Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 64 от 20.10 до 10.11.2013

• 45 973
  • 563
  •   1
Отговори
# 75
Dzuls   bouquet
И аз в очакване на хубави и намалени ботуши  Mr. Green

# 76
Последната ми придобивка са едни домашни чехли, които похвалихте тук.Какво да кажа - най-удобните чехли, които съм имала и след близо месец носене изглеждат така, както ги  получих.
Иначе  още се оглеждам за боти или ботуши.
Аз изглежда съм ги пропуснала, може ли линк?

# 77
  • София
Последната ми придобивка са едни домашни чехли, които похвалихте тук.Какво да кажа - най-удобните чехли, които съм имала и след близо месец носене изглеждат така, както ги  получих.

И аз си взех чехли които похвалиха тук, много удобни и си отговарят на номерата.
Но гледам, че вече са ги вдигнали https://www.javari.de/dp/B009M2GAL0 бяха по 9 евро.

# 78
  • София
И аз съм зациклила на детски ботуши. Миналогодишните Крокс засега й стават и ни харесват и на двете много. Само, че се пързаляха на снега и това ме възпира да взимам пак подобни. Иначе са много леки и пазят сух крака.
От тези Hi Tec имате ли впечатления? Много ми е важно да топлят. http://www.amazon.co.uk/Hi-Tec-Waterproof-O001440-052-01/dp/B005 … 3930&sr=1-304
Интересувам се и от Ukala. Добри ли са?
Коментирания Тrespass съм загледала също, но за зимата го мисля.

*Мариана*, каква материя са отвътре на ходилото, където е гума? Имат ли  пухкаво?

# 79
И аз съм зациклила на детски ботуши. Миналогодишните Крокс засега й стават и ни харесват и на двете много. Само, че се пързаляха на снега и това ме възпира да взимам пак подобни. Иначе са много леки и пазят сух крака.
От тези Hi Tec имате ли впечатления? Много ми е важно да топлят. http://www.amazon.co.uk/Hi-Tec-Waterproof-O001440-052-01/dp/B005 … 3930&sr=1-304
Интересувам се и от Ukala. Добри ли са?
Коментирания Тrespass съм загледала също, но за зимата го мисля.

*Мариана*, каква материя са отвътре на ходилото, където е гума? Имат ли  пухкаво?

Точно от тези Hi-Tec нямам, но имам от марката.
Малката ходи с техни ботуши вече 3 години. 3 години поред купувам тези . Лятото ги взимам, падат до 12 - 13 паунда. Гази до ушите в сняг. Няма локва, в която да не стъпи. Това са единствените ботуши, които не пропускат. Краката й са топли и сухи, дори не се потят. Та много съм доволна.

# 80
  • Бургас
Нещо такова №3 около 100 лв виждали ли сте
Скрит текст:
Тези са Рокпорт, но може и друга марка.

# 81
Момичета, искам сърдечно да ви благодаря за предложенията за бежови-нюд обувки от старата тема. Мисля, че намерих това, което търсех  Heart Eyes

# 82
  • Сф

Точно тези успях да хвана в немския Амазон за 34 евро за майка ми, направо е във възторг от тях.

Ауууу, завид завид  hahaha hahaha Да са й честити, на тази цена и аз бих ги отнесла  Simple Smile

# 83
  • Варна

И аз си взех чехли които похвалиха тук, много удобни и си отговарят на номерата.
Но гледам, че вече са ги вдигнали https://www.javari.de/dp/B009M2GAL0 бяха по 9 евро.
Миналата зима купувах пантофи на Fischer, не са мръднали, още един глас от мен. Simple Smile

# 84
  • Sofia
Благодаря за побутването с пантофите  Hug отдавна съм ги запазила в Мерклиста, но положението при мен вече е много належащо, та си пуснах 2 чифта от най-евтинките
За мъжовете няма ли някой изгоден вариант  newsm78 за широки краци  Mr. Green

# 85
Oki4, Casyopea B, аз взех УК 13 = ЕУ 32
Той сега носи 30, зимните ботушки са 31 (и мисля, че ще са му ОК), но тези взех 32, защото нещо ми се въртеше в акъла, че са умалени, а и гумени ботушки купувам +1  Peace , вътре доколкото мога да меря с ролетка е 19 см
Вътре са поларени, топлички, стелката и тя има тънко поларено отгоре, но не е мека, няма ектри като мемори пяна  Mr. Green
Ние няма да ги носим през зимата, ще се обуват 6-7 пъти за кратки разходки през локвите и ан пролет пак 5 пъти и до там. Така се научават, че имат специални ботуши за локви и само с тях проверяваме коя е най-дълбоката локва, с другите обувки ги обикаляме... уж!
Oki4, zа зимата тая гума нещо не ми вдъхва доверие  Naughty може и да не съм права, за сега мисля, че за децата е най-добре горетекс  Peace

Ани, ето тези пантофи наистина топлят http://www.lenavelur.com/ (клинки на артикули, че не може да се дава директен линк)
има и с пета за децата, и дамски и мъжки. Цена около 12-13 лева.

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 14:01 от *Мариана*

# 86
По въпроса за пантофите:вече половин година моето женско царство носи купени от аптека чехли на някакъв си Доктор Луиджи.Над 20 лв. бяха,но не са мръднали,супер комфортни и безшумни са!Пера ги редовно в пералнята на 30гр.Цветовете им са много хубави,тъмни,светли,всякакви.Умалени са с два номера,но това не е проблем при проба.Аз съм 39ти,а чехли си купих 41.Хубаво прилепват по крака,не са пантофи,но са дълбоки и фактически само петата остава открита.Никакво плъзгане!И не се чува суркане.
Такава набутка са пантофи и чехли,които се късат и деформират за 2 седмици.И евтини,и скъпи,все са боклуци Mr. Green.

# 87
  • София
Той сега носи 30, зимните ботушки са 31 (и мисля, че ще са му ОК), но тези взех 32, защото нещо ми се въртеше в акъла, че са умалени, а и гумени ботушки купувам +1  Peace , вътре доколкото мога да меря с ролетка е 19 см

Ани, ето тези пантофи наистина топлят http://www.lenavelur.com/ (клинки на артикули, че не може да се дава директен линк)
Благодаря Мариана   bouquet
Тия пантофи в София някъде продават ли ги, че и аз имам належаща нужда.

# 88

Благодаря Мариана   bouquet
Тия пантофи в София някъде продават ли ги, че и аз имам належаща нужда.

Не знам, чанти, знам, че продават, но пантофи... освен да ви пратя от Русе  Hug

# 89
Благодаря за побутването с пантофите  Hug отдавна съм ги запазила в Мерклиста, но положението при мен вече е много належащо, та си пуснах 2 чифта от най-евтинките
И аз така! hahaha Отнесох последните розАвки 41, иначе си ходя цяла зима с летните гумени чехлички на дупки(пак розови, естествено Joy ) и краката ми все ледени и все се оплаквам, но нищо не правя по въпроса. Ето, направих! bowuu

Общи условия

Активация на акаунт