  • КиТ

Това е добра идея  Crazy Party Hug

# 115
аз съм ЗА, да се доверим на шефа, КАТИ, и всички желаещи да ни разпредели. Хубава идея, Erienne!

# 116
  • София
Е, то е ясно, че няма особено разнообразие в БГ, но пък някои си поръчват от разни сайтове, възможно е и да има по-различни. А и идеята е по-скоро в изненадата, като в сайта.

# 117
Е, то е ясно, че няма особено разнообразие в БГ, но пък някои си поръчват от разни сайтове, възможно е и да има по-различни. А и идеята е по-скоро в изненадата, като в сайта.
КАТИ ще ни разпредели
"БЪЛГАРИ" пращат  на "ЧУЖДЕНЦИ" Grinning

# 118
  • Вече в моята си приказка...
И на мен ми харесва идеята ще се включа с удоволствие! Аз и от българско другарче да получа, няма да се разсърдя Hug

# 119
И на мен ми харесва идеята ще се включа с удоволствие! Аз и от българско другарче да получа, няма да се разсърдя Hug

права си.. Peace Peace
.пак има тръпка защото не знаеш кой ти праща Hug

Общи условия

Активация на акаунт