Отговори
# 105
Ох, беее, що няква по-симпатична девойка не вързаха за Чачи, бе, направо ми се разваля удоволствието от него и играта му, като таз безличната е до него  ooooh! Peace
Аде, като например Гиземчето. Heart Eyes

# 106
  • Още у мъглата ...
Момета дайте ми моля ви link да погледна и аз кво става. Praynig

http://www.startv.com.tr/canli-yayin
Най-добрият без прекъсване  Hug

# 107
  • в подножието на планината
Ирка, Hug приятно изкарване... Party

Виждам, че и тука има момичета, които ще гледат ПО... Heart Eyes

Приятно гледане! Hug

# 108
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Момета дайте ми моля ви link да погледна и аз кво става. Praynig
http://www.startv.com.tr/canli-yayin Peace

# 109
Нали трябваше да се облека с нещо и за това.А тез двамата са мммм без коментар най вече русичкия.

# 110
Мерси, Ренка  Hug
Ти гледаш ли го изобщо или май каза, че не newsm78
Не аз си гледам Дила Laughing

# 111
Ох, беее, що няква по-симпатична девойка не вързаха за Чачи, бе, направо ми се разваля удоволствието от него и играта му, като таз безличната е до него  ooooh! Peace
smile3521 smile3521 smile3521

# 112
  • Още у мъглата ...

Ех, баш Гиземчето не визирах Peace, както не и Хазал, но ехеееей, колко други сме изреждали  Grinning

# 113
Мали Зизун, абе много са готини в ПЕ, бееее....язък, че комшиите не разбират от хубаво и ината им провали сезона. Crossing Arms
Габче, ти не си, ма ние да.

# 114
Ааааа те и нея не я дишат Laughing

# 115
  • Още у мъглата ...
Зизун, мерси за превода, продължавай да меткаш, колкото може преводче, ей да та подкупя - чичециии  newsm51 newsm51 newsm51

Илде  Hug

# 116
Мали Зизун, абе много са готини в ПЕ, бееее....язък, че комшиите не разбират от хубаво и ината им провали сезона. Crossing Arms
Габче, ти не си, ма ние да.
Мани, че още ме е яд... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 117
Скрит текст:
Ох, беее, що няква по-симпатична девойка не вързаха за Чачиooooh, бе, направо ми се разваля удоволствието от него и играта му, като таз безличната е до него
 :: Peace
Скрит текст:
Аде, като например Гиземчето.
Heart Eyes
Ааааа те и нея не я дишат Laughing
Хаста, хастаааааа бих казала. Ако знаят кого дишат пак, ще е добре, но едва ли.

# 118
  • Още у мъглата ...
Ай ся, достатъчно ми присяда Серка, ай поне и Гизема да спестим  Mr. Green smile3534

# 119
Ай стига с тия рИклами беееееееееее...дойде Коледа начи... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт