Отговори
# 525
  • По света и в нас.
Добро утро и от мен.
Днес ще хвърлям по едно око от тръстиката.Лека и успешна седмица.

# 526

привет на ранобудните момичета  wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey
снощи много примерни сте били,чак да не повярва човек Flutter
Мира свири на пиано,а Чачи на китара изненада за рожденния ден на Едже Йоренч Heart Eyes

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 08:46 от Zhana Georgieva

# 527
 smile3507
Събудихте ли се...на мен ми трябва конска доза кафе,за да дойда на себе си
Скрит текст:

Снощи да не ви уплаших  newsm78 като сложиш ей т'ва и всичко живо се покри  Whistling

# 528
хайде поспаланки много спите Blushаз се самоизритвам на тръстиката Winkпо икиндия пак шЪ намина

гушки за всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Хубав ден и успешна нова седмица  Blush Blush Blush

п.п.Зизунче Hug Hug Hug спешъл фор ю  Blush Blush Blush д'ан ми сЪ сърдиш

Скрит текст:

# 529
Добрютрю  Hug

# 530
  • Варненска клюкарка
Ееее, ама как познах бе Crazy помните ли - преди два дни ви казах, че следващия трик ще е Чачо дрънка на китарката, и пеят със Серенайката ....чак аз се учудих, как познах значи Crazy Mr. Green
За Еджето ли, за реклама ли е мероприятието, но ще го използват по най-правилния начин Wink

Навремето и в АФК беше с китарката, и  от екипа бяха писали, че се разпява с Меллих и Хазал, с любимата песен на Хазал, ама кадри тц. Само Джейдата/Хандето я има в един малък клип като му разнася китарката и се хили щастлива Peace

wavey wavey wavey Добрютру на все  Hug

# 531
  • Някъде там
Добро утрооо   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetМного ми домъчня за диспансера  Heart Eyes , а и съня който сънувах ми даде знак да ви навестя сега се връщам да чета  Hug

# 532
Добро утрооо   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetМного ми домъчня за диспансера  Heart Eyes , а и съня който сънувах ми даде знак да ви навестя сега се връщам да чета  Hug
да не сънува Ча  Mr. Green

# 533
  • Някъде там

Joy Joy Joy JoyКак позна ама и не само него и Киванч и Бурак  Joy Joy Joy

# 534

Joy Joy Joy JoyКак позна ама и не само него и Киванч и Бурак  Joy Joy Joy
охо голям калабълък е било да ти завиди на сънищата човек  Mr. Green

# 535
Здравейте. Hug
Страхотно видео от сета за РД на Едже. Heart Eyes
Напълниха ми душата с веселието си, като чух Ча да и честити гръмогласно, все едно чух Яман да честити на брат си в първия епизод преди да се качат, в колата, която брат му открадна.
Много приятна атмосфера цари на сета и явно се разбират отлично, а какво по-хубаво от това за спорна работа.
На Чаатай гласът му е станал, като, че ли още по-плътен отпреди, или така ми се струва!? newsm78

# 536
Добро утро,

Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Бел, напълно си права, сега ще залеят всички възможни социални мрежи и преса с клипове, снимки от сета, и тн, да спасяват рейтинга, продуцентите не са глупави и са наясно какво стана в петък  Mr. Green За Серка казах в другата тема  smile3505. Относно приятелската атмосфера, доста съм скептична, защото те в момента работят заедно, нормално е да се събират и празнуват такъв повод, но да са приятели  Naughty, съдя и по собствен опит, като имаме празник в офиса не можем се познаем от любезничене и позьорство, а в действителност  #Cussing out Щом феновете направиха общ клип от двата сериала, много добре направен между другото и страхотни диалози  smile3501, снощи го видях навсякъде в туити,фейс, преса, можем да си представим колко не приемат новите им партньори и на Хазал, и на Ча.

Зиз, много благодаря за превода  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525  love001

Ди, чакам сЪ нетърпение сутрешните ти преживявания  Joy Joy Joy

Хубава и слънчева седмица на всички! Hug  bouquet

# 537
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Здравейте  и успешна седмица на всички.

Гледам снощи Неси е писала в туита ,че били видяли Ча и Серенай в някакъв търговски център заедно , без други хора от екипа и се намеквало ,че може да са гаджинца  #Crazy  Нещо май почнаха триковете за вдигане на рейтинка на ПО  Sunglasses

# 538
  • Варненска клюкарка

На Чаатай гласът му е станал, като, че ли още по-плътен отпреди, или така ми се струва!? newsm78

Наде Hug не ти се струва и аз го забелязях това, още в първата серия и даже го бях коментирала Peace

# 539
Вие сега, ще вземе пък да изучавате приятелството им под лупа, Joy само и само да се докаже колко е лъжовно в действителност ли!? Joy
Ми добре, но ако не общуваха извън сета едва ли щяха да ходят заедно младежката компания на караоке бар.
Серка не ми е любимка, но нямам нищо против  нея, но и не търся под вола теле, и се старая да съм реалистка.
И в АФК знаеха химията помежду им как взривяваха зрителите, и много умело използваха Хазал, и Чаатай допоследно, така, че е съвсем нормално да се стимулира интереса и чрез други методи, не само чрез сериала, а и не виждам нищо нередно в това.
Другото, което е, не мисля, че рейтинга трябва да се спасява, защото не е никак лош, просто не е толкова висок, колкото би трябвало да е за парите, които се влагат в него и какво от това, успешно Дизи ли е, ми да, успешно е на фона на другите рейтинги, а и са наясно, че химия помежду им, която да взривява публиката няма и едва ли са разчитали на това видео изпълнено видиш ли ти с романтика и флуиди да взриви зрителите, не вярвам, за мен си е много спонтанно и чисто това видео без задни мисли пуснато от някой вътрешен в нета. Няма лошо, то ако не беше така, едва ли бихме го видяли и ние, както и снимките от сета, а и не е прецедент, че да се учудвам, даже повреме на АФК излизаха много повече пикантерии от кухнята на сериала.

Общи условия

Активация на акаунт