Отговори
# 585
# 586
Оооо, Габи, това облъчване ми допада и то много. smile3521
Докато и други не го осъзнаят, и не ги впишат отново в нов проект, доста, ще търсят да се облъчат, но едва ли. И тъй, като това ми желания едва ли някога, ще се осъществи отново, то компромиса според мен, ще е в бъдещите им проекти да им партнират симпатични партньори, с които екранните двойки ако не да се харесат, то поне да се приемат от повечето зрителите безрезервно, защото от всички е невъзможно, но поне от болшинството.

# 587
# 588
За мен е съвсем естествено да спретнат изненада за РД на колега от сета, защото всички са такива.
И тъй като явно Серенай и в реала свири, и пее(не знам, предполагам) а и  Чаатай, и затова са решили точно такава да е изненадата.
Сори за качеството на снимките, но много рипаха и едва успях да ги фотна. Joy

# 589
# 590
# 591
# 592
Привет и от мен прекрасни слънчица  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 593
  • У дома :)
Привет Диди Hug Hug Hug Hug

# 594
# 595
  • Още у мъглата ...
Добро утро душички  Hug

ооо рано рано сте почнал пак Гаги маги,другия крокозъбел,Серка... и т.н  Sick кафето ми присяда все едно пясък пия  ooooh!  Joy Joy

гледах видеото сега еми нещо много пресилено ми се стори,не ме убедиха е изненадата си никак даже

А на мен накрая като почнаха да скандират, ми бяха като футболни фенове на стадион, пък даже и с ръцете, както го правят, и ми беше лекинко грубичко, иначе се почна нежно, но накрая го изкараха като агитка на футболен клуб  Mr. Green
Верче  Hug

# 596
  • Още у мъглата ...
Оооо, Габи, това облъчване ми допада и то много. smile3521
Докато и други не го осъзнаят, и не ги впишат отново в нов проект, доста, ще търсят да се облъчат, но едва ли. И тъй, като това ми желания едва ли някога, ще се осъществи отново, то компромиса според мен, ще е в бъдещите им проекти да им партнират симпатични партньори, с които екранните двойки ако не да се харесат, то поне да се приемат от повечето зрителите безрезервно, защото от всички е невъзможно, но поне от болшинството.

smile3521
С допълнение, че стига двете идиотчета да са съгласни, се ще се намери продуцент за общ техен проект, още повече като знае, че това е успешна двойка  Grinning Peace
Наде  Hug

# 597
Габи, ми нали Чаги си е футболен запалянко и именно той даде тон за песен както се казва в края на клипа....та затова ти се е сторило, че са агитка на футболен мач. Joy
Оххх, двете идиотчета.... Joy ама те са инатливи,  Rolling Eyes че и в реалита не искаха да участват заедно, а какво остава за нов общ проект, ooooh! не вярвам, а бих искала.

# 598
Здравейте на всички момичета кокиче да ви почерпя с по едно обедно кафе.

# 599
  • Още у мъглата ...
Габи, ми нали Чаги си е футболен запалянко и именно той даде тон за песен както се казва в края на клипа....та затова ти се е сторило, че са агитка на футболен мач. Joy
Оххх, двете идиотчета.... Joy ама те са инатливи,  Rolling Eyes че и в реалита не искаха да участват заедно, а какво остава за нов общ проект, ooooh! не вярвам, а бих искала.

Само как не развяваха и шалчета и баш щеше да се получи  Joy Joy Joy

Особенно едното, по-малкото, си е доста инатливо, макар, че за общите риалита, по-голямото се пъне  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт