Звездни компромати - 187 част

• 48 914
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Само в рекламата го бях гледала. Мен ме плаши.
УжасТ... Sick и мен...

Четох някъде за сватбата  Mr. Green че Илиянчето Раева била с умопомрачителен тоалет... Thinking Някъде няма ли снимки да видим що за чудо е това Grinning

# 256
# 257
  • Варна
Този човек ме плаши !

# 258
  • София
При положение, че ненавиждам крайностите и не харесвам татуировки, представете си как ме втресе при вида на тоя индивид.  ooooh!

# 259
  • In The Middle Of Nowhere
Много сте плашливи в такъв случай... това е просто един татуиран човек.

# 260
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Но пък има полза от пускането на снимките му...Явно много са уплашените и разните му кифли не се споменават  Mr. Green
Аз проблеми с татуировките нямам.

# 261
Записвам се, Не мога да ви догоня, последните 10 страници не съм прочела още.

# 262
  • София
Е, дай да тръгнем всички така. Аз ще се татуирам като мумия - мисля, че много ще ми отива.  Mr. Green

# 263
Яна е малка и явно все още глупава, щом си позволява подобни изцепки и не прикрива омразата си към каките. Според мен ще и бъде трудно в тези среди и или трябва да се ошлайфа,или просто няма да издържи дълго,защото това ще и носи неприятности в отношенията с Петко. До колкото съм виждала интервюта, той никога не е казвал лоша дума за жена и е много дипломатичен,а това рогатото ...

# 264

То не е до плашене. Мен не ме плаши татуирания човек, но колкото и да е изкъпан, ми изглежда нехигиенично. Лично мнение!  Peace

# 265
Яна е малка и явно все още глупава, щом си позволява подобни изцепки и не прикрива омразата си към каките. Според мен ще и бъде трудно в тези среди и или трябва да се ошлайфа,или просто няма да издържи дълго,защото това ще и носи неприятности в отношенията с Петко. До колкото съм виждала интервюта, той никога не е казвал лоша дума за жена и е много дипломатичен,а това рогатото ...

Аз мисля, че бързо ще се ошлайфа девойчето.

Ето още една снимка на Николета с някакъв господин
http://instagram.com/p/fuhCJlP611/

# 266
  • София
Тая е пропуснала сватбата от щракане с телефона.  ooooh!
В поканите трябва най-учтиво да се молят гостите да си изключват телефоните или поне да ги използват в краен случай и то по предназначение.

# 267
  • In The Middle Of Nowhere
alina_si, това го казах заради някои коментари по-нагоре, че ги плаши  Peace

tonkabonka, за теб бях сигурна, че няма да ти хареса, защото помня, че не ти харесват татуировки от твои коментари, въпросът беше кой още ще е  Sick
Това за мумията хич не е лошо, може би след Zombie boy ще имаме и Mummy girl  Mr. Green Ето сега идва Хелуин тамън ще имаш повод да се видиш, даже не е нужно да се татуираш може само да се намотаеш с бинт или тоалетна хартия  Mr. Green
Иначе пуснах го най-вече човека за разнообразие в темата, понеже някои реваха, че е затрупана от Николета, Яна&Петко и сие..

Егати не успях да видя нито една снимка от инстаграм даже и като с е логнах ми излизат някакви други  Confused

# 268
  • Бургас
Тая е пропуснала сватбата от щракане с телефона.  ooooh!
В поканите трябва най-учтиво да се молят гостите да си изключват телефоните или поне да ги използват в краен случай и то по предназначение.

Ами то за Николета явно всичко, случващо се в живота й, се квалифицира като "краен случай", защото телефона се е сраснал с ръката й.

# 269
Боже, тая е постоянно с тоя телефон  ooooh!
Бетер тийнеджърките. В кенефа дали се снима?

Общи условия

Активация на акаунт