8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 732
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 105
Дори професионалните спортисти не се трудят 24/7. Обикновено отнема сумарно няколко часа седмично  Simple Smile

Мда, сумарно към 40, а в някои периоди може и повече  Wink

# 106
И кой определя кое тяло е атрактивно? Въобще на някого дали му хрумва, че целта на една жена може да е съвсем различна от това тялото й да е атрактивно и да я харесват мъжете? Може например да иска тялото й да й служи оптимално и старанието да е насочено в тази посока и просто да изглежда добре, а не непременно секси.
Мен примерно би ме потискало ако не мога да затичам, без да си оплезя езика, ако не мога да клекна да поиграя с детето си и да си вържа обувките, да не мога да преплувам и 5 метра, без да потъна. Ако имам походката на Робокоп, вместо на розовата пантера. Ако мога, дори и със сланини и целулит, значи съм си съвсем, съвсем добре  Sunglasses И не ми пука дали ще съм атрактивна на лудата с кантарчето и сантиметъра.

# 107
  • София
В една друга тема бяха показани снимки как трябвало да изглежда "идеалното" стегнато тяло, спиращо дъха на мъжете.
Ала мис фитнес и почти мис културизъм.

# 108
Тъпото е, че жените или са прекалено загрижени за тялото си (килограмите), или пък прекалено малко. Много рядко се среща умереност. Една част от моите познати имат дневен порцион, с който заек би умрял от глад, като някои от тях спортуват прекомерно, а други - въобще. Болшинството от останалите пък все едно са вдигнали бялото знаме пред затлъстяването и плюскат като за световно. Наистина си има ген, метаболизъм и т.н., ама като си знаеш лошите гени и бавния метаболизъм, шоколадите, вафлите и пр. би трябвало само през витрината или по рекламите да ги гледаш през повечето време.

# 109
Ето, това е една жена

Скрит текст:

която в стремежа си да е слаба, откровено погрозня.
Иначе, "интересни" мнения има в темата.....    Laughing

# 110
Ето, това е една жена

Скрит текст:
Нос и зъби...

# 111
  • София
Да се разберем - говорим за дебеланки или за дебелани?! Втората категория ми е стряскаща, признавам си.  Peace Особено като ги видя да набиват мазни баници и хамбургери.

# 112
Дебеланки уж е по-малко обидно, но говорим за едни и същи жени. Според мен не е по-малко обидно, а даже повече, защото показва и едно снизхождение, което показваме към тези, които сме сигурни, че превъзхождаме. Тя може да е много умна и красива, обаче е дебела, а аз не съм, така че може да сме приятелки.

# 113
Да се разберем - говорим за дебеланки или за дебелани?! Втората категория ми е стряскаща, признавам си.  Peace Особено като ги видя да набиват мазни баници и хамбургери.
Аз се стресирах, когато видях на плажа две жени, приличаха на майка и дъщеря, и двете бяха над 120-130 кг, напълно безформени, набиваха тортила-чипс от най-големите пакети. Може да им е бил въглехидратния ден пък, знам ли.

# 114

Възмущавам се и протестирам това да бъде наричано статия.
"Четете и ще се убедите сами", че това е шедьовърът Ode to a Small Lump of Green Putty I Found in My Armpit One Midsummer Morning, само че в проза.

# 115
  • Kопенхаген
Няма такава злоба и ненавист към пълните жени лъхащи от някои мнения. Защо не се приеме за нормално, че и пълните жени може да са перфектни сами по себе си?
Пълнотата за едни може да е ген, за други болестно състояние.

На колко от вас им се е налагало да се борят с нежеланите кг било след бременност или поради други причини?

Преди време в тема, в която се бяха изправили пълни срещу слаби, беше качена една снимка на БГ мами на някакво събитие е между тях нямаше супер манекенки, а бяха обобщени като дебели и не поддържани с хилещи се емтикони.

Слабото тяло изисква хранителни лишения и активност. Повече от сигурна съм, че само на няколко от тук слаботата им е заложена генетично.

За останалите може поименно от темите за диетите и т.н.  Grinning

# 116
Аз перфектността я свързвам със златния стандарт от някаква норма. Т.е., нещо, което е извън нормата, за мен няма как да е перфектно, а винаги е или недостатъчно, или в повече. В този смисъл нито пълните, нито прекалено слабите хора са перфектни.

# 117
  • В Космоса
И аз се чудя, защо се долавя злобица отправена към дебелите, след като ние сме слаби и не сме застрашени от тях!? Thinking

М/у другото, Мадам, и аз бях пуснала  снимки с много бг мами на куп, но не за да им се подиграя, а за да покажа реалността, защото някои живееха с в съвсем друга. Снимките бяха първите, които намерих, не съм ги подбирала да са по-пълни жените. И аз в ежедневието си попадам точно на такива като ходя да вземам детската кухня.

# 118
Не го казвам с лоши чувства,но според мнението на лекарите,пълнотата ако не е болестно състояние след време води до болестно състояние  Peace

# 119
  • Kопенхаген
кукумицинка, нормата за едни може да е 50/ 170 за други 80/160...

Акаша, тогава не разбирам претенциите на някои тук.

Защо, ако е пълна ще се отрекат от нея като роднина и приятелка ли?

Света върви към тотално затлъстяване...

Ще ми се поне веднъж да присъствам на една форумска среща, за да ви видя какви ,,грации,, сте  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт