Отговори
# 540
Добро утрооо   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetМного ми домъчня за диспансера  Heart Eyes , а и съня който сънувах ми даде знак да ви навестя сега се връщам да чета  Hug
да не сънува Ча  Mr. Green

Joy Joy Joy JoyКак позна ама и не само него и Киванч и Бурак  Joy Joy Joy
охо голям калабълък е било да ти завиди на сънищата човек  Mr. Green
Joy Joy Joy

Добро утро Hug Hug Hug

Благодаря за мисалта и кафетата  bouquet  bouquet  bouquet

Капризче Hugрадвам се да те видя Heart Eyes

Булка Hug да не си се стреснала от нещо Mr. Green та толкоз рано си станала Laughing

Хубав ден Hug

# 541
  • У дома :)
Добро утро, кукуручки Mr. Green Joy Joy Joy

Рени Hug Романтиче Hug Ани HugЖани HugБелорче HugКапризче HugРелаксче HugНаде HugДжейн HugАбдалито Hug има ли други  newsm78айде и за всички след мен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Белорче Hugбравос smile3501 smile3501 smile3501 гепила си кълбото на Габка Mr. Green

Романтиче Hug за мисълта  Hug Heart Eyes Hug

Прекрасна седмица на всички Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 542
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Здравейте  и успешна седмица на всички.

Гледам снощи Неси е писала в туита ,че били видяли Ча и Серенай в някакъв търговски център заедно , без други хора от екипа и се намеквало ,че може да са гаджинца  #Crazy  Нещо май почнаха триковете за вдигане на рейтинка на ПО Sunglasses
Защо да са трикове, кому са нужни, а и едва ли за първи път четете за евентуална връзка между главните в даден турски и не само сериал или филм?!
Ми не, доста често срещано явление е, особено в този форум в темите и никак, ама никак не се изненадвам...почти колкото са темите, толкова са и УЖ реалните любови....смехотворно, но факт, така, че едно предположение в повече в тази посока или не, все тази, нищо ново под слънцето.
Че какво, ще му спасяват на рейтинга,  да не е изпаднал в девета глуха я....ми то тогава Дизитата с по-нисък рейтинг от този на ПО трябва направо да ги спрат ли!?
Аааа, пардон, за други може, но за ПО не, защо.....с кое сета и извън него са по-различни от на другите Дизита!?
Въобще не вярвам на това докато не чуя от тях, а и какво ако са били сами, все с придружители, като децата ли трябва да са нявсякъде само и само да не ги спрегнат за гаджета!?!

# 543
Мариетче Hug добро утро Hug скивах те на балконЯ Mr. Green

# 544
Айде почна се, и гаджета  Joy Joy Joy Joy

Бел, може и за перушината да се окажеш права Laughing

Наде, това е лично мнение, още повече, че те се съобразяват и с рекламни агенти, продуценти и други, правят каквото им се каже. А спада в рейтинга е очевиден, даже действията им го потвърждават.

# 545
  • Някъде там
Еййй трябва да го науча тоя турски, че снощи не може се разберем с Ча аз бях зле с английския и той много не го знаеше ама се разбирахме с поглед  Joy Joy Joy

# 546
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Здравейте  и успешна седмица на всички.

Гледам снощи Неси е писала в туита ,че били видяли Ча и Серенай в някакъв търговски център заедно , без други хора от екипа и се намеквало ,че може да са гаджинца  #Crazy  Нещо май почнаха триковете за вдигане на рейтинка на ПО Sunglasses
Защо да са трикове, кому са нужни, а и едва ли за първи път четете за евентуална връзка между главните в даден турски и не само сериал или филм?!
Ми не, доста често срещано явление е, особено в този форум в темите и никак, ама никак не се изненадвам...почти колкото са темите, толкова са и УЖ реалните любови....смехотворно, но факт, така, че едно предположение в повече в тази посока или не, все тази, нищо ново под слънцето.
Че какво, ще му спасяват на рейтинга,  да не е изпаднал в девета глуха я....ми то тогава Дизитата с по-нисък рейтинг от този на ПО трябва направо да ги спрат ли!?
Аааа, пардон, за други може, но за ПО не, защо.....с кое сета и извън него са по-различни от на другите Дизита!?
Въобще не вярвам на това докато не чуя от тях, а и какво ако са били сами, все с придружители, като децата ли трябва да са нявсякъде само и само да не ги спрегнат за гаджета!?!

