8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 722
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 300
Не е въпрос на съвършенство, а дали се опитваш да вървиш в позитивна посока.

Да се отпуснеш и да си кажеш- ми аз съм си дебела, показва дефект, който
е по-неприятен от моя нос.

А аз проблема с моя нос съм го решила, просто изгледах всички филми на
Том Круз и си изработих метод, с който да си позиционирам муцуната така,
че общото впечатление да е за интересно лице с интересни сенки:)

# 301
Какво става тук, защо толкова народ се е събрал.... Shocked Какво съм изпуснала ?:

Глиганите...

# 302
Какво става тук, защо толкова народ се е събрал.... Shocked Какво съм изпуснала ?:

Глиганите...
...Ни нападнаха??

# 303

Глиганите...
...Ни нападнаха??

Ъхъм, имат непоносимост към носорози...

# 304
Цитат на:  link=topic=744021.msg26452256#msg26452256 date=1382358991

а другите с орлови носове и др. природни недадености да се разхождат на воля.

Тези не би ли следвало по- скоро да летят?  Thinking

Дами, засрамете се! Излезте от фауната и елате при мен, във флората.

# 305
  • n/a
Цитат
цялата човешка общност ще се килне в кофти посока.
А, тя вече се е килнала.А за съжаление, килването няма нищо общо с кг.Щото, ако имаше, можеше да се изправи.А така, няма надежда.И все повече ще се килва...без надежда за изправяне.

Има общо И с килограмите.

# 306
Чакаме най-накрая да пуснеш твоя лик и да ни сразиш веднъж завинаги.    Grinning
Та дано най-накрая се свърши с тез, тъй люти теми, след като всички разберат, че никога не могат да са съвършени като теб.     Hug

# 307
Да Краси, така е. Но аз все пак съм човек,  не Богиня.   Wink
Моя най-дебел перод е 60 кг. Не мога повече, тялото ми не е устроено да качва повече някак си, не знайно за мен как.
И за да оставите носа на Мамасита, идвам разбира се  на помощ  Sunglasses

# 308
  • в рока
 Laughing Laughing Laughing

За темата беше ясно,че ще вземе подобен уклон.Все повече ме шокира категоричността на Мамасита.Толкова безусловно да вярваш ,че мнението ти е безгрешно и меродавно...

Почват  да се цитират килограми,номера на дънки...Знаем,знаем,че ССФ е слаба,висока,спортуваща ,перфектна.
Тук-таме по някой крив нос,но не е болка за умиране

# 309

Дебелите с орлови носове где да се скрият?! Grinning

Знам ли, зад някоя секвоя или баобаб  Mr. Green Но хубавото е, че шансът да са алкохолици, е малък, щом са дебели.

# 310
Чакаме най-накрая да пуснеш твоя лик и да ни сразиш веднъж завинаги.    Grinning
Та дано най-накрая се свърши с тез, тъй люти теми, след като всички разберат, че никога не могат да са съвършени като теб.     Hug

Хайде, Шанти, Шанти, Шанти  Peace

# 311
Кукумици, има и дебели алкохолици, споко.
Познавам един такъв - той е дебел именно защото прекалява с алкохола. И болен също. Писаха го умрял даже, ако продължава да пие, ама той напук оживя и продължава да пие.
От него научих как се лекува махмурлук с 200 гр. водка на гладно.

# 312
  • Fort Worth, TX
Няма да е в този живот да видим г-жа перфектна.

# 313
  • София
А аз проблема с моя нос съм го решила, просто изгледах всички филми на
Том Круз и си изработих метод, с който да си позиционирам муцуната така,
че общото впечатление да е за интересно лице с интересни сенки:)
Не, не мисля.

# 314

(Хайде сега, голям нос, моля ви проявете въображение... Rolling Eyes, като Сирано)
Френскоговорящите да се посмеят - останалите, да прелистят книжката и да си припомнят монолога за носа.

Общи условия

Активация на акаунт