8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 762
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 60
Еми да, ето го надарения татко, кефи се и на такива и на онакива...широко скроен човек. Харесва си извивките.

# 61
Никой не го е оспорвал това, OX'AMAH.
Дори бих казала, че по-скромно изглеждащите жени са по-щасливи и им върви повече в любовта. Докато "Уау- мадамите" все сменят "съвършен"след "съвършен" и все нещо липсва. Дори на въпросната Тамара, която е прясно женена и бременна, предната й връзка завърши с изневяра от страна на годеника й. Сексапилна, богата- ама не случила на мъж, а на боклук...
Единственото важно е една жена да се чуства добре в кожата си, колкото и кг-ми да тежи  Peace

# 62
Мани я Тамара. Нея не я знам и не я мисля, ама ми беше гадно за Ума Търмън на времето. Нея си я обожавам.

# 63
А защо минусите не са посочили в тая статия? Дебеланката повече яде и за бюджета на мъжа ще е зле,освен това пълните жени са по-зле със здравето като цяло и изобщо не е вярно,че дебеланките са по-добри по характер.
Аз колкото такива познавам,ми се струват злобнички.

# 64
Aйде и аз между шамарите Wink  Имаме една съфорумка на която завиждам! Тя е дебела ( не едра,не закръглена....дебела си е), има доста деца ( това е такава глупост ама не искам да я разкривам Rolling Eyes ) , не е хубава и в лице...... Има перфектно семейство и (според постовете й ) отличен сексуален живот! Мъжа й е доста симпатичен Wink
Та килограмите, явно не са проблема Wink

# 65
Мнооого глупава статия ooooh! И обидна, не разбирам "рекламират" ли "пухкавелките" или тотално ги заплюват.

Причината е, че вместо да се контят пред огледалото... са напълно наясно, че не са перфектни, затова и няма да очакват мъжът до тях да бъде такъв... В главата им не се върти как да забият някой с повече мускули или с по-скъпа кола (един нали се е вързал), може да сте спокойни, че те са отдадени само и единствено на вас... За нея е по-важен приятният момент вместо добрия външен вид... Тя знае, че не е стока за този пазар... Пухкавелките наистина се наслаждават на храната. И най-важното – в големи порции.

Щом си с повече кг, значи не се поглеждаш в огледалото, ядеш в големи порции и нямаш право на претенции към половинката, защото не си стока. Какъвто и селянин да ти се навие, не може да го изпускаш.

# 66
  • В Космоса
Едва ли това са причините да се хване дебеланка за гадже. Но е факт, че дебеланките се гаджосват и хич не им дреме на сланинките даже. Crazy

# 67
Била съм и слаба, и дебела, и пак слаба...и все толкова проклета. Simple Smile
Не ми е липсвало внимание.

# 68
Истината е, че затлъстяването не е привлекателно. Фактът, че има много дебели и/или грозни хора, които са щастливи и имат хубаво семейство, говори единствено, че притежават някакви други ценни качества, въпреки че не изглеждат добре. А не, че са щастливи или, че половинката до тях ги е избрала, защото са дебели и/или грозни.

# 69
Едва ли това са причините да се хване дебеланка за гадже. Но е факт, че дебеланките се гаджосват и хич не им дреме на сланинките даже. Crazy

Да бе не им дреме Simple Smile за това ли има толкова теми за отслабване Simple Smile
Покрай мен имам две приятелки, които решиха да отслабнат и то драстично! Едната отслабна 40 кила и от комплексирана дебеланка се превърна в жена с  огромно самочуствие.   Peace

# 70
  • В Космоса
Има и непукистки, които са се примирили и са съумяли да се харесват такива каквито са. Мен ме кефят такива, някак една пухкава лъчезарност струи от тях. Grinning

# 71
Има и непукистки, но ако предложиш на дебеланките да станат финни фиданки поне 90% от тях ще се съгласят от раз, докато ако предложиш на една фиданка да стане дебеланка 100% ще ти откажат  Mr. Green

# 72
  • София
О, аз се обзалагам, че след тая тема на дебеланките ще им се стори чудесна статията.

# 73
Е, ако мъжете си умират за дебеланки, тогава защо жените имат мания за отслабване?

Статията е тъпа и повърхностна.

Най-хубавите жени са тези, които харесват и обичат себе си без значение колко кг са.

# 74
  • София /Абсурдистан
Какъвто и селянин да ти се навие, не може да го изпускаш.
Eeе не ...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт