Отговори
# 495
  • У дома :)
Аз съ  бупкам у леглото ,чи  съ разстройх с тая гага кво момче си зела Mr. Green

Пък и тия от са разделили, как си подхождат пуууууу ooooh!

Лека нощ и сладки сънища Hug Heart Eyes Hug

Диди Hug утре да кайш как мина концерта Mr. Green

Айде изчезвам Hug Hug Hug Hug

# 496
# 497
за мен пък идеалната двойка са тези  Heart Eyes
Скрит текст:

# 498
Чак и Ча като видя Гага се фана за главата  Mr. Green

# 499
Скрит текст:
за сефте ги виждам  newsm78

# 500
Нина и Иан са си заедно тва с раздялата си е трик  Mr. Green

# 501
Бъдещата кралица на Швеция и нейното семейство бяха сред първите, които поздравиха Григор Димитров!   Mr. Green мъника голям сладур

# 502
Скрит текст:
за сефте ги виждам  newsm78
хах не гледаш достатъчно сериали май  Joy
новия му сериал на Ерик е за вещиците от нещо си там какво беше не се сещам.там играе с жената на Чанинг Тейтъм
а жена му играе в Подли камериерки  Peace

# 503
как му е името на тоя Ерик къв  newsm78 щом е за вещици го почвам стига го има  Joy  а ти остай напрао са заринах в сериали,ама никога не са излишни още един два  Joy

# 504
Аз съ  бупкам у леглото ,чи  съ разстройх с тая гага кво момче си зела Mr. Green

Пък и тия от са разделили, как си подхождат пуууууу ooooh!

Лека нощ и сладки сънища Hug Heart Eyes Hug

Диди Hug утре да кайш как мина концерта Mr. Green

Айде изчезвам Hug Hug Hug Hug
Ели  Hug лека нощ и сладки сънища  Heart Eyes
аа,за концертчето шЪ ви споделя утре  Mr. Green

# 505
как му е името на тоя Ерик къв  newsm78 щом е за вещици го почвам стига го има  Joy  а ти остай напрао са заринах в сериали,ама никога не са излишни още един два  Joy
Релаксче ,как успяваш да следиш всички сериали чак ти се чудя  Thinking аз два сериала следя и омотавам конците  Mr. Green

# 506
Хайде и аз ви казвам лека и спокойна нощ  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 507
Ерик Уинтър  Mr. Green в замунда го има 2 серии са излезли доста е обещаващ,ама пак умрях от яд тя тази главната (жената на Тейтъм) е сгодена за Ерик (щото не му помня името там) а той хем доктор,хем богат,хем красив а тя патката се влюби у грозния във филма и му е брат......е как да не я утрешеш #2gunfire

# 508
Релаксче ,как успяваш да следиш всички сериали чак ти се чудя  Thinking аз два сериала следя и омотавам конците  Mr. Green
хах аз следя поне 10  Joy Joy Joy убивам си времето докато дойде Неделя за слънчо  hahaha hahaha hahaha

# 509
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз само слънцата,и пак едвам смогвам,а на вас ви се чудя  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт