Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 64 от 20.10 до 10.11.2013

• 45 953
  • 563
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Момичета, дали някъде може да се намери тази или тази чанта за около 30-35 евро?
На девойката най-много се хареса ето тази, но нещо много голяма ми се струва като гледам размерите.

# 16
  • България
Чакам тези: http://www.amazon.de/gp/product/B00A3PUMIC/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1
... разбира се намаления... Simple Smile

# 17
Момичета, дали някъде може да се намери тази или тази чанта за около 30-35 евро?
На девойката най-много се хареса ето тази, но нещо много голяма ми се струва като гледам размерите.

Имам първата.
Много е ефектна, но... След 1 месец носене й избледня цвета. Освен това, ципът й непрекъснато захапва подплатата. Адски се изнервям, защото вляза в магазин, аха да си отворя чантата да си извадя портмонето на касата и няма отваряне. Стои цялата опашка и ме чака.... а аз се боря с цип. Не е много голяма, но събира доста. Поне не изглежда голяма. Функционална е заради многото джобове. Аз от голяма почитателка на тази марка, няма да повторя. Рядко им падат цените, да не кажа, че не съм виждала за по-малко от 40 евро. Но 100  лв не си заслужава, съжалявам, че ги дадох.

# 18
  • София
Алекс, събира ли неща с големина формат А4?

# 19
Събира и повече. Голяма е, но е безформена, в смисъл - много е мека. Това е плат, който стои като торба.

# 20
Благодаря за новата тема!   bouquet
Някой поръчвал ли е тези или тези? Ако може за отзиви!  Hug

# 21
  • Под Сините камъни
В очакване съм на тези за малката
http://www.javari.fr/Les%20Trop%C3%A9ziennes%20par%20M%20Belarbi … refURL=/mythings/

Нямам наблюдения за марката ,но за тези пари и естествена кожа ме устройва .
Все още съм в издирване на тъмно синя чанта тип торба, естествена кожа

# 22
  • София
Благодаря за новата тема!   bouquet

Нищо не чакам, искам кодове за намаления и търся перфектния черен ботуш и някаква тъмна на цвят кожена чанта Laughing

# 23
Нищо не чакам и аз, освен намаления. Simple Smile
Кога намаляват повечко класическа черна обувка с тънък ток?. Simple Smile
Следя разни, ама все ми се иска и още да ги намалят.
Не че ми трябва по принцип, обувам такава обувка 2-3пъти годишно, а на всичкото отгоре имам 2чифта, които са ми омръзнали (обувани също 3-4пъти).

# 24
  • Бг
Джулс,   bouquet.

Нищо не чакам, но и от нищо нямам нужда.
Вчера се ровичках в Амазон и попаднах на тези Пиколинос, не им е точно сега времето, но пък са добре намалени. В черно, само 3 UK и 8UK, към 50 лева ще излязат с кода.

# 25
записвам се при вас, мерси за темата.   bouquet
нищо не чакам, но се оглеждам ако излезе нещо хубаво на сносна цена  Twisted Evil

# 26
Получих ги http://www.javari.de/Lurchi%20Maxy%2033-16036%20Unisex-Baby%20La … refURL=/mythings/
(бях се притеснила,че нещо закъсняха) ,номер 23 ,сладурски са.Това,което ме озадачи е че на техния стикер ,кожата отвън е отбелязана като изкуствена,а от описанието в сайта бях останала с впечатление ,че е естествена.

# 27
  • Sofia
Получих ги http://www.javari.de/Lurchi%20Maxy%2033-16036%20Unisex-Baby%20La … refURL=/mythings/
(бях се притеснила,че нещо закъсняха) ,номер 23 ,сладурски са.Това,което ме озадачи е че на техния стикер ,кожата отвън е отбелязана като изкуствена,а от описанието в сайта бях останала с впечатление ,че е естествена.

Кожата изглежда естествена, но заради неопрена най-вероятно е сложен този знак на самите обувки.

# 28
  • Варна
Някой случайно да може да премери стелка на тази марка детски сандалки около 31-32 номер или близките.

# 29
  • София
Получих тези Remonte с pratki.de. Пратката пристигна при тях сутринта, а след обяд беше натоварена за Бг. Няма обработка с дни след пристигането тук, по-удобни са ми като локация и цената им е 3 лв./кг. Габко директно ги забравям.
Сандалите са много удобни, отговарят до милиметър на дължина, стелката е много мекичка. Излезнаха ми 20 Е с кода за виза. Доволна!
Джулс, благодаря за усилията! Hug

Общи условия

Активация на акаунт