Отговори
# 285

Наде, Hug newsm10 и ти гледаш слънцата, значи само аз не съм слънчасала още... Laughing
Звездичке, препоръчвам ти го горещо този сериал, няма да съжаляваш.
Ми то нищо друго не ме приковава пред екрана, та реших да го погледна.
Първата една, две серии много ме дразнеха грубите й вежди, но с времето спрях да ги забелязвам.
Ми стоят добре един до друг с Керем, общите им сцени на моменти ме карат да настръхвам, значи играта им ми влияе и, ще продължа да го следя.
Почвай го, няма да съжаляваш.
Знаех си, че втори, като ФЕмир няма да открия, но тези са техен заместител.
Еххххх, няма такъв сериал, като АФК, няма такава двойка, като ФЕмир и едва ли, ще има. Казвам го хем с носталгия, хем с облекчение, че няма друг сериал, който да ме е обсебил и да ми нарушава ежедневния ритъм на живот както беше сторил навремето с мен АФК.

# 286

Габи, Hug Жани, Hug Диди, Hug да се успокоя, защото се бях притеснила, че само аз съм останала... Laughing

Илде Hug ний ще сме втората група слънчасали диспансерки Joy Joy Joy

# 287
Рени е пуснала инфо, че на АШК вече е преведен епизод 1, благодарение на Лудосчето Hug Heart Eyes Има го и във вики, ще го пуснат и в DOX.
Гледах го и на БГ, може да има дълги диалози, но са смислени и на място, а тепърва ще става доста интересно, днес се прокрадна малко инфо от 4-ти еп и  thumbsup. Все пак е въпрос на вкус, и всеки гледа каквото му харесва.
Понеже се обсъждат рейтингите,  някъде четох, че за парите, които се хвърлят за Medcezir, се очаква рейнитг поне над 9, на ASK също е доста нисък,  а и се конкурира с ВВ.

Хареса ми този пост на Хелена от AFK I Named Her Feriha, For English и съм напълно съгласна с нея.
Скрит текст:
Many have been criticizing Cagatay recently that he opened his twitter only for Medcezir publicity, and he didn't tweet for important events that most of people did. I think that this account is managed by someone else, his manager oAdini Feriha Koydum, I Named Her Feriha, For English&Arabic  :peace:Speakersr someone else close to him, as he never has a chat with any of his friends, never tweets about something else except feasts and series, and I don't see anything wrong that he wants his series to succeed... Hazal doesn't tweet about A.S.K but we all know that she keeps her account as personal and that's her choose too. We can't condemn any of them for doing what they do. Another thing I noticed by taking a look at some tweets is when Episode 2 of Medcezir was aired, as you can see Serenay (mira), Ece (scenarist) and Yasemin (Caga's manager) put the hashtag # Yaman and Mira while our Caga's official twitter (even if I think is not opened by him) didn't write that hashtag, they felt this was a better decision since it could cause bad reactions for the part who is only watching about him (helena)

# 288
  • Варненска клюкарка
Скрит текст:
Да, сравнен примерно с АШК, където като се отплеснат в диалози и монолози динамиката на сцените в ПО не липсва- бързо се сменят като цяло, но мен просто историята не ме грабва нещо newsm78 Ча играе, но наистина само играе....липсва ми на мен нещо за да го почувствам като преди  newsm78 А за тоците дето изцяло липсват да не започвам ooooh! Бива ли пък да е чак толкова зле тази, при това този екип винаги вади най-доброто от актьорите си... Представям си двете каки сега като се лепнат  на Къванч и почнат да наблягат на неговите сцени  ooooh! ooooh! ooooh!
През по-голямата част от времето четях коментарите, но слушах актьорите и поглеждах- ми тя не спря да мрънка, а аз даже харесвах тембъра и....сега ме дразни Twisted Evil
И при АШК, и при ПО липсва все едно и също, тоци, моци, химия, биология, физика....наречете го както го искате, но за мен е това.
Линче, признавам си и аз без бой, че и за мен това не е моя сериал този сезон, с АШК съм на път да се откажа, ПО, ще го следя, но от новите Дизита най са ми на сърце слънцата и това си е.
Жани, не е йени снимката му.
Убедена съм, че ако им бяха избрали по-приятни партньори и на нея, и на Ча, рейтингите щяха да са други, а не както сега, едва свързващи двата края, защото за мен това не са високи % на база % на АФК каквито бяха, летяха в небесата, но спойка имаше, стояха перфектно един до друг, допълваха се и никой не го беше еня за другото случващо се в сериала, барабар с всички кусури, които имаше. Това е истината за мен.
Лека на лягащите. Hug
Права си Наде, само дето аз съм на път да се откажа и от ПО и от АШК, а за слънцата от няколко седмици казвам, че са най-добре от всички нови неща излезли на екран...Какво да кажа...Керемчо не е красавец в типичния смисъл на думата, Зейнеб е сладка и дори вече не и забелязвам веждите...получава им се Heart Eyes
Да и за АФК-то си права, че имаше перфектна спойка- достатъчно беше да се срещнат очите им Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 289

Габи, Hug Жани, Hug Диди, Hug да се успокоя, защото се бях притеснила, че само аз съм останала... Laughing

И аз се присъединявам към вас  Hug

# 290
  • Още у мъглата ...

Еххххх, няма такъв сериал, като АФК, няма такава двойка, като ФЕмир и едва ли, ще има. Казвам го хем с носталгия, хем с облекчение, че няма друг сериал, който да ме е обсебил и да ми нарушава ежедневния ритъм на живот както беше сторил навремето с мен АФК.

Наде, ама пък какво по-хубаво от това да излезе човек от ежедневието, да разчупи този ритъм, още повече завладян от хубави и страхотни усещания  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

# 291
  • в подножието на планината
Наде, Hug ще го започна, но пусто време все не достига... ooooh! И при мен няма сериал,който да ми е приковал все още вниманието и да чакам с нетърпение всяка следваща серия пък за такъв като АФК и двойката ФЕмир вече и не смея да си мечтая, че ще има някога... Rolling Eyes

Жани, Hug май ще се наложи да слънчасваме, друго спасение не виждам... Joy

# 292
  • София
Наде,напълно съм съгласна Peace.В момента май и аз ще гледам само слънцата,ей ся преди малко изгледах всичко,това ми е фаворита,това е "моят"филм smile3521
Пак лека, Hug

# 293
  • Още у мъглата ...

И аз се присъединявам към вас  Hug

Джейн  Hug
Хубаво е това от Хелена  Grinning

# 294
Звезде, аз не изгледах всички серии, че и аз нямам време, но започнах отзад напред. Изгледах три, четири серии и после откъслячни моменти но схванах 90% от случилото се.
Ако искаш на лични, ще ти преразкажа важното до този момент, тепърва всичко предстои.
Не знам защо все още някои не сте го започнали този сериал. Така няма да изневерите на ФЕмирчетата  smile3521, а ще Ви стане топло и хубаво на душиците и сърчицата през студените дни, които предстоят, запомнете ми думите и не се мотайте, ади дееее, да слънчасваме дружно, заслужава си.

# 295
Джейн Hug и ти си в нашия кюп Hug
я виж Бабето кЪк се изгуби напоследък Flutterтъй я е напекло,че чак я е опекло слънцето  Joy Joy Joy Joy Joy

п.п. ей я и Линко и тя Blushаз само гледам четем и кога ме посети музата за препичане тогава шЪ сЪ покажа на слънце Joy Joy Joy

# 296
Наде, Hug ще го започна, но пусто време все не достига... ooooh! И при мен няма сериал,който да ми е приковал все още вниманието и да чакам с нетърпение всяка следваща серия пък за такъв като АФК и двойката ФЕмир вече и не смея да си мечтая, че ще има някога... Rolling Eyes

Жани, Hug май ще се наложи да слънчасваме, друго спасение не виждам... Joy

Илде аз съм се застраховала къз FlutterДани ми прати линкче с епизодите във вики,ама не им е дошъл редът още Blushто че ще слънчасваме е ясно,ама кой кога и по кое време Joy Joy Joy Joy
между другото гледам че са или първи или втори по рейтинг  Peace Peace Peace

# 297
Момичета лека нощ. Hug

# 298
  • в подножието на планината
Наде, Hug благодаря, но недей да се мъчиш да ми преразказваш, аз с помощта на мишката ще прегледам епизодите, ама това ще стане вече утре, че съм изморена... Rolling Eyes

Лека нощ, момичета! Hug

# 299
MEDCEZIR EP.6 .1st TRAILER

S: Who do you believe? What do you rely on not taking the exam? Will you save Mira? Who wil save you now?
K: Is it possible that he gave the money to someone else instead?
X: No, that's not possible.
S: University became a dream. When the chance of a lifetime came,mister was not there!
Hassan: If you want me to do him wrong, it will cost you.
Y: Today my exam wasn't at the school, it was at the hospital.

Язък, Хасан и Оркун, ще се съюзат срещу Яман.

Добре Звездичке, но ако нещо не разбираш ми пиши.
Хайде и от мен лека. smile3524

Общи условия

Активация на акаунт