Картичка от другия край на света! - тема 5

• 22 459
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Hurray! Hurray! мама се обади да каже, че имам картичка от Америка. Обаче не е качена, така че в събота ще е голямото качване, защото имам и доста от съфорумки.

# 556
Здравейте, днес пощальонът е щедър  Simple Smile
Картичката на Пателина от вчера. Благодаря отново  Hug
Красивият Пловдив!
Скрит текст:
15 обекта на Юнеско от Швеция
Скрит текст:
Замъци в Румъния /директна размяна/
Скрит текст:
Япония, директна размяна
Скрит текст:
Искам да питам момичетата от София дали са виждали някъде картичката с розите от Казанлък. В книжарницата, от която я купувах е свършила, а днес искам да я пратя. За мой голям срам съм пропуснала да пратя на японеца, трябва да намаля темпото Blush

# 557
  • Сопот, Пловдив
Предния път теглих един адрес за мен и един за сина ми - падна се и на двамата Холандия. Днес пак така - и на двамата Китай.  Grinning

# 558
  • София
Loca, за онази розовата ли гпвориш, къдетп отдолу има някаквя кошница с рози и пише колко са нужни за едно мускалче ? Аз я купувам от Гринуич книжарницата на Витошка или в подлеза на метрото на Софийския университет.Винаги я има.

# 559
Erienne, да, нея имах предвид, благодаря. В подлеза на СУ е свършила, супер, че и в Гринуич я има.

# 560
  • София
Оооо  Crazy Току що ми звъннаха от пощата, че имам "пакетче". Сега ме.гризе иартичка ли е или поръчката с картички.Нямам търпение да дойде утре  Laughing

# 561
Бързам да се похваля......

Врабец Heart Eyes, много хубава картичка, благодаря ти! И джиджана, слънчева!!!! Благодаря ти!
Скрит текст:

# 562
Днес ми е деня на бълг. картички - от Цвети /красивата Стара планина  Heart Eyes/, от Плами /ръчно изработена със стари къщи на Разград  Heart Eyes/  и две от Рени /стария Пловдив- един и същи площад, но едната картичка е рисувана, а другата  е ретро снимка  Heart Eyes Heart Eyes/.
Много ви благодаря момичета   bouquet
http://merypoppins.snimka.bg/hobby/postcrossing-kartichki-ot-cya … t.778489.31838997

Уж водя статистика, но може да съм пропуснала нещо, та да питам:
 Мария от София дали е получила моята картичка , изпратена на 15 окт. Аз не съм получила от нея, а тя ми е най-отдавна пратена . Не съм записала дали момичето е от темата или от ФБ страницата ни.
Плами, ти получи ли моята картичка /пуснах я обикновена и може да съм сбъркала. Досега ръчните ги изпращах препоръчани/.

# 563
Оооо  Crazy Току що ми звъннаха от пощата, че имам "пакетче". Сега ме.гризе иартичка ли е или поръчката с картички.Нямам търпение да дойде утре  Laughing

Ох, защо не пита от къде е  Mr. Green

# 564
  • София
Ми аз докато обеля дума с "Аа добре, мерси" и ми затвори  Laughing Подозирам коя пощаджийка е, тя винаги е много мила  hahaha

# 565
И днес празна пощенска кутия за мен!  Twisted Evil
Обаче се радвам тук на вашите красоти!
loca разкошни картички! Всички до една!  Heart Eyes
Маме и твоята е много хубава! Ама тя Врабчо само хубави картички изпраща!  Heart Eyes
mery_poppins1 и твоите много ми харесаха! Особено тази с изгледа от Стара Планина!  Heart Eyes А, как ми стана драго като видях разградската картичка със стария квартал Варош!  Heart Eyes Дори малко тъга ме налегна хем скоро си бях у дома.  Sad
Има ли още картички за гледане! Като нямам получени, поне окото да оплакна тук!  Grinning

# 566
Вчера получихме картичка от Австралия, изпратена  на 18 пристигна на 23.10 направо се изумих.

Подозирам коя пощаджийка е, тя винаги е много мила  hahaha

МИЛА пощаджийка звучи като оксиморон ooooh!
Ако някой контактува с такива нека се похвали

# 567
  • София
В пощенския клон в халите има едно младо момиче. При нея си изпратих първите картички.Нещо им беше срината системата и беше изнервена, но въпреки това беше много мила и ми обясни за марките.

# 568
МИЛА пощаджийка звучи като оксиморон ooooh!
Ако някой контактува с такива нека се похвали

Аз, аз, аз, аз, аз.......не мога, просто не мога да се оплача от нашата.....Малък щрих....без да сме и казвали, по нейна инициатива - за да не ни се изгуби пощата, защото живеем в къща с девера, девера е доста търсена личност(майстор е) и все някой се мотае из двора ни - и тя го знае това - носи пощата на работата на мъж ми. Да, той работи до пощата, но не е задължително. А така или иначе тя идва до нас, има близо до нас разни обществени обекта, които получават редовна кореспонденция, т.е. не цели да си спести пътя.....
И имаше около 2-3 години целият екип на пощата бе много мил - на касите + пощальоните.....Но смениха касиерките и сега има едни....Мъж ми - защото той изпраща картичките - сега редовно се кара с персонала, защото искат да му вземат повече пари....Два пъти за над 1 лв. става въпрос......

# 569
  • Габрово
Имам си прекрасна картичка с кукери от Акаша Party  Heart Eyes
Това ми е първа картичка от България ( Mr. Green), така чееее... това е страна номер 63 в колекцията ми.  Crazy

Но пък ми е малко трудно да проумея... От София до Габрово пътува почти 2 седмици.  Shocked И е прегъната. Влиза в топ 3 на картичките, пристигнали в най-лошо състояние (като топ 3 се допълва от картичка от Екатеринбург, прегъната на две, и картичка от Малайзия, която след 1 месец път беше оръфана по краищата  Laughing).

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 15:55 от missing

Общи условия

Активация на акаунт