Лидл ::33::

• 62 783
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Ами ботите не са съвсем същите. Изглеждат по същия начин, но качеството може да е различно.

# 676
  • Бургас
Сега както си разглеждах обувки в Denzel  и ми се набиха ето тези ботуши и като гледам са същите които ще ги пускат в четвъртък в lidl Виж те ги:
http://www.denzelbg.com/view_product.php?pid=17817
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-28A3F767-EBD96165/www_lidl_bg/hs. … Detail&id=849
Моделът е почти един и същ, но има разлики - загледайте се по-добре. Тоест производителят е друг и ботите не са еднакви. Не може да се съди по близкия външен вид, за качеството и материалите на ботите на двете места и доколко цената отговаря на това Peace

# 677
  • София
Има ли доволни от миксера:

http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-639799A9-8FBC26B2/www_lidl_bg/hs. … Detail&id=740

Скрит текст:

Блазни ме, че е с пасатор  Whistling

# 678
  • Варна
напоследък гледам коментирате хумус - изостанал е от някоя седмица, или си го продават редовно? къде да го търся, не съм го виждала  newsm78

# 679
  • София
Трябва да е в редовния асортимент, вчера като гледах сайта им го видях като нов предлаган продукт.

# 680
напоследък гледам коментирате хумус - изостанал е от някоя седмица, или си го продават редовно? къде да го търся, не съм го виждала  newsm78
При сирената за мазане, там са и разните салати на майонезена основа

# 681
Има ли доволни от миксера:

http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-639799A9-8FBC26B2/www_lidl_bg/hs. … Detail&id=740

Скрит текст:

Блазни ме, че е с пасатор  Whistling
Както писах  по-горе доволна съм,този е със същите параметри -променен дизайн.
В сравнение със старият ми Браун е по-груб,но за тази цена е повече от идеален.Моят даже го взех за 29,90лв по-миналата Коледа.Добра мощност,добре пасира и разбива.Доволна съм.

# 682
Купих едни свински гърди за 6.56 лв/ кг., цената е много добра. С черен дроб правя пастет от тях.
Кажи, моля те, рецептата. Много обичам пастет, но от този купения вече ми се гади! Sick

1 кг свински черен дроб. Отцежда се от кръвта, но не се мие с вода. Дробът не трябва да вижда вода.
1/3 или около 300- 400 гр.- свински гърди с кожата, защото тя играе ролята на желатин.

Дробът се нарязва на кубчета и леко се запържва за 1-2 мин.
Гърдите с кожата се сваряват.

Запърженият дроб и сварените гърди се слагат в блендера. Добавя се и част от бульона, в който са се варели гърдите и една филийка мокър хляб, защото иначе сместа става много гъста, смила се на пастет до гладка текстура.
Слагат се сол и индийско орехче на вкус.

Пастетът не издържа много дълго време, за това трябва да се покрие с мазнина отгоре. Аз го слагам в малки бурканчета и го заливам с разтопена мас, но честно казано, ние го излапваме веднага. Иначе в такива бурканчета може да се завари 5 мин. за капачка и да се консервира.
От къде купуваш гърди с кожа и ако нямат такава,какво добавяш да я замести.
Правила съм пастет от сварена свинска глава + черен дроб,хубаво е да има и месце,защото дроба има по-специифчен вкус поне за мен.Има вариант да добавиш и сметана,но е по-малотраен тогава.
P.S. Консерви от месо стерилизирам по-дълго време -час -дори два,ако са сурови.Но и да е готов продукт поне 1ч.Така имат трайност 2г.

# 683
Ботите не са ли от четвъртък, 7.11.?
мм даааа извинете  Embarassed

# 684
  • Варна
При сирената за мазане, там са и разните салати на майонезена основа
хм че хумуса нали уж няма сирене или яйца в него, що баш там са го подредили  newsm78
утре като ходя за глазура ще го потърся, дано няма много непознати думи в съдържанието

# 685
  • Варна
АМи във всички магазини там ги слагат, напр. и зелева салата с моркови, картофена салата и т.н. си седят при останалите и при сирената, нищо че нямат яйца и сирене.

# 686
  • Варна
да, явно е нещо малотрайно. не знам защо реших, че е в бурканче и с по-дълга трайност, тъй като не съдържа мляко/яйца

# 687
да, явно е нещо малотрайно. не знам защо реших, че е в бурканче и с по-дълга трайност, тъй като не съдържа мляко/яйца

не не, в кутийка е
даже май не е само един вид /не съм сигурна
не съм взимала, но ме навихте за проба поне

# 688
Хумусът е няколко вида със сигурност. Има в съдържанието си и консерванти, уви.
Купих един от видовете - този с патладжан, преди седмица-два. Хареса ми, не е лош, но едва ли ще го купувам редовно. По-скоро, когато много ми се яде хумус, а нямам време да си направя сама.

# 689
В нашия не беше там, но беше близо. Не беше в хладилна витрина. Аз още се уча кое къде е и какво е в Лидл, че отскоро живея близо до един такъв.

Общи условия

Активация на акаунт