8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 71 228
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 050
На мен краката на Кейт грам не ми харесват, от коляното надолу- стават, ама бедрото  Naughty
Краката , а и тялото на Наоми Кембъл / нали тя е на снимката на Дона/ са идеални.
Защо да не може да се бяла жена да има такива крака?
Не ме карайте да вадя мои снимки, да доказвам. Mr. Green
Защото негърките могат хем да имат развити загладени бедра, хем да са супер стегнати, хем да са издължени, хем да не са слаби. абе всичко накуп. Аз при бяла жена не съм виждала такова.

# 1 051
изглеждала много по-добре от Хайди Клум.
хайди клум на мен не ми харесва. Кейт е по-красива. поне има красиво лице.

# 1 052

Ели, хайде де... Simple Smile Hug
Цццц, снимки във форума не искам да си изтипосвам.
Но не си правя майтап, краката ми са хубави, колкото и нескромно да звучи.

# 1 053

Без доказателство няма да те приема насериозно. Хайде, ходи се снимай!

# 1 054
Абе, Венера Милоска не забелязвам да има задник и бедра като на Джей Ло-то (за съжаление все още не мога да изтрия от съзнанието си една нейна разкрачена снимка по изрязано боди от концерт), макар че е еталон за класически красиво и хармонично тяло.

Видях и аз Мамасита. Ами, честно, не е с наднормено тегло, но си прилича в тялото на средностатистическа лелка. Че и в лицето се оказа разочарование. Очаквах нещо по-интересно заради профилната снимка, обаче от нея, от цялата й физическа същност (лице+тяло) лъха потресаваща обикновеност.

# 1 055
На мен краката на Кейт грам не ми харесват, от коляното надолу- стават, ама бедрото  Naughty
Краката , а и тялото на Наоми Кембъл / нали тя е на снимката на Дона/ са идеални.
Защо да не може да се бяла жена да има такива крака?
Защото негърките могат хем да имат развити загладени бедра, хем да са супер стегнати, хем да са издължени, хем да не са слаби. абе всичко накуп. Аз при бяла жена не съм виждала такова.
Има и при белите жени.
Но като цяло ние сме по- ниски.
Нормално е една жена 165  да няма толкова дълги крака като на 180 см. чернокожа.
Но не говоря за дължина в см, а като пропорция.
Красиви стегнати крака и дупе, достатъчно дълги, но без да е за сметка на късо туловище.

# 1 056
Е, ти пък, само краката.  Уважавам желанието ти за известна анонимност, не си длъжна да се показваш цяла. Peace
Аз също, колкото и да са ми настоявали, не си слагам снимки, които по улицата после да ме спират за автографи. Wink Simple Smile

# 1 057
И аз съм с хубави крака и съм висока, краката ми са си дълги, но не са като на наоми или на друга негърка.

# 1 058

Без доказателство няма да те приема насериозно. Хайде, ходи се снимай!
Актуална снимка ли искаш?
Ама предупреждавам , в напредваща бременност съм. Joy

# 1 059
Значи имах една колежка, която беше слаба и завидно елегантна, при все че обичаше да си похапва и доста джънк фууд. Та всички пълни колежки се жалваха, че видиш ли каква несправедливост, тя се спуквала да яде, а пък те дебелеели.
Обаче се случи така, че започнахме да посещаваме един и същ фитнес със тази млада жена и се оказа, че дори и да е генетично предразположена да не пълнее лесно, тя полага и големи усилия за фигурата си и е много дисциплинирана.
Освен, че тренираше по 2-3 пъти на седмица аеробика, след това минаваше и през фитнеса на кардиото и беше разбира се много усърдна. Та нещата на чужд гръб не винаги са толкова прости.

Аз не се жалвам срещу вселенската несправедливост на кого колко къде и какво се лепи. Не ми пука коя колко тежи. Честно казано не ям джънк, не ме и блазни.

Дразни ме двойният стандарт: Х и У са преплюскали. На Х не му личи (генетика, спорт, нещо друго) - значи преплюскването е "радост от храната". У е пълен - лакомия, лоена топка, мазно се стича по брадичката, това е ужасен личностен недостатък.

Нека мерим с един аршин все пак, а не както ни е угодно. Отворих на Мамасита статиите с интерес да науча нещо ново, вместо това - отдавна известен ми пълнеж, подправен с "как аз плющя, пък не ми личи, на-на-на".

Това ли е целта в края на краищата - пороци, които да не личат външно? Как да не пия, но веднъж месечно да правя 2дневен запой и никой да не разбере?

# 1 060

Видях и аз Мамасита. Ами, честно, не е с наднормено тегло, но си прилича в тялото на средностатистическа лелка. Че и в лицето се оказа разочарование. Очаквах нещо по-интересно заради профилната снимка, обаче от нея, от цялата й физическа същност (лице+тяло) лъха потресаваща обикновеност.

Аз не я видях, но това изказване ми звучи доста...некоректно да речем...освен ако не е 100% истина.

# 1 061
 Grinning

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 14:38 от Касита

# 1 062
  • Kопенхаген
За зла участ на изпостелите от глад  все повече се лансира идеята в модата за пищното женско тяло    Grinning

Тя и д-р Емилова организира разни там Дебалариуми, но и тя не първа фиданка.

Според, възгледите на Mamacita и нейните подгласнички, ,,дебела,, жена каквато е докторката няма право да раздава съвети за отслабване и да прилага практики  Grinning

# 1 063

Аз не я видях, но това изказване ми звучи доста...некоректно да речем...освен ако не е 100% истина.

И 100 % да е вярно пак си е грозно. Такива изказвания, обикновено говорят за изказващия се повече, отколкото за коментирания.
Също е вярно, че има хора, които могат да те обидят, има и такива, които няма как да те обидят, каквото и да ти кажат.

# 1 064
  • София
Алеле, 10 страници за два часа!
Кво пишете, бе? Кой ще ви ги чете?

А, то снимките заваляли, тюх, изпуснах!

Общи условия

Активация на акаунт