8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 772
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 30
Лишаващите се умишлено от храна в името на перфектното тяло, озлобяват и гледат лошо на света поради недостига на важни хранителни вещества.
  Grinning
Доста често това са пълни жени. А ако от диетите няма ефект, озлобяването е още по-страшно.

# 31
Лишаващите се умишлено от храна в името на перфектното тяло, озлобяват и гледат лошо на света поради недостига на важни хранителни вещества.
  Grinning
По-скоро заради липсата на удоволствия Wink

Защо непременно свързваш слабата жена с гладуване ? и защо свързваш  удоволствие с ядене ?

# 32
Извивките Heart Eyes ,а иначе изброените причини са свързани с това,че повечето мъже търсят клъощавото,поставяйки пълничките жени в позиция,в която трябва да се борят за вниманието и обичта на половинката си.Ако жените с повечко килца бяха на мода,статията сега щеше да се казва ''8 причини да си хванеш анорексичка за гадже''  Laughing

# 33
Такива статии са обидни за жената и за интелекта.

Освен това мисля, че жените трябва да се подкрепяме взаимно, а не да се ръфаме, още повече пък за такива глупости като процент мазнини в тялото.

# 34
Сигурна съм на 100%, че 99% от мъжете (и 80% от жените) предпочитат жените да изглеждат така: 1, 2, 3, а не така: 1, 2, 3.

А това, за каква жена биха се оженили е въпрос на чувства. Характерът няма нищо общо с външността. Външността се променя, характерът - не.  Wink

# 35
Още ли има хора, за които "слаба" е равносилно на "гладуваща", и "дебела" с "щастлива".
Пълно щастие има само за единиците, които могат да тъпчат от всичко по много и не качват.  Mr. Green
Отвращам се еднакво и от патките, които отслабват с гладуване, и от пълните, които не обръщат внимание на външия си вид и здравето си и плюскат всякакви боклуци в промишлени количества.
И да - преди някой да ме е захапал- седна ли на маса с жена бързо разбирам дали е пълна от болест и от лакомия.

# 36

Сигурна съм на 100%, че 99% от мъжете (и 80% от жените) предпочитат жените да изглеждат така: 1, 2, 3, а не така: 1, 2, 3.

А това, за каква жена биха се оженили е въпрос на чувства. Характерът няма нищо общо с външността. Външността се променя, характерът - не.  Wink
Мисля,че всеки може да каже коя е с по-хубавата фигура.По-пълните жени са по-женствени,не екстремно дебели по 200 кг.,но с повечко килца да Simple Smile http://prikachi.com/images.php?images/887/6675887Z.jpg

# 37
Ти на това дебела ли казваш?  Shocked #Crazy Това си е напълно нормална жена  Peace

# 38
  • SA
Nadaren_Tatko , тази жена на снимката едва ли някой я нарича "дебеланка".
Гърдите й малко ме съмнява да са естествени, обаче. Аз лично харесвам повече жената в ляво.

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 21:25 от kameloth

# 39
Аз не разбирам... Как точно една пълна жена ПРЕЧИ на една слаба, красива, и със самочувствие?

Никак, ако всичко е като изброеното. Но: слаб не е равно на красив, а слаб и красив не е равно на самочувствие, така както и дебел не е равно на грозен и потиснат. Но това е ясно, мисля.

Извън това, дебелата жена би могла да издразни слабата с това, че не ѝ дреме за външния вид и яде с удоволствие. Ако става дума за дебела и щастлива жена, съпоставена със слаба и невротизирана такава. И така до утре с разни теоретични типове. Mr. Green
Ами мен ме дразни конкретна дебела жена, защото е кофти човек. Simple Smile иначе всеки да си изглежда както му харесва. не мисля, че някоя слаба жена е автоматично по-красива от дебела жена.

Като се прибера в българия често виждам някакви дребни прекалено слаби жени с изпити лица кофти кожи и лоши коси. не е много привлекателно

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 21:08 от OX'AMAH

# 40
Пълните и слабите жени си имат своите предимства и си ги подчертават.Една слаба жена би подчертала дупето си примерно с по вталени панталони,а пълничката с по-дълбоко деколте.Когато жената се чувства секси,тя е секси и за околните.А извън темата,повечето мъже си падат и по-големи дупета,не само гърдите са плюс на ''дебелите'' жени Peace http://prikachi.com/images.php?images/139/6676139m.jpg

# 41
Мисля, че дамата вдясно скоро я коментирахме в "Звезни компромати"  newsm78.
Нито една от двете не ми харесва. Обичам пищните форми, но едната ми е пълна, другата без бюст.
Тялото  на Тамара ми е женствено и пищно, въпреки, че с 5кг по-малко ще е още по-добре Peace

Скрит текст:

# 42
Той мъжът ще носи специално кантарче да премери 5тте килограма вповече или по-малко на Тамара...

# 43
Да бе 5 кила по малко ! Тъкмо си е даже! Ти какво искаш, бухенвалдски манекен ли ?

# 44
Мисля, че дамата вдясно скоро я коментирахме в "Звезни компромати"  newsm78.
Нито една от двете не ми харесва. Обичам пищните форми, но едната ми е пълна, другата без бюст.
Тялото  на Тамара ми е женствено и пищно, въпреки, че с 5кг по-малко ще е още по-добре Peace

Скрит текст:

5 кг по-малко и може да се нарече булимичка  Laughing така си е добре,даже е слабичка.

Общи условия

Активация на акаунт