Отговори
# 600
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ух, Ча по-голем Нарцис от нас бе...как се самоцелува.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И аз нямаше да издържа на напъна да чакам всяка серия цяла седмица. Благодаря на Хазал за което.    bouquet
Така си ми дойде добре...изгледах си го, гледам си го и ми е гот. Grinning

# 601

ЕлитУУУУУУУHug Hug Hug Hug какво да ти кажа, безмълвна съм!!!   bouquet  bouquet  bouquet Среднощен сърцетуп!   love001

# 602
  • Още у мъглата ...
Габче, мога да ти кажа, че си пропуснала много като не ги откри повреме на излъчване на сериала онлайн, но как би могла да знаеш, като не си изпитвала подобни усещания от гледането на сериала епизод за епизод.
Не можеш да си представиш какво е да лягаш и ставаш с ФЕмир, където и да отидеш, с когото и да си, все за тях да си мислиш, темата жужеше от постове, ама постове да видиш, пишехме в несвяст, живеехме с ФЕмир. Всеки ден излизаха снимки, множество клюки, статии, видеа, които още повече подсилваха интереса ни към тях, а като се заговори за тяхна скрита връзка, стой та гледай тогава какво ставаше, полудявахме от вълнения.
Препоръчвам ти горещо, ако имаш време да се върнеш мнооооого назад в темите на АФК и да ни попрочетеш, тогава може би, ще разбереш за какво ти говоря.....а колко различна изглежда днес темата на ПО, няма нищо общо с предишната тема за АФК. Rolling Eyes
Интереса на заснетото никога не може да е същия както на гледането серия за серия, повярвай ми+това, че АФК беше първият ми сериал, който гледах онлайн...и както всяко първо нещо за мен остава много специално и неповторимо.
Ели, ти днес ме разби с колажи, аферим къз.   bouquet
Свърших с ПЕ и сега се прехвърлям на снощната серия на ПО, защото имам пропуски.
Лека Ви вечер.  love001

Наде, сигурно е невероятна тръпка, пропуснала съм я. Rolling Eyes Не мога да я преценя, но като те чета теб и другите момичета, които сте били тогава, то е било лудост на н-та степен. Ама сладка лудост Heart Eyes
Много обичам като си спомняте за онова време и за неща от онова време  Grinning Heart Eyes
Аз също съм си мислила и ми се иска да се върна назад в темата на АФК, сигурна съм, че ще усетя поне малко от онази лудост, защото аз още я нося в себе си, па макар и получена постфактум.  Laughing
Не знам обаче, как да търся теми от преди 2-3 години, защото със сигурност ми се иска да започна от началото, майкооо, то ще е като да го гледам отново, но изпълено с вашата еуфория  Grinning Heart Eyes

# 603
  • Още у мъглата ...
Диби  Hug
Като прочетох, че си написала "Среднощен сърцетуп!", та ме накара да видя колко е часа  Grinning
Ма то си е още ранна вечер, каква среднощ  Mr. Green Joy Joy
 Heart Eyes Heart Eyes

# 604
  • Още у мъглата ...
Ух, Ча по-голем Нарцис от нас бе...как се самоцелува.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И аз нямаше да издържа на напъна да чакам всяка серия цяла седмица. Благодаря на Хазал за което.    bouquet
Така си ми дойде добре...изгледах си го, гледам си го и ми е гот. Grinning

Остай, то ние пред Ча сме некви дребни, едва напъпили нарцисченца  Joy Joy Joy Joy Joy

# 605
Диби  Hug
Като прочетох, че си написала "Среднощен сърцетуп!", та ме накара да видя колко е часа  Grinning
 Heart Eyes Heart Eyes

ГабииииииHug рано, рано!!! Ама мен ще ме държи цяла нощ!!!  Blush Blush Blush Пък и аз май не си лягам с нормалните, след 2 a.m.  smile3534 smile3534 smile3534

# 606
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
Истинският мъж е мъж от стомана!Много,много трудно е да го пречупиш.....За това на жената и остава само едно-да пили......!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy :

