8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 687
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 15
Стереотипите са необходимо зло, но можеше и поне мъничко реална аргументация да се извади.

Peace Статията е безумно тъпа, коментирахме я преди време в една друга тема. А най-жалкото в случая е, че е написана от жена - очевидно повърхностна и лишена от всякакъв здрав разум, за да не си дава сметка колко унизително е подобно отношение към жените като цяло, не само към веселяшки одумваните "дебеланки"  Stop

# 16
  • тук-там
Цитат на: Мадам Дьо Помпадур link=topic=744021.msg26444234#msg26444234
[size=7pt

1. С тях се говори лесно.

2. Те няма да ви засипват с капризи и изисквания.

3. Те са по-обичливи и верни.

4. С тях винаги е забавно.

5. Те ще дойдат с вас навсякъде.

6. Те не са комерсиални.

7. Шеметен секс.

8. Вкусна храна.
[/size]

Явно мъжете вече търсят непретенциозна жена (2), която ще ги гледа в очите като кученце (3), нямащо претенции към словесния бъркоч, който бълват (1), няма да има нищо против да живее в мизерната квартира, която може да си позволи (5), знае, че скъпите неща няма да я направят по-хубава(6), и винаги може да се пошегуват за нейна сметка(4), защото всяка вечер числото 69 (7 )освен с телесна миризма е  вдъхновено и от благоуханието  на джолан с кисело зеле и чесън-8

Добре, че все още мъжете около мен искат друго! Peace
Иначе....не бих се жертвала. newsm78

# 17
Кой ли глиган в анцуг я е писал тази статия... ooooh!
Статията е пълни глупости на търкалета... Изключително унизителна и обидна за дебеланките- вземете си жена втора качествто едва ли не, няма да изисква много от вас...  ooooh!

# 18
Някой пак яко се е депресирал и избива комплекси Simple Smile
Буке, тези дебеланки може да имат милиони харесвания, но дали природата е съгласна с това, че по добре е да си дебеланка ? Всички знаем какви са последствията от това да си дебел  Peace

# 19
  • Kопенхаген
Лишаващите се умишлено от храна в името на перфектното тяло, озлобяват и гледат лошо на света поради недостига на важни хранителни вещества.
  Grinning

# 20
Защо мислиш, че трябва да се лишаваш от храна за да си елегантна ? И честно казано предпочитам гледката на жена ядяща само салата, отколкото тъпчеща се с каквото и попадне  Peace

# 21
Лишаващите се умишлено от храна в името на перфектното тяло, озлобяват и гледат лошо на света поради недостига на важни хранителни вещества.
  Grinning

Това изобщо не е вярно  Naughty

# 22
Аз не разбирам... Как точно една пълна жена ПРЕЧИ на една слаба, красива, и със самочувствие? Защо винаги в такива теми се стига до обиди, нападки, присмех и скандали?
Щом мъжете харесват слаби, спортни и поддържащи се жени, значи проблемът е никакъв - повече пълни жени, по-малко конкуренция - това е чистата математика. За да се сипе толкова жлъч по "дебеланките", значи нещо не е съвсем така. Нямам представа какво, както и не разбирам защо уж добре изглеждащи жени имат нужда непрекъснато да повдигат самочувствието си, осмивайки другите. Неувереност ли е, комплекси ли - обяснете моля. С какво точно ви ПРЕЧАТ пълните жени и хората, които си падат по тях  Thinking

# 23
  • SA
при все, че всичките ми познати мъже казват, че си ''падат'' по слаби, факт е, че всички движат с поне над 80 кг.

Това да не е в Щатите ?

# 24
Абе, познавам такива гадни и подли дебелани (една със сигурност), че направо ... При това красиви - има много красиви и дебели жени

Не може да се обобщава на ниво външен вид, но сред приятелите ми, които са много пълни наблюдавам две черти: 1.  липса на откровеност относно изразяване на емоции--има нещо фейк понякога. Не си казват каквото им е на душа, а каквото искаш да чуеш. и 2. склонност към емоционално манипулиране. Един то най-добрите ми приятели е дебел и колкото и да е готин и да си го обичам си ги има тези две черти. Но пък наистина средно са по-забавни личности и по-добре усещат как да се харесат. За мен това са компенсаторни механизми.

п.с. аз самата не съм първа слабост Wink

# 25
Има жени, които не само,че са комерсиални, капризни мрънкалници, които не обичат да готвят и не правят шеметен секс,ами на всичкото отгоре са и дебели! Вероятно защото са скрити в сланина зли анорексички. 

# 26
Аз не разбирам... Как точно една пълна жена ПРЕЧИ на една слаба, красива, и със самочувствие?

Никак, ако всичко е като изброеното. Но: слаб не е равно на красив, а слаб и красив не е равно на самочувствие, така както и дебел не е равно на грозен и потиснат. Но това е ясно, мисля.

Извън това, дебелата жена би могла да издразни слабата с това, че не ѝ дреме за външния вид и яде с удоволствие. Ако става дума за дебела и щастлива жена, съпоставена със слаба и невротизирана такава. И така до утре с разни теоретични типове. Mr. Green

# 27

Имам приятелки, които са пълни и честно казано ме отвращават с хранителните си навици, така че не виждам как бих могла да се дразня от неща, които ме отвращават  Peace А жена, която не се подържа и не държи на външния си вид още повече  Mr. Green

# 28
  • Costa Rica
  Grinning
По-скоро заради липсата на удоволствия Wink

# 29
Сред изброените в статията причини не видях нито една, която да има реална връзка с дебелината.

Общи условия

Активация на акаунт