Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 64 от 20.10 до 10.11.2013

• 45 955
  • 563
  •   1
Отговори
# 495
MiRa^,много ти благодаря за отговора! Поръчах ги!  bouquet
Паршум,страхотни ботушки,със здраве да се носят!

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 19:18 от sasi6

# 496
Цитат на: MiRa^ link=topic=743980.msg26601566#msg26601566

Аз скоро се връщам на работа, та за офиса си търся ниска удобна обувка на ток. Пуснах тези Кларкс [url
http://www.javari.de/dp/B005PWP0OE[/url] . Някой с мнение за тях?

Имам тези - на платформа,иначе муцунките са им еднакви. Много съм доволна, супер удобни са.

# 497
  • Варна
Ще се запиша само със спам, че нищо не чакам, но ПаршуМ, няма такъв ботуш! Страхотем, ефектен, прекрасен, чудесен, красив и... искам да чакам и аз такъв!!! Хайде намерете го от някъде!
Да са ти честити!

# 498
Чехлите Fisher са хубави и добре изработени на външен вид, но не са топли, а са от памучен тектил. Харесва ми, че подметката има дупки за проветряване като при Геокс. Не са подходящи за висок свод. Малко ме притискат и не вярвам да се отпуснат, иначе са широки и си отговарят на размера. Не си обяснявам, защо толкова широки при пръстите чехли, са направени толкова ниски при свода. Rolling Eyes

# 499
Чехлите Fisher са хубави и добре изработени на външен вид, но не са топли, а са от памучен тектил. Харесва ми, че подметката има дупки за проветряване като при Геокс. Не са подходящи за висок свод. Малко ме притискат и не вярвам да се отпуснат, иначе са широки и си отговарят на размера. Не си обяснявам, защо толкова широки при пръстите чехли, са направени толкова ниски при свода. Rolling Eyes

Подкрепям. Ще трябва да си търсим и топли за зимата, а тези да останат за пролетно-есенния сезон  Laughing Crazy

Пак да питам, някой да е срещал мъжки чехли, номер 41 , изгодни?

# 500
Цитат на: MiRa^ link=topic=743980.msg26601566#msg26601566

Аз скоро се връщам на работа, та за офиса си търся ниска удобна обувка на ток. Пуснах тези Кларкс [url
http://www.javari.de/dp/B005PWP0OE[/url] . Някой с мнение за тях?

Имам тези - на платформа,иначе муцунките са им еднакви. Много съм доволна, супер удобни са.

Аз имам ниските балетки 39.5. Сега поръчах модела с платформата, но от набук- цената им е също около 27 евро. А тези с токчето изглеждат също много добре, но ми прави впечатление, че нямат половинки. Аз поръчвам 39.5 от марката, а тези нямат половинки. Не знам като номерация как са. Иначе те разбирам много добре за "работните" обувки.
Аз си купих скоро от магазин офлайн такива-
http://www.stil99.com/%D0%95%D0%B6%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2 … B0-M11553.bg.html   Търсех си подобни в сайтовете от толкова време и не пуснаха на сносна цена. А в тези съм влюбена- удобни и много хубави за мен, дано са и здрави.

# 501
Дами, знаете ли евтин начин да се върнат обувки до Германия?
С цените на БГ пощи почти се обезсмисля операцията..
Примерно някой като Гъбко, но да работи и в двете посоки?

# 502
Май няма по-евтин начин от пощите. Габко и да се съгласят,ще е по-скъпо.
Пробвай в темата за размяна да ги пуснеш.

# 503
ДобрУтро стоножки Simple Smile

Днес ще си платя червените кубинки AIRSTEP от BuyVIP- а, защото исках да съм сигурна за номера  Peace.

ПаршуМ, каква дата за доставка ти дават от ВИП-а? Да знам дали да се притеснявам, че моята е 26 - 28 ноември  Thinking
Ботушите са "БОТУШИТЕ", честито Simple Smile

# 504
От няколко дни се ровя по сайтовете, но така и не можах да си харесам черни високи сникърси. С хубава цена, естествено. Всичко, което харесах е над 100 евро.
И в пристъп на нерва вчера поръчах едни такива G-star и то с № по-големи от моя си. По принцип нося ЕU 38, но от UK номерацията 5,5. Поръчах 6 и дано да не са ми много големи. Някой дали ги е купувал, отговарят ли си?

Относно домашните чехли, горещо ви препоръчвам тези български Spesita. Много топли, удобни, имат модели и с ортопедично ходило. Гледах, че в продавалника има няколко продавачи, които ги предлагат. Иначе ако някой от Пловдив се интересува, може да ми пише налични, къде да отиде да ги види и мери.

# 505
  • София
Здравейте, за италианския buyvip, дали има код за намаление?Ще съм  много благодарна, ако някой ми сподели на лични.Хубав ден!

# 506
  • Варна

И в пристъп на нерва вчера поръчах едни такива G-star и то с № по-големи от моя си. По принцип нося ЕU 38, но от UK номерацията 5,5. Поръчах 6 и дано да не са ми много големи. Някой дали ги е купувал, отговарят ли си?
По принцип G-star са уголемени леко, мисля, че щом номер нагоре си поръчала ще ти хлопат доста.

# 507

По принцип G-star са уголемени леко, мисля, че щом номер нагоре си поръчала ще ти хлопат доста.
Значи да си подготвям стелки и дебели чорапи отсега  Sad. Благодаря за отзива Blush

# 508
  • Austin,TX
The ant has... , на мен ми дадоха 28-29.11  Peace, от италианския ги купих  Wink.
goddess , sasi6 ,cucurbita pepo Hug, Благодаря и на вас  Heart Eyes
Greene , и аз съм на мнение като Toni_baraboni, че G-star -а са леко уголемени. Аз съм №37,5 и от тях №37 са ми свободни за боти/ботуши.

# 509
  • Там, където ме обичат
Относно домашните чехли, горещо ви препоръчвам тези български Spesita. Много топли, удобни, имат модели и с ортопедично ходило. Гледах, че в продавалника има няколко продавачи, които ги предлагат. Иначе ако някой от Пловдив се интересува, може да ми пише налични, къде да отиде да ги види и мери.
Разгледах каталога им и си харесах някои неща. Тояно такъв вид подметка избирам, но последните много бързо се скапаха, не помня марката.
Тези Спесита, дали някой ги е виждал в Сф?

Общи условия

Активация на акаунт