Звездни компромати - 187 част

• 48 953
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Ивайла е хубава, да....Но се питам - къде са мъжете? До нея - мъж с пуловер - като чичко е - 1 снимка, Валери с дънки, на Галена мъж с вълнено сако....
Като цяло българските мъже не са от най-елегантните.Колкото жените са хубави и се стараят, толкова мъжета са... Laughing

Прекрасната Блага Митева Много напомня на Дутцен.
Ирена Милянкова

# 226

Жените супер официални, мъжете с плетени елечета и карирани вълнени сака, ужас!

Баш.
Николета с какъвто и цвят рокля да се е издокарала, пак е официална, а нейния ритни топко се изсухлил по дънки  ooooh!

Яна няма никакви бижута по себе си. Тя що е влязла в църквата с голи рамене?

Ивайла последно беше в Лондон, учеше език. Занимава се с недвижими имоти. По едно време се разправяше, че хванала някакъв английски баро, ама дали е вярно не знам.

# 227
 Имаше и слухове за връзка с един от синовете на Кадафи ,след като тя потвърди,че са се запознали в  Париж.

# 228
Имаше и слухове за връзка с един от синовете на Кадафи ,след като тя потвърди,че са се запознали в  Париж.
Joy Измишльотини! За връзката, де.  Simple Smile

# 229
 Това не се случва само в България, че жените спазват някакъв дрес код, а мъжете не. За Нова година 2013 в хотела, в който работя в Банско имахме руснаци, украинци, румънци и англичани. Няколко англичани предварително попитаха има ли дрес код за официалната вечеря, бяха се постарали. Румънците всички бяха млади и красиви, изглеждаха като нашите моделки+футболисти. Но руснаците и украинците ooooh! Жените с прически, бижута, вечерни рокли, мъжете по дънки и тениски, имаше и един по анцунг. Верно, черен и изчистен, но все пак анцунг. Един колега каза, че сигурно е анцунгът му за сватба (по онзи виц за перничани:).

# 230
Яна вече сменила фамилията във фейсбук   Joy
ето още една снимка
Скрит текст:

Е,то фейсбук е втория паспортен отдел,едвам е  чакала да  се прибере и да смени фамилията,а може и още в ресторанта да е грабнала телефона хихихи ..на кака си Николета може само да и диша прахта  Laughing

# 231
По принцип Яна не я харесвам, но като булка е МНОГО хубава, наистина много ми харесва- изчистена и семпла Heart Eyes!

Ивайла и тя е красива Heart Eyes, а момиченцето много и прилича, очаквам да стане красавица !

# 232
Пуснах си това предаване "Поверително от NL" - ако четат, моля да сменят Лили, защото е меко казано ужасна! Не може да казваш "джискотека", да мйекаш и да се кривиш като сварен макарон пред камерата...

# 233
  • Варна

Жените супер официални, мъжете с плетени елечета и карирани вълнени сака, ужас!

Дали наистина е вълено сакото newsm78
Много прилича на такова, но все пак, аз не вярвам.

За Божинов, няма да се опитвам да намирам доводи да го защитавам.

# 234
  • Viena
Аз вчера истински се погнусих с предаването на Карбовски и гостенката му Пенка #Crazy

# 235
Като гледам на тая сватба само аз не съм поканена  hahaha
Ама нали Петко е един вид обединител на нацията с тия дискотеки. Май не само чалгаджии е имало. Лилисита- общата пропусна събитието, нали е запряна в къщата  Joy

# 236
  • София
Лилисита- общата пропусна събитието, нали е запряна в къщата  Joy
Е, това не й пречи да ходи по участия.  Peace

# 237

Май никъде не е ходила  Rolling Eyes

# 238
На Николетината сватба една от дамите с бяла рокля беше Лияна

Обстановката на тяхната сватба ми харесваше повече.

# 239

Май никъде не е ходила  Rolling Eyes

Ходи си по участия редовно Wink

Общи условия

Активация на акаунт