8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 71 207
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 155
Аз килограмите ги задържах от едни локумени вафли1ки в университета, от бременностите ми из1еzнаха по1ти веднага след раждането.

# 1 156
Ами как да ти го кажа ... ти постна снимки, вероятно за да докажеш нещо, но преобладаващото мнение е, че място за гордост няма. Съвсем нормална жена.  Peace Казах ти - покажи гол крак  или корем, че да разберем с какво се гордееш, пък и да видим резултат от "познание и усилие".

Трудно разбираш, а?

Нали знаеш откъде съм започнала? Генетичната и фамилна съдба беше
да съм с тесни раменца и да тежа поне 80 килограма.

Та викате няма защо човек да се гордее с усилията. За мен е постижение
и се опитвам да го покажа на хората, които казват "такъв ми е генът, такава ми
е структурата".

# 1 157
Е стига де, дебели са си тези, харесва ги потребителя, защото са с хубави лица и големи гърди...но как да си изкривя душата...дебели са Tired

# 1 158
АЗ ИСКАМ ДА ВИДЯ КРАКАТА НА ШАНТАЛ...МОЖЕ ЛИ ЕДИН КРАК  HugАКО СА ДВА ОЩЕ ПО-ДОБРЕ.

# 1 159

Модата не я следя, но извън нея какви сочни тела има не е истина. Как го постигат не знам.

Скрит текст:

Тази прилича на мен, поне откъм % мазнини  Embarassed
Мнооого рядко има такива жени или поне в реалния живот, с такова равномерно разпределение на тлъстинките. Че са хубави, хубави са. Но повечето дебелеем или само на корем, или на крака и дупе - а на горе нищо, само едни малки раменца и никакви гърди, или равно тяло без талия.

# 1 160
То май е една жена. И ако видиш как са направени снимките пухкавината изглежда разли1но от ъгъла, от който са направени.

# 1 161
Е стига де, дебели са си тези, харесва ги потребителя, защото са с хубави лица и големи гърди...но как да си изкривя душата...дебели са Tired
Еми нека са дебели, ама мъжът ги харесва. Нали това е темата защо мъже харесват дебеланки. Заради хубавите лица и големите гърди е добър отговор.

# 1 162
Mamacita Bandida, права си!  Peace Така както аз се гордея с моите корем, задник и крака след две успешно доведени до края бременности.

# 1 163
Аз що не видях Каси Crossing Arms

Ох АМАН,харесваш ми .

Мерси Simple Smile

# 1 164
Еми нека са дебели, ама мъжът ги харесва. Нали това е темата защо мъже харесват дебеланки. Заради хубавите лица и големите гърди е добър отговор.

А и има какво да пипнеш и пляснеш Peace

# 1 165
Ами как да ти го кажа ... ти постна снимки, вероятно за да докажеш нещо, но преобладаващото мнение е, че място за гордост няма. Съвсем нормална жена.  Peace Казах ти - покажи гол крак  или корем, че да разберем с какво се гордееш, пък и да видим резултат от "познание и усилие".

Трудно разбираш, а?

Нали знаеш откъде съм започнала? Генетичната и фамилна съдба беше
да съм с тесни раменца и да тежа поне 80 килограма.

Та викате няма защо човек да се гордее с усилията. За мен е постижение
и се опитвам да го покажа на хората, които казват "такъв ми е генът, такава ми
е структурата".

Гордей се с каквото искаш.  Crazy

# 1 166
Да, така е. Важно е мъжете, разбира се Peace

# 1 167
  • София
Е, откъде пък знае Мамасита каква й е генетичната предразположеност?
Кристалното кълбо ли пак?

Ама тя и специалист по генетика ли е? hahaha

# 1 168
През животът си не съм си следила калориите, а мазнините ми ги мереше Милко от Спайдър, по-скоро заради него си. Травмата ми не е от тренировки, а и аз не съм маниячка, но при режим (без броене на калории и относително спазване на пропорциите, без да се лишавам от плодове и вино) и три тренировки с тежести и планк нямах паласки и корем. Сега пак ги нямам, но нямам и сикс пак.

# 1 169
Mamacita Bandida, права си!  Peace Така както аз се гордея с моите корем, задник и крака след две успешно доведени до края бременности.

И сега си представи, че ти кажат- ма какво се гордееш, то всяка средностатистическа
лелка ги ражда...

Но понякога е постижение.

Общи условия

Активация на акаунт