КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 30-та тема

• 58 246
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
А само биорезонансна диагностика-тя пак ли е намеса някаква?Тук в нашия град има такава диагностика,и лечението след това е от хомеопат,с лекарства.Аз също се интересувам само от диагностиката,нещо като профилактичен преглед.

# 91
извинявам се и аз имах в предвид диагностика

# 92
  • София - Варна - Бургас
valentina0577
Цитат
..........................................
Знаеш ли,сега се сещам,че почти не беше пила вода,откакто беше станала... ShockedАз съм свикнала тя да си иска и сега като връщам лентата-съвсем малко беше пила,да не кажа и хич... Embarassed Confused
Като и мина това състояние,с баща и и предложихме вода и  към 200 мл изпи на екс,но сигурно и е станало лошо и повърна отново.

Много ясно че жизнената сила се бори срещу човешкото незнание, глупост, да не кажа по-силна дума!
  - Тази реакция на ж.с. е показателна. Защо? - защото показва стремежа и да поддържа защитната бариера пред размножаването на вируси и бактерии, наречено повишена телесна Температура.
  Тя, жизнената сила командва тялото и желанията му, изключвайки механизма на жажда, дори и при обичайно мн. жадни деца, с мн. малки изключения от правилото. Защо? - знаете като пием в горещо време, как незабавно се изпотяваме и...кожата а оттам и тялото се охлаждат. Но това не е желателно при вирусно заболяване! защото ниската Т. 36,6С е благоприятна за размножаването на вирусите, а високата Т. 39 - 39,5 - Бариера! Разбира се, трябва да се дават топли, подсладени чайчета, но лъжичка по лъжичка, иначе не се изненадвайте ако детето повърне.

Затова в Цивилизованите страни НЕ свалят Т. до 39С! не едно, не две, а цели 3 денонощия.

# 93
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Затова в Цивилизованите страни НЕ свалят Т. до 39С! не едно, не две, а цели 3 денонощия.

нека да ги наречем страните, в които има разбиране що е болест Mr. Green
предполагам, че масаите също не стоят с термометър в ръка и чакат да стане 38С, че да свалят Т  Mr. Green (имам приятелки, които наистина го правят и като им кажа, че не е нужно и ме гледат все едно съм луда Whistling)

при висока Т давам затоплена вода по изключение с шише с мек накрайник (като биберон). така бебето може да пие легнало. давам на 2-3 мин, пие по една малка глътка. давам докато Т малко спадне или детето заспи дълбоко.

# 94
  • София - Варна - Бургас
А само биорезонансна диагностика-тя пак ли е намеса някаква?Тук в нашия град има такава диагностика,и лечението след това е от хомеопат,с лекарства.Аз също се интересувам само от диагностиката,нещо като профилактичен преглед.

Да се прави разлика между Диагностика и Терапия!
        В ръцете на Класически хомеопат метода на Диагностика на Фол е много силно оръжие, казвам го защото и аз го ползвам с голям успех. Защо успех? - Например защото средно на 15 деца откривам кучешка тения, токсоплазмоза, а на всяко 3-то дете или възрастен - бактерии отделяни при ухапване от кърлеж, пренасяни от хлебарки, мишки и т.н.
  И след съответното лечение 30 до 40 дни, съчетано при паразитите и със специална билкова тинктура, няма и помен от лаврите на тенията. Защото с метода на Фол се откриват лаврите, а в медицинско заведение я откриват по кистите, но това вече е късен етап и лечението там е оперативно.

# 95
Aleksander,колега в Бургас практикуващ биорезонансна диагностика и такава на Фол можете ли да препоръчате? В интернет ми излиза само д-р Танева,но няма много отзиви за нея.

# 96
  • Варна

нека да ги наречем страните, в които има разбиране що е болест Mr. Green

Е то в България най-големите страхове са човек да не настине и да не се мине....  Joy

# 97
Не съм против диагностиката, просто я намирам ненужна. Нормалното хомеопатично лечение ще се справи със знайни и незнайни гадинки из нас. А и ако живея нормално с тях и не ми пречат, що да ги трепя. Laughing
Дошъл ми човекът с купища емоционални проблеми, истинско съкровище, аз ще седна да гледам дали има глисти....Е,ми.... Crazy

Кучешка тения - едно на 15 деца, да ме прощаваш, но звучи като шега това.... Laughing Токсоплазмозата изобщо не е опасна в случаите на добър имунитет. А и инфекцията си протича като грипоподобно състояние, след което причинителят остава латентен. Но пък доброто хомеопатично лечение няма да позволи дори това. Почти всяка жена, най-често се открива като е бременна при рутинното изследване, е с високи стойности, и....плашат гаргите общо взето.
Има много по-опасни гадини, на които сме гостоприемник. Хламидия например. С нея се справя чудесно конституционалното лечение, не е нужно дори хомеопатът да знае за наличието й. Е, в някои случаи може да се наложи изследване за наличие, евентуално нозод, но пък си има други белези за разпознаването й.

И какво като се открият бактерии и микроорганизми на всеки 3 човек? Laughing Та те са около 2-3 кг от теглото ни?  Laughing И се разбираме прекрасно с малки изключения.

Иначе съм съгласна за тениите, но за едната тения да ползвам апаратура да търся лаРВи /впрочем би следвало да са яйца преди ларви/, че и на всичкото отгоре изобщо не е нужно да давам специфично лекарство за тения, когато тя не е стигнала опасна фаза.... Grinning

# 98
Преди 3-4 месеца бях на биорезонансна диагностика при една позната на мъжа ми.Имах проблеми навсякъде,освен в половите органи и мозъка ShockedНай-засегнати бяха сърцето и белите ми дробове.Имах и поне...20 вида гадинки.Според тази диагностика имах и сериозни проблеми със щитовидната жлеза-хиперфункция.Е,след 2 дни си пуснах щитовидни хормони и антитела-всичко беше в норма.Според диагностиката бях жив труп... newsm78 А аз никак не се чувствах зле Rolling Eyes

# 99
  • Варна
О да токсоплазмозата! първата реакция на всички, когато разбраха ,че съм бременна беше - "А кога ще махаш котето?" ... Моля? Шанса да съм заразена с токсоплазмоза от кастрирания ми, опезпаразитен котарак, който муцуната си не подава от входната врата е стотици по-малък от това да лепна шарка, салмонела, хепатит, грип и т.н. от "външния свят".

Моля за малко насоки -при предното ни посещение при хомеопат сина ми имаше сополи и зачервено гърло и решихме първо да се съсредоточим да изчистим тези симптоми и в последствие ще направим конституция. Наближава време да идем на интервю и понеже искам да бъда максимално обективна се чудя върху какво да съсредоточа вниманието си и за какво да следя детето  newsm78. Има неща, които не мога да преценя или може да не съм им обръщала внимание и затова ми е чудно какви по-специфични неща може да ме пита доктора (знам, че е много индивидуално, но все пак може да има важни крайъгълни камъни важни при интервюто).

# 100
Моят съвет е първо да започнете само и единствено с това, което ви притеснява и тревожи най-много в детето - било физически, било в емоционален план. Нататък той хомеопатът ще си пита каквото го интересува. С две думи - всичко, което ви се струва на вас важно, а не на хомеопата. Другото той знае как да получи като информация.

# 101
Имах проблеми навсякъде,освен в половите органи и мозъка
Ами...аз бих била доволна за себе си: ще помисля хубаво със здравия ми мозък, ще правя секс без да чакам проблеми и ....ще пратя много поздрави на всички. Wink Grinning

# 102
Нахлувам в темата, за което се извинявам. Моля за помощ - може ли на лични да ми изпратите данни на хомеопати от София. Проблемите ми са свързани с ранна менопауза и имам желание да пробвам и с хомеопатия за да не ми се налага ХЗТ. Благодаря предварително!

# 103
Aleksander,колега в Бургас практикуващ биорезонансна диагностика и такава на Фол можете ли да препоръчате? В интернет ми излиза само д-р Танева,но няма много отзиви за нея.
Da др Танева е , но тя сьвмвстява и хомеопатиятя с тази диагностика .
Но не  е класически хомеопат . Изписва по много ХЛ ,прием на гранули и в комбиунация с Шуслерови соли .
Сама прецени !!!

# 104
Когато посещавах "хомеопат", който ползваше метода на Фол диагностиката, бях затрупана с куп лекарства, които имаха за цел да отстранят проблема, който той вижда с диагностиката. В резултат на това получавах резлични комбинации, които определено не довехода до нищо добро. Стига да може достатъчно езотерично да прочете резултатите от диагностиката и това да му помогне да определи травмите, които пациента има, е възможно да се получи добър резултат. Но не и това, на което аз бях попаднала.

От известно време все повече се убеждавам, че пациентите на хомеопатията, трябва да бъдат в някаква степен ограмотени за какво иде реч в това лечение.

Orchideq, някой път може да се окажат необходими Шуслеровите соли! Те са хомеопатични лекарства, със съответните картини.

Общи условия

Активация на акаунт