Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 64 от 20.10 до 10.11.2013

• 45 958
  • 563
  •   1
Отговори
# 300
the ant has...остави готините ботуши да изпъкват и недей им търси чанта в същия цвят. Най-много да е кавява, пък и друг цвят да е и да я комбинраш с друг аксесоар ще стои много добре, пък ботушите са достатъчно "тежки" за да нямат нужда от комбинации  Peace

Ани, тази кафявата чанта не е лоша, но за човек, който има само 1 кафява кожена чанта: качество и 2 нюанса, за да пасват на почти всичко. Ти кафеви имаш по-хубави, носи си ги тях, тази я дай на някой, който ще я носи по-често от теб  Hug

Влюбената, дай реални снмки на Maze-то, моля  Praynig много хубава изглежда  Heart Eyes ако не е тайна на колко я взе? И сега нямам търпение да покажеш другата, която чакаш тези дни, щом мислиш тази да отпадне...

Radika, честито и на тебе! Кой цвят взе? На телефона го виждам тъмно сиво аз

# 301
  • До сърцето...
Radika, честито и на тебе! Кой цвят взе? На телефона го виждам тъмно сиво аз

Тъмнозелена

# 302
  • Варна
Малко офтопик по темата за чантите,но нали се замисляме и за коледни подаръци...
Тези чанти ги има в един БГ сайт-Secret zone-на много по-ниска цена.Аз купих една с ирис и колан за предстоящ рожден ден,ест.кожа,артистични,веселки.Не знам как са като качество,надявам се ок,иначе ще се връщаме.
... Знаеш, че ми е слаб ангела  Embarassed ooooh!
Знам си те  Hug.Обаче те много някакси...детски,максимум тийн ми се виждат с тия цветенца и пеперудки.Иначе тая,дето я поръчах,е с вграден органайзер направо,та дано не се губят повече портмонета,телефони,ключове при бъркане и сменяне.

Къде влязох и аз точно сега в темата. ooooh! Поръчах една, дано са хубави наживо. Party

# 303
Дадохте по 300 лв за тези чанти ли Thinking
 Crazy Луди жени Peace

# 304
Къде влязох и аз точно сега в темата. ooooh! Поръчах една, дано са хубави наживо. Party
А дали видя, че тук същата е 80 лв?

# 305
  • Варна

Да, оттам я поръчах. Mr. Green Просто я показах от сайта, от който и Ани я е показала, че го отворих. Party

# 306
# 307
  • Sofia

Да, оттам я поръчах. Mr. Green Просто я показах от сайта, от който и Ани я е показала, че го отворих. Party

Peace Дааааа, защото в secretzone без регистрация не се виждат  Peace Аз затова постнах от оРГиналния сайт  Peace

# 308
За всички, които проявиха интерес, Maze-то ще си има нов собственик Peace
Марианче, тази която поръчах е Релиджън от АСОС - http://www.asos.com//Religion/Religion-Leather-Slouchy-Laser-Cut … .aspx?iid=2631443, нямат нищо общо, но мисля че тази ще ме изкефи повече, а и имам подобна форма на Maze-то Peace

# 309
Марианче, тази която поръчах е Релиджън от АСОС - http://www.asos.com//Religion/Religion-Leather-Slouchy-Laser-Cut … .aspx?iid=2631443, нямат нищо общо, но мисля че тази ще ме изкефи повече, а и имам подобна форма на Maze-то Peace
Една подобна бежова умувам от 10 дни, да вземем да се вземем накрая... Отивам да разгледам приложението 'и в едно албумче Flutter

# 310
  • София
Малко офтопик по темата за чантите,но нали се замисляме и за коледни подаръци...
Тези чанти ги има в един БГ сайт-Secret zone-на много по-ниска цена.Аз купих една с ирис и колан за предстоящ рожден ден,ест.кожа,артистични,веселки.Не знам как са като качество,надявам се ок,иначе ще се връщаме.

... Знаеш, че ми е слаб ангела  Embarassed ooooh!

Знам си те  Hug.Обаче те много някакси...детски,максимум тийн ми се виждат с тия цветенца и пеперудки.Иначе тая,дето я поръчах,е с вграден органайзер направо,та дано не се губят повече портмонета,телефони,ключове при бъркане и сменяне.

Може ли да дадеш линк на чантата с вграден органайзер.

# 311
Нашата е тази.Разгледай картинките.
Другата,над която разсъждавах тази.
И за зелената се колебаех.
Виж само да не е изтекла кампанията в сайта,който посочих,че иначе са доста скъпи.

# 312

Май много хора ще сме с една и съща чанта.

# 313
  • Sofia
Нашата е тази.Разгледай картинките.
Другата,над която разсъждавах тази.
И за зелената се колебаех.
Виж само да не е изтекла кампанията в сайта,който посочих,че иначе са доста скъпи.

Зелената ми хареса и на мен  Peace За девойче бих гледала и другите с цветята  Peace

# 314
Зелената ми хареса и на мен  Peace За девойче бих гледала и другите с цветята  Peace
Нашата е с ирисче.Зеленият цвят ми е любим,обаче имаше разлика в нюанса на сайта на чантите и на СЗ.Поколебах се и се отказах.
Дадохте по 300 лв за тези чанти ли Thinking
 Crazy Луди жени Peace
Абсурд  Stop Моята е 88,90 с доставката.Все пак е ест.кожа,трудно ще намеря по-евтино.

Общи условия

Активация на акаунт