Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 64 от 20.10 до 10.11.2013

• 45 878
  • 563
  •   1
Отговори
# 285
  • на малък остров в океана
Мерси за отзивите, aniK. Моят крак е доста по-широк от твоя и няма да рискувам. Явно на намаления ще поръчвам 37 от другите модели, за да са ми конфортни.

# 286
Момичета, моля ви за мнение за тези Tamaris. Отговарят ли си на номера, стават ли за по-широко краче? Чудя им се от известно време...

# 287
Момичета, моля ви за мнение за тези Tamaris. Отговарят ли си на номера, стават ли за по-широко краче? Чудя им се от известно време...
Не са най-прекрасни отзивите http://www.amazon.de/Tamaris-Tamaris-ACTIVE-1-1-26404-21-Schlupf … en+Schlupfstiefel
Пише, че са твърде дълги за размера си, че са тънки и нескопосано направени.

# 288
Благодаря ти, Бижу!   bouquet Не се бях сетила да потърся отзиви в немския амазон. Отказвам се тогава от тези, продължавам да си търся зимни обувки...

# 289
# 290
При поръчки над 80 евро...

# 291
Аз взех от превозвача чантата Greenburry, купена от limango. Качеството го познавам от предишна чанта от марката, но каточели е прекалено изчистена за мен, малко по-делова  Confused СНИМКИ
Мен ме кефи чантата. Peace Цялата ли е кожена или долната част е велур, блещя се и не мога да преценя? А ти имаш много як обувен парк, пълен с акценти, така, че може и по-изчистени чанти да носиш, знам ли...  Mr. Green

# 292
  • Sofia

Нищо не ме грабва мен  Sick
Сабина, по-скоро прекалено "с форма", а аз напоследък по-безформени взимам, по-спортни каточели. Чантата е страхотна, цялата е кожена (cow leather) и много чисто изпълнена. Бях взимала една малка крос-боди от ВИПа и тогава се запознах от близо с изпълнението на Greenburry - много качествени  Peace Затова не се поколебах, когато я видях на много добра цена и с кода за новопоканен в limango  Peace Просто после взех да мисля, че ми е семпла и днес я взех вече предубедена  Embarassed

# 293
Търси се ботуш от такъв тип, който ще се ползва най-вече за планина. Препоръчайте нещо подобно, пробвано на сняг, което да не пропуска. Бюджетът е 70 евро.  bouquet

# 294

Нищо не ме грабва мен  Sick
Сабина, по-скоро прекалено "с форма", а аз напоследък по-безформени взимам, по-спортни каточели. Чантата е страхотна, цялата е кожена (cow leather) и много чисто изпълнена. Бях взимала една малка крос-боди от ВИПа и тогава се запознах от близо с изпълнението на Greenburry - много качествени  Peace Затова не се поколебах, когато я видях на много добра цена и с кода за новопоканен в limango  Peace Просто после взех да мисля, че ми е семпла и днес я взех вече предубедена  Embarassed

Ако още се терзаеш, сподели на лични за колко я взе и може и да те отърва от нея.  Hug

# 295
Anik, прощавай, ама тази Greenburry не е твоята чанта Embarassed

Аз тези с шипчетата ги нямам, имам другия модел с металните капсички Rolling Eyes За ботите Еърстеп иде реч.

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 18:55 от goddess

# 296
Днес взех от превозвача това съкровище MAZE http://www.amazon.de/gp/product/B00AUF9VU0/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1, това е черната кожена чанта "the чанта", както се казва Laughing Страхотна кожа, изпълнение, ценителите на марката ще разберат Peace Не знам обаче дали няма да се разделя с нея /още я мисля/, тъй като докато дочакам курса на pratki.de съгреших с друга черна кожена чанта и мисля че едната ще е излишна. Rolling Eyes

# 297
  • Бургас
Днес взех от превозвача това съкровище MAZE http://www.amazon.de/gp/product/B00AUF9VU0/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1, това е черната кожена чанта "the чанта", както се казва Laughing Страхотна кожа, изпълнение, ценителите на марката ще разберат Peace Не знам обаче дали няма да се разделя с нея /още я мисля/, тъй като докато дочакам курса на pratki.de съгреших с друга черна кожена чанта и мисля че едната ще е излишна. Rolling Eyes

Ооо, чудесна е!
Ако решиш нещо, имай ме предвид.  Peace

# 298

Ооо, чудесна е!
Ако решиш нещо, имай ме предвид.  Peace

Тц, тц, страшна е, наистина! Heart Eyes

# 299
  • До сърцето...
Уф, много сте лоши значи Crazy
Не издържах на чантената атака и си подарих ето тази чанта Greenburry . Дано да е толкова готина, както изглежда на снимката  Hug

Това ревю ми разреши колебанията:

Общи условия

Активация на акаунт