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 23:32 от linko

# 607
  • Още у мъглата ...
Диби  Hug
 Heart Eyes Heart Eyes

ГабииииииHug рано, рано!!! Ама мен ще ме държи цяла нощ!!!  Blush Blush Blush Пък и аз май не си лягам с нормалните, след 2 a.m.  smile3534 smile3534 smile3534

То след 2 a.m. си лягаме като хората   Laughing Joy Joy Joy

# 608
Цитат
Препоръчвам ти горещо, ако имаш време да се върнеш мнооооого назад в темите на АФК и да ни попрочетеш, тогава може би, ще разбереш за какво ти говоря.....

Много обичам като си спомняте за онова време и за неща от онова време  Grinning Heart Eyes
Аз също съм си мислила и ми се иска да се върна назад в темата на АФК, сигурна съм, че ще усетя поне малко от онази лудост, защото аз още я нося в себе си, па макар и получена постфактум.  Laughing
Не знам обаче, как да търся теми от преди 2-3 години, защото със сигурност ми се иска да започна от началото, майкооо, то ще е като да го гледам отново, но изпълено с вашата еуфория  Grinning Heart Eyes

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=552658.0    Mr. Green

Скрит текст:
В Темата ПО, на първа страничка има линкове на всички теми на АФК,предолагам,че за тези темички говори Надето

# 609
  • Още у мъглата ...
Габи,много хубав клипа,фона на страхотна песен  bouquet
Седя и си мисля,че колкото и недостатъци да имаше АФК си остава един голям филм....НИЕ и другите фенове са доказателство за това....Всеки ден си казвам,че вече ми е минала тръпката,ама погледна ли серия,клип и някак.....абе не мога да го опиша.....трепва  ми яко,става ми едно хубаво....
И като гледам колко е красив пустия му Чаатай в АФК и сега на кво прилича и ....откачам #Cussing out Mr. Green
Павлинче, Hug
Мармиши, Hug
Диби, Hug
Елиииии,много ти благодаря за подаръка  bouquet

Абе, Линче  Hug, тоя пост не беше ли и на предишната страница, то направо се дедно някой те е ретуитнал и си мръднала напред пак  Joy Joy Joy

Ех, направо си е феномен този сериал, то може, то бива, ама чак толкова да ни влезе в сърцата, умовете и душите, че направо ...  #Crazy
А и аз съм от пресните, ами вие, дето сте по 2-3 годишни в АФК  ooooh! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 610
  • Още у мъглата ...
Цитат
Препоръчвам ти горещо, ако имаш време да се върнеш мнооооого назад в темите на АФК и да ни попрочетеш, тогава може би, ще разбереш за какво ти говоря.....

Много обичам като си спомняте за онова време и за неща от онова време  Grinning Heart Eyes
Аз също съм си мислила и ми се иска да се върна назад в темата на АФК, сигурна съм, че ще усетя поне малко от онази лудост, защото аз още я нося в себе си, па макар и получена постфактум.  Laughing
Не знам обаче, как да търся теми от преди 2-3 години, защото със сигурност ми се иска да започна от началото, майкооо, то ще е като да го гледам отново, но изпълено с вашата еуфория  Grinning Heart Eyes

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=552658.0    Mr. Green

Скрит текст:
В Темата ПО, на първа страничка има линкове на всички теми на АФК,предолагам,че за тези темички говори Надето

Лелееее, вярно бе, мале какво тъпо парче съм  ooooh! ooooh!

Анито, мерси  Hug Heart Eyes

# 611
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
ох значииииииииииииииииии

# 612

Той да не е правил нещо с тена си...по мургавичък от преди ми се струва  newsm78

# 613
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

# 614

Охххх, я!!!  Blush

Аз ако се върна да чета темите назад, още от онлайн излъчването, мисля, че съвсем ще лудна! Честно да Ви кажа, в началото си мислих, че не съм фемиризирана, ама явно съм! Blush Още съм на гребена на вълната ФЕМИРСКА и няма мърдане оттам!  Blush Ама си ми е добре, не се оплаквам!  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт