Отговори
# 630
Лека нощ, сладки! До утре вечер, в другия спектаткъл!!!  Hug

# 631
Лека нощ и от мен.

# 632
  • У дома :)
Лека нощ Ди  Hug

# 633
  • У Диспансера ...♥♥♥
Напразнувах са,понапихме се снощи момите,аз не рискувах много че в тия токови,така залитах,ако пък и бях пила като тях щях да си изпочупя краката,ама те пиха и вместо мен,вдигнахме дискотеката  с краката на горе,то викане,то танци,малиииииииииииииии ooooh! Момъците пък цял ден са в реанимация  Joy Joy Joy След обяд с 15 врещящи и бягащи деца,бях пред разпад,добре че бяхме на заведение,ама и там едвам се държах,после и в нас стягай маси,и вече съм дроб ,ама съм упорита и ви изчетох  Mr. Green Благодаря ви момичета на всички за хубавите пожелания,и че сте запомнили ,направо ме трогнахте страшно много,абе обичам си ви бе хухавелки  Hug Hug Hug Hug Hug

# 634
Гале лека и на теб Hug

# 635
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Лека нощ Ди  Hug

Лека и от мен, утре е нов ден, дано е по хубав,  Hug Hug Hug

# 636
Напразнувах са,понапихме се снощи момите,аз не рискувах много че в тия токови,така залитах,ако пък и бях пила като тях щях да си изпочупя краката,ама те пиха и вместо мен,вдигнахме дискотеката  с краката на горе,то викане,то танци,малиииииииииииииии ooooh! Момъците пък цял ден са в реанимация  Joy Joy Joy След обяд с 15 врещящи и бягащи деца,бях пред разпад,добре че бяхме на заведение,ама и там едвам се държах,после и в нас стягай маси,и вече съм дроб ,ама съм упорита и ви изчетох  Mr. Green Благодаря ви момичета на всички за хубавите пожелания,и че сте запомнили ,направо ме трогнахте страшно много,абе обичам си ви бе хухавелки  Hug Hug Hug Hug Hug

Ирчеееее Hug Hug Hug желязна си бе  Hug Heart Eyes Hug

# 637
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Браво, непоклатима навсякъде си на 100%, бравоооооооо  Hug Hug Hug Hug

# 638
Мариетка  Hug лека нощ и сладки сънища Hug Heart Eyes

# 639
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Мариетка  Hug лека нощ и сладки сънища Hug Heart Eyes

ах ах ах ах ах Ели,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 640
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма как бе,тя Ферка ме кали,аз толко нерви съм потрошила вече за нея и бабато и ,че нормални неща не мой ме впечатлят въобще  Joy Joy Joy

# 641
Ма как бе,тя Ферка ме кали,аз толко нерви съм потрошила вече за нея и бабато и ,че нормални неща не мой ме впечатлят въобще  Joy Joy Joy

Да благодарим на Ферка тогава Mr. Green Joy JoyАй чичеци за нея  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 642
  • У Диспансера ...♥♥♥
Че като си тръгнахме половината залитащи от дискотеката,с един знак, стоп the party is here,ама истински стоп ви казвам червен,и не можем да пресечем,като взеха да спират тия ми ти коли ,маааа и ние се хилим като пачи,мен пък чак сотаджийте спираха и ме чакаха да минавам,че ме съжалиха с тия високи обувки,и явно походката ми вече е показвала,че не са от най-удобните  hahaha hahaha hahaha

# 643
Че като си тръгнахме половината залитащи от дискотеката,с един знак, стоп the party is here,ама истински стоп ви казвам червен,и не можем да пресечем,като взеха да спират тия ми ти коли ,маааа и ние се хилим като пачи,мен пък чак сотаджийте спираха и ме чакаха да минавам,че ме съжалиха с тия високи обувки,и явно походката ми вече е показвала,че не са от най-удобните  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 644
  • У Диспансера ...♥♥♥
И чичеци за нас ,че нещо ме фана липсата  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
Жани,аз си идвам тук бе,ама не е от слънцето липсата ми,а че се подготвяме за сватбата и напрауууу страшна напрегвация,и колкото малко време остава ,все повече почвам се притеснявам,то всички погледи ще са в нас ,майкооооо и тия игри с пилета с торти ,па и не мой да си пийна за отпускане,че ме страх да не взема падна  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт