Звездни компромати - 187 част

• 49 845
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Струва ми се, че няма да издържат много време Петко и Яна. Дано не съм права и наистина се обичат,де.

# 121
Подкрепям !
Спрете да спамите темата с никому неизвестни хора ЯП един мутра друг танцьорка

# 122
Не са ли изтекли още снимки от сватбата?

Аз лично много го харесвам Петко и Яна, супер позитивни са и двамата и мисля, че бракът им ще е сполучлив.

За Яне и Галя- къщата ми хареса, определено е направена тематично за мястото, в което се намира. До колкото разбрах те не живеят постоянно там, имат апартамент и в Сандански. За това, че нямало шампоанчета в банята, и че било стерилно, ами и аз бих прибрала всичко, ако знам, че ще снимат.

Тадаръкова- тая е тотална откачалка. Цяла София я знае как бръмчеше по купони и хайманосваше до сред нощите. Децата й са големи, учат в Англия. Проблемът й, че сега няма да цоца издръжка за тях. Чела съм, че по времето на соца родители й били дейци на комунизма и доста съдби били съсипали. Венета к'о ни занимава с тоя парцал  Crossing Arms

# 123
# 124
Сватбата е в"Лебед".Лош избор според мен.

# 125
# 126
Не знам защо давате съвети на Нилото, тя не прави предаването, мисля всички сме наясно, че само чете текст, подготвен от екипа. Не мисля, че ползват нейния умствен капацитет за нещо друго  Mr. Green
При Венета е различно, има голям опит, а и предаването се гради на нейните интервюта, много я бива да им вади душата, я с комплименти, я с друго  Wink
При нея също екипът има роля монтажът добре им се получава, само прекаляват с повторенията и анонсите.

Абсолютно, даже се чудя защо изобщо предаването носи нейните инициали NL, след като тя в това предаване се появява за 5 минути, за да прочете един кратък текст, точно като в Къртицата.

# 127

Tired

Очаквах повече креативност от тях. Бракът в ресторанта- да не би да вали в София?

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 21:15 от Red_Hot

# 128
  • София
Риана
Валери Божинов

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 21:29 от koikoii

# 129
  • До морето

На всичките му пари- украсата от балони, като на детски рожден ден  Whistling Можеше да си поръчат живи цветя  Rolling Eyes

# 130
И boji86 е пуснал снимка.

# 131
  • Пазарджик/Лондон
  bouquet !

# 132
Валери Б. я е пуснал преди около час:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1382086_1 … 5_572815584_n.jpg

Дали е от сватбата  newsm78

# 133
http://instagram.com/p/fsmiRjKDf2/
Ето я снимката. Този среден пръст за кого ли е, Николета е написала коментар: "Мерси", а Божинов:"Знаеш"  Grinning

Иначе днес по едно време мернах "Жените говорят" и Мая каза, че доколкото знае Валери и Николета са заедно.

# 134
100% са заедно,поредния PR.

Общи условия

Активация на акаунт