Може и да си е слух , просто ми направо впечатление .че точно след епизода в Петък го пуснаха този слух , а нали се пиша че нещо рейтинга в Петък не бил много добър  Peace

# 547
Казах ви с тея сравнения се губи тръпката от цялата работа  Rolling Eyes Булка,събудиха ме  Mr. Green

# 548
Като не ви харесва не го гледайте  ooooh! Ето на мен сериала с Хазал не ми харесва и не го гледам тоя Хакан ми е в повече  Sick

# 549
  • Варненска клюкарка
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Здравейте  и успешна седмица на всички.

Гледам снощи Неси е писала в туита ,че били видяли Ча и Серенай в някакъв търговски център заедно , без други хора от екипа и се намеквало ,че може да са гаджинца  #Crazy  Нещо май почнаха триковете за вдигане на рейтинка на ПО  Sunglasses

Даже закъсняха. Рейтинга като места е добър, но 2% в АБ група надолу и % в другата си е сериозен отлив- в началото е време да върви нагоре, не надолу. Лапетиите може и да се вържат на приказките, но аз съм сигурна, че няма да стане това!От как видях Ча на една маса с Толгахан, приятелска компания, кълка до кълка, че май и се бяха прегърнали и да допусне публично да го спрягат с огризките на Толгахан- мне! А и тази продуцентска компания е много сериозна- строго се придържат към правилото, че там където си вадиш хляба, не бива да си вадиш други работи Laughing Wink Само един случай ми е известен-Ферхундето от листопада и оня дето имаха връзка и във сериала, се е пренесла и в живота, но той беше с кратка, епизодична роля от няколко серии, а не в постоянния актьорски състав.
 Мда- усетиха студения душ в петък и сега ще действат на всички фронтове. Освен, че познах за китарката и песента със Серенайката, казах и че ще вкарат повече общи сцени между Ч и С, та предстои да видим...
Иначе Чаатай и Серенай ги свързват доста неща, най малко ще си разменят рецепти за домашна кола маска или за потдържане на косата tooth

# 550
Айде почна се, и гаджета  Joy Joy Joy Joy

Бел, може и за перушината да се окажеш права Laughing

Наде, това е лично мнение, още повече, че те се съобразяват и с рекламни агенти, продуценти и други, правят каквото им се каже. А спада в рейтинга е очевиден, даже действията им го потвърждават.
Може да е поспаднал, но не мисля, че е за спасяване...направо Дизитата под техния рейтинг да ги прекратяват ли или да ги спасяват!? newsm78 Къде, къде има и по-ниски рейтинги а сериалите си се излъчват и не биват спасявани от никого с нищо, но вече тръгнали да спасяват ПО и само защото Серенай е в главна роля и не се справя, и не стои добре до Чаатай, не смятам, че е редно да се изкривяват фактите.
Били заедно и хоп вече са гаджета, що за глупост, а и ако е така какво от това...от нас ли зависи!?
Интересно ми е от екипа на Хазал дали, ще реагират по подобен начин, защото техния рейтинг е още по-нисък от този на ПО. Да кажем тук залагат на Ча, ами там на Хазал ли, но една птичка пролет не прави и би трябвало да им е ясно!?!

# 551
Като не ви харесва не го гледайте  ooooh! Ето на мен сериала с Хазал не ми харесва и не го гледам тоя Хакан ми е в повече  Sick
Кат гагата Sick ooooh! Sick ooooh! Sick Joy Joy Joy

# 552
Кат гагата Sick ooooh! Sick ooooh! Sick Joy Joy Joy
тъкмо я забравих Гагата и ти ми я припомни начи  Joy

# 553
  • някъде из Врачанско
Момичета, здравейте днес в темата  Hug ,  love001 слънце и настроение да имаме целия ден и цялата седмица
Скрит текст:
знам,че сте я видели тази снимка ,ама нали е диспансер, та от повече апчета глава не боли, а е леко на душата и сърцето

Скрит текст:

# 554
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Мариетче Hug добро утро Hug скивах те на балконЯ Mr. Green

Ели,  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добро утро на всички, ама много си ви обичам, ей
да започнем така?

охх не може да имат връзка Чаатай и Серенай, моля ви се, само ФЕМИР!!!

Общи условия

Активация на акаунт