Боледуване на децата ни в яслена и градинска възраст- как да се справим?Тема 9

• 49 342
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Всички болнички бързичко да оздравяват Praynig Hug

Ние вече сме добре ,в понеделник живи и здрави на градина!Но като ви чета -то е вируси ,то е чудо -страх ме хваща яко Sad

Да се оплача и аз-два дни съм със зверски болки в гърлото SadНе си спомням така да ме е боляло гърло, слюнката не мога да си преглътна!Пия АБ и днес съм по добре Praynig

# 571
Аз моята поне до 02.12 ще си я държа в нас ..

# 572
Моятa тaкa повръщaше нa всяко боледувaне.

И ние бяхме така миналата година. Sad

Съвети не смея да давам, обаче - защото при нас нищо не работеше, докато не спрат кашлицата и сополите...

# 573
  • София
Извинете за детайлността, но моята кукла е повръщала от... храчки... Не знае как да ги изхрачи, а като се опита да ги глътне обратно, й става лошо и  Sick ...

# 574
  • София
аз да попитам дали някоя от вас е използвала тез неща

http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=product_info&pr … e589a31d50ced0072

# 575
  • София
Едно време, така ни чистеха ушите, та и семейно го правехме - мама, баба и т.н.Simple Smile)) Приготвяхме си ги сами тия фунии от памучен плат потопен във восък и после направено като фуния...Ефект имаше, ушната кал се изтегляше,  но сега си мисля, че има по лесни начини за чистене на уши...ама знам ли...

# 576
  • София
Когато се повръща от храчи обикновено се повръщат самите храчи събрали се в гърлото, поне при моите деца така се е случвало, а и не само при тях... Когато е вирус, повръщането е на фонтан и на сържимото от стомаха. От храчки рядко се повръща няколко пъти в рамките на 2 3 часа...Но пък от антибиотик също ми се е случвало, защото каката се оказа алергична към пенецилина, когато кара първата скарлатина и беше ужасно, освен, че повръщането си е симптом на скарлатина антибиотика й разказа играта....

# 577
  • София
Едно време, така ни чистеха ушите, та и семейно го правехме - мама, баба и т.н.Simple Smile)) Приготвяхме си ги сами тия фунии от памучен плат потопен във восък и после направено като фуния...Ефект имаше, ушната кал се изтегляше,  но сега си мисля, че има по лесни начини за чистене на уши...ама знам ли...

в дадения случай ми го предложиха за възпалено ухо, твърдят, че имало невероятен ефект и ушите не се възпалявали повече. тъй като ми изглежда страшничко, затова разпитвам

# 578
  • София
Миии не е страшничко, просто трябва да лежиш с тръба в ухото и усещаш как ти тегли от мозъка /грубо казано де:))) Не знам дали би помогнало за възпалено ухо, защото ако някъде отзад тлее бактериална инфекция, тези тръби просто ще изчистят и дори нагреят ухото и не знам при възпаление дали това е добре..ама щом са ти го казали, явно става...не е старшно, нито неприятно...

# 579
  • София
при всички случаи нямам намерение да правя такива експерименти с детето преди да говоря със специалист. обаче ми стана интересно, тъй като няколко майки ми го препоръчаха. не съм чувала за подобно нещо никога, поне нямам спомен на мен да си ми правили такова нещо.

# 580
  • София
 Laughing Аз на моите ги чистих един път, ама защото ми дадоха  восък и си играхме с парцалчета и т.н., но беше с цел почистване, не при възпаление...Добре се държаха децата, малкия нямаше търпение, но с едно детско нещата потръгнаха  Laughing
Обикновено отитите при децата са си бактериална история...и е най-добре да открието причината за възпалението...

# 581
Как може да се открие причината?

Нещо ефикасно за ечемик знаете ли ?

# 582
  • в огледалото на живота

Нещо ефикасно за ечемик знаете ли ?

-Топли компреси от синап/смляна брашно/.
Съотношение 1:1/шепа синап и 200гр гореща вода се забъркват;може и на око до гъста кашичка/.Поставяш в марлята от сместа и правиш компрес на окото.

-Сварено яйце действа на същия принцип;почистване със сребърна вода.

Но все пак това си е бактерия и според мен,трябва да погледне лекар.
Възможно е  АБ капки да изпишат.

# 583
devi4ca ,благодаря  Hug

Скрит текст:
Аз ходих на лекар изписаха ми Тобрадекс,и беше минал и се спука даже,днес като се събудих цялото ми око е подуто  ooooh!

Малката иначе е май по-добре да чукам на дърво

# 584
  • в огледалото на живота
Нормално е да има оток,щом се се спукало връхчето и изтича секрет.
Продължавай си капките по схема,не ги спирай  Peace
Това което съм писала по горе може да облекчи -изпитала съм го!

Общи условия

Активация на акаунт