Септемврийче вече гука, мама пък съвсем изкука!

• 34 551
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Пускам й въртележката над леглото. Гледа-гледа и заспива.

# 661
lkambourova, и аз основно като теб приспивам. Гледам или да не е съвсем дозаспал, или да е заспал дълбоко, за да не се разсънва. Също така го полюшвам в леглото, след като го оставя; също е и повит, или му държа ръчичките малко натиснати надолу.

# 662
Мами как приспивате децата си? Моята София е много трудна...суче заспива и като я преместя в нейното легло веднага се ококорва и хайде пак наново:( вечер я приспиваме по три часа. Споделете опит

Много сме трудни със заспиването и за сега не спи в люлката. Или заспива на гърда на дивана и го оставям там като слагам възглавници да обезопася, или като го люлеем в столчето за кола, или докато сме навън - в количката, в слинг или на ръце. Като беше по-малък можех да го местя в люлката, но сега все едно има тръни в нея и веднага усеща, че е там. Където и другаде да го оставя няма проблем.  newsm78
На пролет като го преместя в неговата стаята в кошарата очаквам да падне голяма борба и рев докато свикне. Ако не свикне, ще купя детско легло и от тези свалящите се предпазители за легла и ще се приспиваме както до сега, а аз после ще се измъквам да си спя в спалнята при ММ. Mr. Green В краен случай, ще спи на земята, поне да знам, че е на безопасно място  hahaha

# 663
Приспивам лашкайки количката доста силно, иначе няма заспиване. Усещам че е кисела и и се спи, но не се сеща сама как да заспи. Ако я оставя в леглото опищава света. През нощта спи до мен и суче, поне не се приспиваме.

# 664
Пускам й въртележката над леглото. Гледа-гледа и заспива.
Благородно ти завиждам Laughing

# 665
lkambourova, и аз основно като теб приспивам. Гледам или да не е съвсем дозаспал, или да е заспал дълбоко, за да не се разсънва. Също така го полюшвам в леглото, след като го оставя; също е и повит, или му държа ръчичките малко натиснати надолу.
И ние я повиване ама вече почна много да се дразни като се буди. А и се обръща вече и четох че не е безопасно за да не се обърне та спираме тази практика. Сега заспива най-добре на слинга ама тази нощ в 5часа хич не ми беше до него....ама като не помага друго

# 666
Честита Коледа момичета ,да сте живи и здрави и много спокойни с малките бебчета Simple Smile Честит имен ден на всички именници   bouquet Весел празник  balloon

# 667
по повод пренасянето в кошарата, аз слагам леко поларено одеало над горния чаршаф, че като е студено и се сабужда, а така не разбира даже че съм я оставила Simple Smile

# 668
А, да, и аз така - не оставям върху студени чаршафи.
А какво с повиването и обръщането?

# 669
И аз искам да се запиша тук.Аз родих на 03.09.2013г.Имам момче.Казва се Ради.Да са живи и здрави всички бебоци.Това ми е първо дете чаках го 8 години и сме много щастливи и благодарни че се появи.Благодаря за вниманието. Heart Eyes

# 670
Към ЛЛЛ:

До кой месец е редно бебето само да премахне нощното хранене и ако до тогава не се премахне, да се залъгва ли с вода?

Елена спи от 21-22 до 6, като се буди най-често в 1 и 4 за нощно ядене. Рядко има само едно в 3 часа. Притеснява ме да не й стане навик и да не мога да я отуча после. Майка ми ми разказа жив пример за нейна позната как до 2 годишнината на детето го е хранила нощем с кисело мляко..така и не се отказало и си търсило ядене по никое време.

П.С. Кърмим се на поискване.

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 09:25 от Dund1chk4

# 671
Добре дошла,Mariq Kamburova и добре дошъл голям и чакан с нетърпение от мама и тати мъж Ради!

При нас за приспиване има цяла програма и пробвам всичко, докато не се получи. Имам една дрънкалка и рендосвам с нея, лягам на спалнята и я гушкам в мене и и клатушкам телцето, на ръце се друскаме под абсорбатора, правя се на заспала до нея, почне ли да се успива задължително стоя до нея докато се отпусне и и държа ръчичките, че малко да мръдне и пак наново се почва, съкам,шъкам и т.н. звуци, песен пея,сама я оставям с музикален съпровод,на гърда заспива понякога,понякога с биберон Simple Smile)).Цирк Балкански..........
И накрая след 5 мин. сън се чува мляскане на палец от спалнята и край,наспахме се hahaha

Lulu25, ако се обърне повито бебето няма да може да се повдигне с ръчичките,за да диша и да си върти главата.

# 672
Благодаря Десислава.Май аз съм голяма щастливка моя син заспива съвсем сам.Оставям го в кошарата обръща си главата на страни и заспива.Тъка е и през деня.

# 673
Здравейте, момичета!Как сте в това прекрасно време.Немога да повярвам, че е края на декември.Само дето нали съм песимист се надявам искрено зимата да не продължи до май. Laughing
За приспиването аз не посмях да кажа като видях колко е сложно при някой, но и ние си заспиваме сами.В редки случаи почва да мрънка и като я гушна се кокори малко да не изпусне нещо и заспива. Местя я където и когато реша не се буди, но пък също спи малко по час между хранене ,някога и пропуска.

# 674
Деси забавна програма имате...и аз често се правя на клоун Joy
Вчера пробвах да я оставя върху одеалье и не се събуди, дано сработи и днес благодаря:) а за повиването знам че може да се задуши Sad

Общи условия

Активация на акаунт