Отговори
# 570
Лошо няма , всеки и а право да е с когото си поиска , най- малко пък нас ще ни питат  Peace Живи и здрави да са .

# 571
  • Варненска клюкарка
Ми Наде ти си го казала, рейтинга им е висок в сравнение с другите, но за парите които влагат, а и невижданата досега реклама, определено не е достатъчен- а в АБ групата падна до 6 и нещо процента, а трябва да е към 9 и нещо, колкото  държеше АФК,(да не говорим, че имаше и паметни серии с по-висок) а с тази реклама и вложения като цяло в историята дори 10 трябва да ударят от ПО. Rolling Eyes Също 6 и нещо е процента на втората серия на АШК- поне може да се провери... Третата е по-зле, че се успаха нещо с действието и като се има предвид огромната конкуренция в лицето на ВВ....и че въпреки Хакан стигнаха до там... А тези от ПО дори и конкуренция нямат- определено в петъка получиха изненада и сега ще направят всичко възможно- такова нещо е недопустимо в първите серии. Та те сега ако не дръпнат бързо напред,  Wink а АШК-а аз съм го отписала- няма надежда там, не и с тези мъже в главните роли PeaceНякои неща там трябва да се променят...

пп Имам приятелка в Истанбул и от време навреме се чуваме, когато е на смяна на летището, та последно миналата събота говорихме, когато в петъка нямаше серия и тя ми каза, че рекламата си продължава с пълна пара Peace Билбордове по улиците, постери в метрото, по гари и автогари,по летищата, по спирки, в заведения за хранене, козметични и фитнес салони, абе каза на където и да се обърнеш- все те, направо е досадно вече, каза...Последно на крайморската алея като била с приятелка и си купували нещо за ядене и на количката със храната имало снимки на Ч и С... Попаднала и на анкета на улицата на колко е години и гледа ли сериала, а тя няма време много да обикаля по улиците-1 или 2 пъти седмично и щом е нацелила анкета, значи, че не се спират въобще.... Crazy

# 572
  • София
И аз като Надето, не мога да кажа, че в момента има двойка (екранна), която да ти вземе дъха. Естествено не следя всички сериали в ТР, но турският зрител стана явно доста придирчив, то така и трябва  Peace

# 573
Булка това е черешката на тортата Sick Sick Sick ooooh! ooooh! ooooh!

# 574
Лошо няма , всеки и а право да е с когото си поиска , най- малко пък нас ще ни питат  Peace Живи и здрави да са .
Peace

# 575
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Мариетче Hug добро утро Hug скивах те на балконЯ Mr. Green

Ели,  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добро утро на всички, ама много си ви обичам, ей
да започнем така?

охх не може да имат връзка Чаатай и Серенай, моля ви се, само ФЕМИР!!!

ей го и кафенцето

DiBoDa - къде си слънчице, липсваш  Hug Hug Hug Hug

# 576
Добър ден патенца  Hug Hug Незнам дали сте го качили https://www.youtube.com/embed/eT1Q6zfuivo

# 577
Скрит текст:
Ми Наде ти си го казала, рейтинга им е висок в сравнение с другите, но за парите които влагат, а и невижданата досега реклама, определено не е достатъчен- а в АБ групата падна до 6 и нещо процента, а трябва да е към 9 и нещо, колкото  държеше АФК,(да не говорим, че имаше и паметни серии с по-висок) а с тази реклама и вложения като цяло в историята дори 10 трябва да ударят от ПО. Rolling Eyes Също 6 и нещо е процента на втората серия на АШК- поне може да се провери... Третата е по-зле, че се успаха нещо с действието и като се има предвид огромната конкуренция в лицето на ВВ....и че въпреки Хакан стигнаха до там... А тези от ПО дори и конкуренция нямат- определено в петъка получиха изненада и сега ще направят всичко възможно- такова нещо е недопустимо в първите серии. Та те сега ако не дръпнат бързо напред,  Wink а АШК-а аз съм го отписала- няма надежда там, не и с тези мъже в главните роли PeaceНякои неща там трябва да се променят...

пп Имам приятелка в Истанбул и от време навреме се чуваме, когато е на смяна на летището, та последно миналата събота говорихме, когато в петъка нямаше серия и тя ми каза, че рекламата си продължава с пълна пара Peace Билбордове по улиците, постери в метрото, по гари и автогари,по летищата, по спирки, в заведения за хранене, козметични и фитнес салони, абе каза на където и да се обърнеш- все те, направо е досадно вече, каза...Последно на крайморската алея като била с приятелка и си купували нещо за ядене и на количката със храната имало снимки на Ч и С... Попаднала и на анкета на улицата на колко е години и гледа ли сериала, а тя няма време много да обикаля по улиците-1 или 2 пъти седмично и щом е нацелила анкета, значи, че не се спират въобще.... Crazy
Ивче, разбирам написаното в постовете Ви, съгласна съм с очевидните факти, но това, което исках да кажа с всичките свои постове е, че не смятам, че въпросното видео е с цел реклама и спасяване на рейтинга, това е, нито повече, нито по-малко.
Наясно съм с плюсовете и минусите на ПО. Също така, наясно съм и защо рейтинга на АФК беше толкова висок, както и с това, защо рейтинга на АШК не е това, което трябва да бъде при все, че играят Хазал, и Небахат.
Мариетке, много "голямо" кафе си ни поднесла, Joy няма да може да го изпием цял ден.

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 11:18 от Neidjal

# 578
  • У дома :)
Мойту котИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 579
Hug

Миши Hug дай нещо по така Laughingти подиграваш ли ни се Mr. Green ooooh!

# 580
Патиту са появи  Mr. Green

# 581

Mr. Green Патиту има малко време преди тръстиката че вчера и днес 2 смяна  ooooh!

# 582

Mr. Green Патиту има малко време преди тръстиката че вчера и днес 2 смяна  ooooh!
ужас  Hug приятна работа  Peace

# 583
  • Още у мъглата ...
Добро утро и добра седмица, бръмчалки  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Леле какво сте се разписали от сутринта, дорде ви четна, та чак и Релаксчо са й разбудила рано-рано  Laughing

Хайде, малко кафе пауза   Grinning
Скрит текст:

И да ви облъча с едни ФЕмир  Heart Eyes Heart Eyes

# 584
Добро утро душички  Hug

ооо рано рано сте почнал пак Гаги маги,другия крокозъбел,Серка... и т.н  Sick кафето ми присяда все едно пясък пия  ooooh!  Joy Joy

гледах видеото сега еми нещо много пресилено ми се стори,не ме убедиха е изненадата си никак даже

Общи условия

Активация на акаунт