Отговори
# 255
  • По света и в нас.
Хванах края,изчетох коментарите и май серията е зле. Rolling Eyes
Ренатке,Честит празник и на теб и на дъщеря ти! newsm59

# 256
  • Варненска клюкарка
Заспала работа е тая серия. Рейтинга се вдигна в края- следващия път май ще вкарат целуфаните, ама то като няма тоци все едно ще е с Мерт или Селим да се целува, че там по се усещат нещата Crazy

# 257
  • Още у мъглата ...
Ей го Яманчо на скутерчето, ееееех, не е мерцедесчето  Laughing

# 258
Серията е супер, има голяма динамика, въобще не ми беше скучна, но както Ивето е написала, липсват тоците, или поне аз не ги усещам. Май точно тук куцат нещата, че да е на върха сериала.

# 259
  • Още у мъглата ...
Заспала работа е тая серия. Рейтинга се вдигна в края- следващия път май ще вкарат целуфаните, ама то като няма тоци все едно ще е с Мерт или Селим да се целува, че там по се усещат нещата Crazy

И аз това си помислих с днешния рейтинг, че ще гледат нещо по-пикантно да спретнат за другата серия, освен пък ако не е договорът с американците такъв, че да не могат да мърдат много, знам ли  newsm78
А аз вече казах, че в двойката Яман-Мерт химията е по-голяма от тази на Яман-Мира  Laughing

# 260
Яман закъсня, жалко за изпита. Sick

# 261
  • Още у мъглата ...
Серията е супер, има голяма динамика, въобще не ми беше скучна, но както Ивето е написала, липсват тоците, или поне аз не ги усещам. Май точно тук куцат нещата, че да е на върха сериала.

Не знам, Наде, за мен нямаше динамика или по-скоро нямаше интересност, за да ме дръпне  Rolling Eyes Peace
Чачи ме дърпа наистина с много добра игра, както и Мерт, в тази серия  Peace
О, разбира се, и музиката  Party

# 262
Повтарят епизода.
Габче, ми те обичайните заподозряни са все на линия с перфектна игра-Чаги, Селим, Мине и Танер, Серка ме разочарова.

# 263
Medcezir 6.Bölüm Fragmanı

повтарят серията веднага  Joy Joy Joy

# 264
Биби Hug

Лека от мен Hug

# 265
  • Още у мъглата ...
Ох, много смешно ми стана  Laughing

В туити една/един пише:
Well done to the whole team of the series.. Another great episode...!!!!
И отдолу тази снимка  Laughing

Все едно не е съгласен  Joy Joy Joy

# 266
В Асито има 1 еп на АШК Laughing

# 267
  • в подножието на планината
Клоди, лека! Hug

На мен серията не ми беше интересна, идеше ми да се откажа, но нали съм ината като магаре, та с триста зора я изгледах... ooooh! Може би, накрая имаше някакво раздвижване и то добре, че са Яман, Селим и Мерт, иначе не знам как ще я карат...Мира тази серия беше под всякаква критика, нито сцените с Яман и се получиха, нито с майка и в началото - беше ми много изкуствена, въобще не и повярвах, че страда - само подсмърча и реве... Rolling Eyes

# 268
  • София
Ей го Яманчо на скутерчето, ееееех, не е мерцедесчето  Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Уууу,да не се ядосвам значи,че не го догледах,то и на мен ми беше скучно,ще гледам още една серия и май ще приключвам с ПО.Може по-натам като има повече преведени серии да го гледам,но определено това не е моя филм.....засега.
Манка,
Скрит текст:
бързо да и мине,много ми помогна на мен в такава ситуация киснене на крака в сапунена вода и се разтрива мястото  Peace
  Hug
Рени,лека Hug
И аз ви казвам лека Hug

# 269
  • Варненска клюкарка
Да, сравнен примерно с АШК, където като се отплеснат в диалози и монолози динамиката на сцените в ПО не липсва- бързо се сменят като цяло, но мен просто историята не ме грабва нещо newsm78 Ча играе, но наистина само играе....липсва ми на мен нещо за да го почувствам като преди  newsm78 А за тоците дето изцяло липсват да не започвам ooooh! Бива ли пък да е чак толкова зле тази, при това този екип винаги вади най-доброто от актьорите си... Представям си двете каки сега като се лепнат  на Къванч и почнат да наблягат на неговите сцени  ooooh! ooooh! ooooh!
През по-голямата част от времето четях коментарите, но слушах актьорите и поглеждах- ми тя не спря да мрънка, а аз даже харесвах тембъра и....сега ме дразни Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт