Картичка от другия край на света! - тема 5

• 23 094
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • Габрово
Аз и назад бях казвала, но не пречи да кажа пак  Mr. Green
Приложение за умни телефони. Върши перфектна работа за снимките.  Whistling

Вижте колко прекрасна картичка от Шри Ланка  Crazy Това вместо "Добро утро"  Party

# 361
Добро утро, момичета! имам едно такова въпросче: как снимате картичките и ги качвате така, че да си имат размера на картичката?

Аз снимам и след това изрязвам - не се получава перфектно, като при сканирането, но ...
Ето една он-лайн програма за обработка(изрязване също) на картинки:
http://www.online-image-editor.com/?language=Bulgarian

# 362
Имам много хубава картичка от немско .. бабата дето ми я е пратила е на 74.
http://www.postcrossing.com/postcards/DE-2553055

От Австрийско ти е картичката, нищо че бабата е немцузойка  Simple Smile

# 363
Тия котешки подписи всичките искам да ги намачкам ... идея си нямате как ми действат ама са много сладурски.
Скрит текст:
Embarassed Аз съм малко в другата крайност...С уточнението, че нямам никакво право, но ако желаеш в аватарната тема днес върви гласуване за най-добър аватар и подпис на тема Котки....Аз гласувах, нищо, че не са ми на сърце, а си представям за човек, който ги обича......Ако жеаеш кажи, ще подам линк....

Ураааааааааа!!!! Кафето ми е много сладко(пия го без захар!)......Току-що мъж ми каза, че има за мен цели 2 картички......Той работи до пощата и директно на него рано-рано сутринта му носят пощата.....Ще ги видя чак следобед, до тогава нямам търпение.....Лаленце, Лем Heart Eyes Heart Eyes

loca, veni35, Лаленце, Лем - благодаря ви много!!!!! Аз си нареждам картичките в кухнята и да знаете, че сте ми пред погледа....Обичам да ви гледам!!!!

# 364
  • София
Аз и назад бях казвала, но не пречи да кажа пак  Mr. Green
Приложение за умни телефони. Върши перфектна работа за снимките.  Whistling

Вижте колко прекрасна картичка от Шри Ланка  Crazy Това вместо "Добро утро"  Party

аз това си го качих и го използвам, ама питах за нещо на компа да си кача, че телефона не прави най-страхотните снимки

# 365
Шри Ланските слонаци кефят  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 366
  • Сопот, Пловдив

Вижте колко прекрасна картичка от Шри Ланка  Crazy Това вместо "Добро утро"  Party

За колко време горе-долу пристигна картичката до теб? Аз чакам една директна размяна от там вече месец и половина, а момчето, с което разменям, получи моята две седмици след като я пратих. Не ми минава през ума, че ме е излъгал, защото вече два пъти след като той получи ми пише да пита аз получила ли съм.

# 367
  • Габрово
А, не е моя тази картичка, аз още нямам от Шри Ланка. Просто я видях, харесах и показвам  Whistling

# 368
Аз нямам с какво да се похваля, но пък поръчвам ли поръчвам картички.
Да питам, режете ли поздравителната и да парщате само предната част или не се предпочита?
И ровя в един друг сайт тук пък са такива объркани размерите - едни големи 21/15, едни други дълги тесни, стандартни почти няма. Има ли неписано правило какъв размер се счита за нормален при посткросинга?

# 369
  • София
Аз вече почти месец направих и още си нямам ни една картичка.Кой знае от коя китайска провинция ми пращат.Или Нова Зеландия . Аз имам вече 2 регистрирани и 5 пътуващи. Как тогава е възможно към мен нищо да не идва.
Много ме е яд.

Ако не получа и тази седмица ще регистрирам баща ми, поне да пращам  Laughing На майка ми все още никоя не е пристигнала, и в нейната поща няма нищо.

Аз имам две изрязани картички.С картини са, едната е на Майстора, другата е с Пловдив, но забравих художника.Двойни са, малко по-малки от пощенските.Изрязах си ги и ако ми се падне някой с искане на за картина ще ги пратя.

# 370
 Whistling Днес две и двете от САЩ-получени.Едната е на тема Naked Bake Ride-в едър план Shocked

# 371
И днес имам само една картичка-от Словакия. С нея получените ми картички стават 22 срещу 19 изпратени. Очаквам няколко от директна размяна, но явно няма да е днес.  Wink

http://www.postcrossing.com/postcards/SK-28891

Маме, много се радвам, че си получила картичката ми!  Hug Надявам се да ти хареса!
shanel1982 аз все още не съм изпращала или получавала двойна картичка, но ако някога се навия да изпратя такава мисля да не я режа. Иначе съм получавала картички с нестандартни размери и си харесвам.

Картичката от Шри Ланка е страхотна!  Heart Eyes

# 372
 hahaha
Скрит текст:

# 373
  • София
Момичета, много съм разочарована. Днес получих първата си картичка от американка от Охайо, която била в момента в Мексико. На картичката има някаква грозна птица, която прилича на дявол. Направо се разтреперих като я видях. Бързо я регистрирах, благодарих сухо и изтрих картинката /беше ъплоудната/. Аз такова нещо не искам на стената си. Скъсах я на малки парченца и я изхвърлих в кошчето.  Sad

# 374
  • Сопот, Пловдив
Чак толкова ли беше страшна тая птица?  Grinning И аз имам фобия от птици, ама чак да скъсам картичката и да я извхърля, не вярвам.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт