8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 788
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
Еййй, Каси взе, че успя да вмъкне "нормална", между слаба и дебела. Алилуя!  Laughing

# 1 621
  • Kопенхаген
Не визията на Мамасита, а поведението й издразни тук. Визията й си е визия на нормална жена- нито пълна, нито дебела, нито грозна, нито красива. Обикновена жена около 30-те. Но заявките й, хвалбите и начина, по който се опитва да уязви и обиди пълните, ядоса всички ни.
Има хиляди намини да кажеш, че ти си слаб и готин, а дебелите са болни и грозни.

Сега, откровено понякога преигравате с това "хубава си", "прекрасна си", особено, ако снимката е на форумска харпия, скинвате се от комплименти, което зверски тъпо.

Точно и ясно bouquet

Младите, които гледам напълзяха от скоро има какво да учат  Grinning

# 1 622
Приятно ми е е съвсем реална жена- хубава, нежна и умна при това.

Клеми, нормалната жена е слаба, слабостта има различни измерения. Писах го и вчера.

# 1 623
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък искам да видя Шантал. Мисля, че тя ще е още по-впечатлителна. Шанталдай нещо де, русо маце такова.  Hug

Според мен Шантал и Приятно ми е са образи химери тук. Това, че от време на време пускат по ухо, крак, задник и цица не означава, че реално са техни притежателки  Mr. Green

Аз пък не съм така подозрителна. Кой би тръгнал години наред да захранва форумските клюкини с чужди снимки?

# 1 624
  • София

Клеми, нормалната жена е слаба, слабостта има различни измерения. Писах го и вчера.
Т.е. щом си писала, че е нормална, значи я намираш за слаба, така ли да чета?  Laughing

# 1 625
Слаба е, да, една идея по-нагоре и ще бъде вече в категория закръглена.
Просто такава й е структурата.

# 1 626
  • Kопенхаген

Хм... а тук освен по латинските и сентенции в подписа, по нищо друго не и се признава  Thinking

Надявах се, да се е усетила ирония в публикацията ми...

# 1 627
  • Kопенхаген
Аз пък искам да видя Шантал. Мисля, че тя ще е още по-впечатлителна. Шанталдай нещо де, русо маце такова.  Hug

Според мен Шантал и Приятно ми е са образи химери тук. Това, че от време на време пускат по ухо, крак, задник и цица не означава, че реално са техни притежателки  Mr. Green

Аз пък не съм така подозрителна. Кой би тръгнал години наред да захранва форумските клюкини с чужди снимки?

Аз пък се чудя, как години наред веднъж не се показаха в целия си блясък, а захранват форумските клюкини с телесни части  Grinning

# 1 628
Аз пък вярвам на Шанталчето и съм сигурна, че е точно такава, за каквато се представя!  Flutter

# 1 629
Аууу, кога се е показвала Мамасита....да изпусна такава гледка...)

# 1 630

Мирама, чакаха те преди 20-тина стр. да пуснеш снимка.

# 1 631
Ква Мирама, бе?! Ей, партизанко!

# 1 632
Показа се , нищо чудно и още да си стои линка по- назад в темата.

# 1 633
Синигерче , ти ли си на аватара ? Wink

# 1 634
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Аз пък се чудя, как години наред веднъж не се показаха в целия си блясък, а захранват форумските клюкини с телесни части  Grinning
Въпрос на личен избор Peace. Иначе Богинята ако пусне снимка тук, ще трябва да се измислят нови епитети, защото "прекрасна" не стига.

Общи условия

Активация на акаунт