Отговори
# 180
  • Още у мъглата ...

Ся ко да му трошим, че да земе и третия  Mr. Green Joy

# 181

Ся ко да му трошим, че да земе и третия  Mr. Green Joy
Сети се сама Mr. Green

# 182
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тц, ни стаа...и аз пробах... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Нарцисчева....казвай тва къде ше го гледамИ, че вечИ почвам да се напрегам...как мой да не мой да гледам последната част....не, че съм стигнала, ама кат си предстайм чИ не стаа и полудевам. ooooh!

# 183
  • Още у мъглата ...
Mr. Green

# 184
# 185
  • София
Иве,Ели,Зиз,в темата за слънцата пак казвам има на първа страница линкове за гледане на вече излъчените серии.Аз там го гледах без никакъв проблем,нали само тази последната част Peace.
Рени,
Скрит текст:
засега положението е под контрол,да видим довечера Hug

# 186
Много красота днес   bouquet  bouquet  bouquet
Габче Hugизвинявай,  че ти връщам гушката след часове, но писах само и станах Hug Hug Hug
За всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ирче на патерица Ч.Р.Д. на синчето жив,здрав и много послушен Hug Hug Hug

# 187
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Иве,Ели,Зиз,в темата за слънцата пак казвам има на първа страница линкове за гледане на вече излъчените серии.Аз там го гледах без никакъв проблем,нали само тази последната част Peace.
Рени,
Скрит текст:
Мерси Линко... Hug Heart Eyes
Биб, Hug

# 188
И аз пробвах и при мен на секундата тръгва друг па после друг  Mr. Green

Ели smile3521

Линко ще мине Hug

# 189
  • У дома :)
Рени,
Скрит текст:

Линче  Hug тенкю Hug

# 190
Биби  Hug Hug Hug Hug

# 191
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ко стана тръгнаха ли ви,аз понякога ми става така ,ама си направете настройката да не тръгва автоматично и трябва да стане,казвайте дали ви вървят да видя и аз при мен как ще е ,че аз сега оправях 12 еп,1 част,че имаше малко пропуски в превода .
Бибо,мерси  Hug Hug

# 192
  • Варненска клюкарка
Тц, ни стаа...и аз пробах... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Нарцисчева....казвай тва къде ше го гледамИ, че вечИ почвам да се напрегам...как мой да не мой да гледам последната част....не, че съм стигнала, ама кат си предстайм чИ не стаа и полудевам. ooooh!

Аз успях да прегледам шестата част по доста странен начин, ако искаш опитай, но при мен тръгна без звук и субовете забиха та видях само картинки ама иначе не се трае  Crazy  та...
Пускам  петата част на 15-та серия и автоматично след края тръгва шестата. Много бързо натискам стопа за да я спра. Нооо...при мен не спира, а продължава като бързо сменящи се стоп кадри и отвреме-навреме движение, а и само си прескача доста големи интервали, а уж е спряна newsm78 но поне видях най-интересното. Ех, едно го обясних  ooooh! С другите серии нямам проблем, само последната част на 15-та...

пп Линче мерси и там ще опитам Peace

# 193
Момичета не знам защо имате проблем със слънцата, да и при мен първоначално тръгва друг сериал но натискам Skiр Аd  и тръгва безпроблемно.

# 194
браво бе Григорчооооооо bg bg bg bg

Общи условия

Активация на акаунт