Отговори
# 75
  • Още у мъглата ...
Малееееее почнахме ги от сутринта тортите  Party Party Party

Габи  Hug разкошни са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ели  Hug, скоро ша трябва да разширяваме портата на диспансера, чи да мож да влизаме  Joy Joy Joy Joy

# 76
Диди  Hug ти кога се наспа бе или ти бързо спиш  Mr. Green
Ели  Hug аз съм на принципа от сън спомен няма Mr. Green  .Комшийката виновна щот в неделя в 8 часа започва да свири на някакъв инструмент и за мен няма сън #2gunfire Joy Joy

# 77
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Малееееее почнахме ги от сутринта тортите  Party Party Party

Габи  Hug разкошни са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ели  Hug, скоро ша трябва да разширяваме портата на диспансера, чи да мож да влизаме  Joy Joy Joy Joy
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Гушки и на двете и на Дида Laughing

# 78

Ренкууу, понеже вече са ти сервирали всичките торти на света, от мен нещо соленко

Скрит текст:

Добро утро, слънчасали и все още не слънчасали.

И аз още се крия от Слънцето под плътната ми шапка невидимка. Да видим докога  Thinking

Прекрасна слънчева неделя на всички

# 79
  • У дома :)
Ели  Hug аз съм на принципа от сън спомен няма Mr. Green  .Комшийката виновна щот в неделя в 8 часа започва да свири на някакъв инструмент и за мен няма сън #2gunfire Joy Joy
Майкоооо аз щях да я убия с инструмента й  Joy Joy Joy

# 80
  • Варненска клюкарка

">#t=17[/video]

Посмях се на това видео, нещо си правят гаргара, ама като не разбирам. newsm78 По едно време татенцето от слънцата се пипна по корема и спомена баклава, ама имах чувството, че стана въпрос за  "баклавичките" на Ча Laughing А в края като звънеше телефона май изписа Юнал и Айсун(за второто не съм сигурна)
Ама я вижте като спомена Чаатай водещия, как Гиземката се забучи и тя като Хазал да си чопли ноктите Crazy

пп  wavey wavey wavey за все

# 81

Ели  Hug, скоро ша трябва да разширяваме портата на диспансера, чи да мож да влизаме  Joy Joy Joy Joy
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

А бе Нарциси вар чичеци йок  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Да попрайм тая несправедливост  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 82
Добър ден Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря за темата newsm51 newsm51 newsm51
Хубава неделя Hug Hug Hug Hug Hug

# 83
Оха има тортички  smile3508
ГАБЧЕ Hug Гале Hug  и за Зизунка Hug
И чичеци за всичкУто Нарциси
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

И за неНарцисите
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 84
"Беше луда и единствена. Непоправима и равнодушна до безобразие. Със смях скриваше страха си, а с гордост - слабостта си. Беше от онези, които не остават. И при мен не остана, никога. А я обичах. И тя мен също. Всички знаеха това, освен ние с нея..."

Джордже Балашевич

Heart Eyes

# 85
  • Още у мъглата ...

Гушки, Зизун  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И да са самочичечнем лекинко  Laughing newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 86
"Беше луда и единствена. Непоправима и равнодушна до безобразие. Със смях скриваше страха си, а с гордост - слабостта си. Беше от онези, които не остават. И при мен не остана, никога. А я обичах. И тя мен също. Всички знаеха това, освен ние с нея..."

Джордже Балашевич

Heart Eyes

Heart Eyes  Hug

# 87

Джордже Балашевич

Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 88
  • Още у мъглата ...

Джордже Балашевич

Heart Eyes

Манка  Hug Много е хубаво това  Heart Eyes Какво или кои ти напомня newsm78 Laughing Heart Eyes

Биби  Hug

# 89
Майкоооо аз щях да я убия с инструмента й  Joy Joy Joy
А забравих да спомена че от понеделник до събота започва да свири от 6.30 часа до 8  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Naughty но съм и приготвила изненадка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт